Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
22.9.13 20:39

Návštěvy na pokoj chodí, což by mi vadilo hodně, hodiny ti neřeknu, byla jsem na nadstandardu. Na dvojpokoji jsou na šestinedělí čtyři mamiky - vždy dvě na pokoji, sociálka společná. Na gynekologickém jsou prý na jednom pokoji tři - ale to ti jistě někdo upřesní.

• Citovat
  • Upravit
7225
22.9.13 20:40

@Poison Ivy
jo jo, na gynekologii jsou tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.9.13 20:42

@zvědavá borůvka Bylo to sice drahý, ale nelituji toho. To oddělení je celý nově opravený, tak to tam je hezký všude. Ale návštěvy máš na normálním pokoji omezený a navíc mušíš být s návštěvou na chodbě. Takhle za mnou manžel s dcerou přišel a byl tam celý odpoledne. A mamka za mnou byla na návštěvě dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
22.9.13 20:42
@Aletheia píše:
@Poison Ivy
jo jo, na gynekologii jsou tři ;)
;)
  • Citovat
  • Upravit
3515
22.9.13 21:08

@zvědavá borůvka tak tak navsteva kdykoli.. za tebe je to tech 1200 za mimi myslim tech taky 300.. nechci ale kecat tou cenou za mimi si nejsem jista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.9.13 21:29
@zvědavá borůvka píše:
@Dasha01Dík,
těch peněz za ten nadstandard je mi líto,
pořád váhám :?
Jak je to na normálním pokoji s návštěvami?
Jaké jsou návštěvní hodiny, chodí návštěvy přímo na pokoj?
Kolik dohromady těch maminek na pokoji bývá?
Jsem ve 36tt a začínám panikařit z toho pobytu v nemocnici víc než ze samotného porodu :roll: :(

Ahoj, návštěvy jsou od 14:00 do 18:00, je pravda, že je to trochu otrava, k mojí spolubydlící přišla zrovna na návštěvu celá rodina, když já byla na pokoji ubytovaná ani né půl hodiny čerstvě po porodu, ale ani jsem je nakonec moc nevnímala, koukala jsem na malou a byl s náma přítel… jinak jsme měly pokoj pro dvě a k tomu sociálku, bylo to tam hezký, nový, čistý :) jednu noc jsem tam byla dokonce sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
22.9.13 21:36

Taky jsem přemýšlela o nadstandardním pokoji, ale na druhou stranu bych byla ráda na pokoji s maminkou se kterou si můžu vyměnit informace a dojmy. Za peníze co ušetřím za nadstandard koupím něco malé co bude potřeba a nebude mi toho aspoň líto. Za klid bych si taky klidně připlatila, ale zase pokud nebude mít návštěva čas tak sama být nechci. Dlouho jsem váhala, ale už jsem se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.9.13 22:08

Pro mě je to pořád dilema, třeba nakonec udělám nějaký kompromis, že jeden den na obyčejným pokoji a dva dny na nadstandardu, nebo tak něco.
Právě si neumím představit, že tam budu třeba čerstvě po porodu, unavená a ke spolubydlící přijde celá rodina a já nebudu mít ani soukromí k tomu abych zkusila mimčo poprvé nakojit a tak…
Prostě to soukromí…
Nejradši bych si vzala jeden den nadstandard a pak na reverz jela domů, bydlím v Brně.
Nad touhle možností začínám prostě přemýšlet :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.9.13 22:13
@zvědavá borůvka píše:
Pro mě je to pořád dilema, třeba nakonec udělám nějaký kompromis, že jeden den na obyčejným pokoji a dva dny na nadstandardu, nebo tak něco.
Právě si neumím představit, že tam budu třeba čerstvě po porodu, unavená a ke spolubydlící přijde celá rodina a já nebudu mít ani soukromí k tomu abych zkusila mimčo poprvé nakojit a tak…
Prostě to soukromí…
Nejradši bych si vzala jeden den nadstandard a pak na reverz jela domů, bydlím v Brně.
Nad touhle možností začínám prostě přemýšlet :think: :(

Já teda byla vůči nějakejm jinejm pocitům asi nějak otupělá, mě bylo úplně jedno kdo na mě kouká, když chci kojit, malá stejně dva dny vůbec nechtěla a jen spala a spala :) ale jestli chceš na reverz domů, myslím že si musíš dopředu vyběhat nějakej papír od pediatra, že za mimčo přebírá zodpovědnost, myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
23.9.13 02:00

@zvědavá borůvka nechci do toho kecat… ale ja taky tak premyslela jenze jsem rodila dva dny no a holt nastaly komplikace +na vic jak dva volne prsty seem se proste neotevrela :(( tak cs a opravdu bych na revers nesla no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.9.13 08:57

Je to tak, když budete chtít odejít domů dřív, tak to berou jako ambulantní porod a musíte to mít domluvený a potvrzený od pediatra. Ne každá to ale dělá. Teoreticky nám v nemocnici říkali, že když je všechno v pořádku, může se jít za 2 hoďky domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
23.9.13 09:22

@zvědavá borůvka On ten nadstandart taky nemusí být volný, když jsem rodila, tak byly všechny nadstan. volný, ale během jednoho dne to bylo všechno obsazený.
Nevím kolik máš dětí, ale u 1.bych si odejít domů teda netroufla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
23.9.13 10:03

Taky mám strach odejít s mimčem na reverz domů, je to moje první a co kdyby se něco stalo?
Začínám se smiřovat s tím, že budu na obyčejném pokoji.
A začínám si říkat, že to přece není zas tak špatné 8o
Těch tisíců na nadstandard je mi fakt líto, ty prachy dám radši do úspory.
Zvládli to jiní, zvládnu to i já (ten pocit, že nemáš na pokoji dostatečné soukromí).
Udělám to pro moji princezničku, přetrpím to tam jenom pro ni :*
Ale kdybych náhodou našla někde na zemi deset litrů, tak si vemu ten nadstandard :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.9.13 10:13

@zvědavá borůvka Uvažujeme asi podobně. S pěnězma za nadstandart už se asi smiřuju, člověk s tím stejně nic neudělá. Já bych si ho, aby tam mohl být manžel se mnou a měli jsme klid. Vím ale, že bývají často obsazené, takže se chci připravit i na možnosti normálního pokoje.
Nejradši bych byla taky ale co nejřív doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.9.13 10:24

Bohunice

Tak ja rodila letos v srpnu cs, na jipce sem byla dva dny a tam je jipka po 3luzkach, mimca tam samozrejme sme nemohly mít, takže sme si i odpocinuly. Pak sem byla prevezena na normalní pokoj, kde pokoje jsou po dvou a s dalsim pokojem je spolecny zachod a koupelna. I ja uvazovala o nadstandartu, ale musím rict ze jsem byla hodne spokojena s normalním pokojem. S druhou maminkou sme si sedly a me jako prvorodicce i pomohla. Byla jsem ráda, že nejsem izolovana od lidi. A pokud jde o kojeni, proste stacilo se otocit na druhou stranu, kdyz clovek chtel mit soukromí a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková