Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
19.9.13 12:25

@novo123 a bylo potřeba i nějaké oblečení pro miminko v nemocnici nebo měli všeho dostatek? Občas tu čtu, že i radši zavinku s sebou, ale to asi manžel může kdykoli dovézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.9.13 13:03

@nurse.007 seznam? já měla a hodilo se: dva malý ručníky a jeden velký, šestery poporodní kalhotky, ale já si je vždy přemáchla a použila jen troje, poporodní vložky dva balíky, vložky do podprdy, dvě kojící podprsenky, dvoje ponožky, vlastní košili ale jinak ti dají - to není problém a pár vložek máš ve stolku na šestinedělí..šampon, sprcháč, hřeben atd..pantofle se kterýma můžeš i do sprchy..
A pro malou jsem měla dvacet plinek a určitě dvě jednorázový podložky pod mimi při kontrolách, jinak klidně i své oblečení, dvě bodýčka, ponožečky, čepičku - využila jsem, líp padne jak jejich ale je chladno, tak třeba punčocháčky, potom krém na tělíčko a vlhčený ubrousky..jo a komplet v kterým pojedete domů..jinak muž ti může donést nějaké věci dodatečně, jo a v chladných měsících vlastní župan..paní se mnou na pokoji měla fén, každý den si myla vlasy..jo nabíječku na mobil jsem měla a něco na čtení, ale nakonec než se rozkoukáš tak nemáš čas na nic než jen na miminko..když si vzpomenu na něco napíšu..taky mi tady radily holky co tu rodily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.9.13 13:49

@nurse.007 Já už mám tašku do porodnice nachystanou a přijde mi velká jako kráva :) Ale je fakt, že hodně mi zaberou ty plínky a poporodní vložky.
Jo a mám přibalený i toaleťák, pro jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
19.9.13 19:57

@nurse.007 měla jsem oblečení, protože mě nic na mimi nedali, ale hodně holek tu psalo, že dostaly, takže kdo ví, byla jsem tam letos v lednu. Zavinovačky jsem měla taky svoje, rozdělila jsem to na dvě tašky. Jednu s věcma na porod a dobu těsně po (tu jsem si s sebou brala na příjem) a druhou s věcma pro mimino a na pobyt na pokoji a tu jsme vzali z kufru až rovnou na pokoj.

• Citovat
  • Upravit
219
22.9.13 13:37

Ahoj, neví prosím některá jak je to tam s cenou nadstandart pokojů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.9.13 15:32

Musím mít nutně ty jednorázové přebalovací podložky, nebo bude stačit když budu mít tu omyvatelnou cestovní?
To, že jednu dostanu v porodnici vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
22.9.13 16:11

@moby my platili 1200 na den + tuším 300 za manžela a nevím kolik za miminko na pokoji(ano slyšíš dobře i za miminko připlatek) ale nedejte to :lol:… s nadstand. jsme byli spokojení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.9.13 19:23
@Kytkaa píše:
@moby my platili 1200 na den + tuším 300 za manžela a nevím kolik za miminko na pokoji(ano slyšíš dobře i za miminko připlatek) ale nedejte to :lol:… s nadstand. jsme byli spokojení :dance:

Když bych rodila na normálním porodním sále s tím, že po porodu se nechám ubytovat na nadstandardním pokoji a chlap tam spát nebude.
A budu tam ubytovaná normálně jak je pro ženu, která porodí bez císaře běžné.
Na kolik to teda vyjde ta částka? Myslím, celková částka za mě i za miminko.
Mám zájem o nadstandard z toho důvodu, že chci mít svůj klid a své soukromí, nechci se bavit a vidět s jinýma maminkama.
A výhodou toho nadstandardu je i to, že návštěva za mnou může přijít kdykoliv i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.9.13 19:54

Rodila jsem tam začátkem července. Nadstandart mě stál celkem 1360,– za noc. Manžel tam sice se mnou nespal, ale pokud by tam byl, tak by nic neplatil. Byla jsem tam celkem 3 noci. Ještě jsem měla nadstandartní porodní sál. Ten nás stál 1000,– + 500,– za manžela u porodu. Musím říct, že ten sál za tu 1000,– nebyl žádný zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.9.13 20:03
@Dasha01 píše:
Rodila jsem tam začátkem července. Nadstandart mě stál celkem 1360,– za noc. Manžel tam sice se mnou nespal, ale pokud by tam byl, tak by nic neplatil. Byla jsem tam celkem 3 noci. Ještě jsem měla nadstandartní porodní sál. Ten nás stál 1000,– + 500,– za manžela u porodu. Musím říct, že ten sál za tu 1000,– nebyl žádný zázrak.

A kolik nocí tam žena stráví pokud rodí normálně a ne císařem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.9.13 20:10

@zvědavá borůvka Já jsem rodila normálně. A strávila jsem tam tu nejkratší možnou dobu. Porodila jsem v úterý ráno a v pátek jsem šla domů. Pokud porodíš až odpoledne, tak tam budeš o noc dýl, protože se jako 1.den bude počítat až další den. Pustí tě domů, pokud mimčo nebude mít silnou žloutenku a přibere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.9.13 20:34

@Dasha01

Dík,
těch peněz za ten nadstandard je mi líto,
pořád váhám :?
Jak je to na normálním pokoji s návštěvami?
Jaké jsou návštěvní hodiny, chodí návštěvy přímo na pokoj?
Kolik dohromady těch maminek na pokoji bývá?
Jsem ve 36tt a začínám panikařit z toho pobytu v nemocnici víc než ze samotného porodu :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
22.9.13 20:39

Návštěvy na pokoj chodí, což by mi vadilo hodně, hodiny ti neřeknu, byla jsem na nadstandardu. Na dvojpokoji jsou na šestinedělí čtyři mamiky - vždy dvě na pokoji, sociálka společná. Na gynekologickém jsou prý na jednom pokoji tři - ale to ti jistě někdo upřesní.

• Citovat
  • Upravit
7201
22.9.13 20:40

@Poison Ivy
jo jo, na gynekologii jsou tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.9.13 20:42

@zvědavá borůvka Bylo to sice drahý, ale nelituji toho. To oddělení je celý nově opravený, tak to tam je hezký všude. Ale návštěvy máš na normálním pokoji omezený a navíc mušíš být s návštěvou na chodbě. Takhle za mnou manžel s dcerou přišel a byl tam celý odpoledne. A mamka za mnou byla na návštěvě dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková