Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
30.9.13 21:30
@veve264 píše:
jj, taky jsem si dneska říkala, že mám zatím hrdinské myšlenky :-D Člověk neví, dokud nezkusí :-D Ale překvapilo mně, že dnes fakt většina maminek volí epidurál. Já bych chtěla naopak co nejvíce přirozeně :-D…ale jak říkám, teď jsem hrdinka :-D

ahoj, já jsem v obou případech šla do porodnice s tím, že epi nechci, v obou případech jsem pak za něj byla šťastná :lol: zvlášť podruhý jsem říkala, že ho nechci, protože ta aplikace byla děsná (nechci nikoho strašit prý je to individuální a já jsem hodně malá, tak si doktorka stěžovala, že se nemůže trefit, i poprvý i podruhý nadávala jak špaček). Nech si vzít krev a rozhodni se až v dané chvíli :palec: jinak já jsem za epi ani jednou neplatila, ale taky mi ho v obou případech nabídla PA.

• Citovat
  • Upravit
novo123
30.9.13 21:32

@zvědavá borůvka mě strašili s císařem, když se jim nelíbily ozvy. Kamarádka měla císaře, protože se jim malá začla ztrácet na monitorech. Ale pokud dítě sestoupí, tak už to císař neřeší a stejně ho musíš dostat ven normálně. Aspoň tak to chápu já, pokud máte někdo jiné info, poučte mě :)

• Citovat
  • Upravit
197
30.9.13 21:39

@zvědavá borůvka Kamarádka v Bohunicích rodila asi okolo 2é-ti hodin, než šla na císaře. Ale ke konci už měla epidurál. Za který nám PA na té informativní schůzce říkala, že se neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
30.9.13 21:45

@zvědavá borůvka Před porodem radši nečti hrůzostrašný historky z porodů. Pokud bude nějaký problém a bude hrozit nebezpečí tobě nebo mimču, tak ti císař udělají. Musíš jim věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
30.9.13 21:47
@zvědavá borůvka píše:
Jsem teď četla deníček,
(jednalo se o Prostějovskou porodnici)
jak byla PA na rodičku hnusná a tak, tak se chci zeptat, je v Brně Bohunicích možnost požádat o výměnu PA?
A taky jsem četla jak jedna rodila 4 dny než ji vzali konečně na císaře, chudák snad neměla ani sílu si miminko potom pochovat.
Tak by mě zajímalo jak to chodí v Bohunicích, jak dlouho nechávají maminku trápit když to prostě nejde a jdou na císaře.
8o :nevim:

já jsem rodila 3 dny než mě vzaly na císaře, hrůza ale přežila jsem :nevim: ono na to časem zapomeneš, hlavní je aby bylo dítě i ty v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
6.10.13 17:57

Budem tam moct být celou dobu porodu (od příjezdu do porodnice až do samotného vytlačení mimina) se mnou můj chlap?
Nechci tam být sama, potřebuju ho mít u sebe.
A on u porodu chce být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.10.13 18:27

@zvědavá borůvka se mnou byl celou dobu, ale mi to měli rychlý. Někdy když ví, že to bude opravdu na dlouho, tak posílají tatínka domů, ale nemusí, jen třeba řeknou, že je to na dlouho. Taky nebyl u toho, když mě přijímali, ale u toho jsem tada chlapa fakt mít nemusela-monitor a vyšetření lékařem+sepsání papírů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
6.10.13 19:11

@zvědavá borůvka Já jsem rodila cca 10 hodin a manžel tam byl celou dobu se mnou. Nebyl teda u příjmu, ale tam manžela asi nepustí. Šel za mnou až jsem šla na porodní sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
6.10.13 19:27

Rodila jsem 19 hodin a manžel tam se mnou celou dobu nebyl, ale to bylo tím, že jsem byla hospitalizovaná už tři dny před tím, takže jakmile došlo na to, že jdeme z pokoje na porodní box, tak přijel i manžel, byl se mnou tak 10 hodin +-

• Citovat
  • Upravit
6160
6.10.13 19:56

Dík za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.10.13 20:43

Pokud budeš muset být na „předporodním“ pokoji, který je pro čtyři, tak ne. Pokud budou porodní sály plné a tebe budou třeba vyvolávat na předporodním (takových holek jsem tam za 24hodin zažila pět), tak tam jsi sama za sebe, po přesunu na porodní pokoj už máš partnera u sebe, pokud chceš.

• Citovat
  • Upravit
700
7.10.13 13:50

Ahoj já rodila 30.července letos a se sálem jsem byla spokojená, žádný nadstandard jsem nechtěla, přišlo mi to na ty tři dny zbytečný..a pokud do dvou hodin odpoledne porodíš, tak třetí den jdeš domů, návštěvy mohly normálně na pokoj a bylo tam moc hezky a je tam klimatizace, což jsme v létě ocenily obě maminky na pokoji..
zaplatili jsme tři stovky za pobyt a jeli s mužem a malou domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
7.10.13 14:15

@Nadyen teda to koukám, že jsme to časově tak tak stihli, první se narodil 14.00 a druhej 14.10 a domů jsme šli třetí den :palec:

• Citovat
  • Upravit
6160
7.10.13 16:43
@Poison Ivy píše:
Pokud budeš muset být na „předporodním“ pokoji, který je pro čtyři, tak ne. Pokud budou porodní sály plné a tebe budou třeba vyvolávat na předporodním (takových holek jsem tam za 24hodin zažila pět), tak tam jsi sama za sebe, po přesunu na porodní pokoj už máš partnera u sebe, pokud chceš.

Ale já tam nechci být sama :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.10.13 16:44
@Nadyen píše:
Ahoj já rodila 30.července letos a se sálem jsem byla spokojená, žádný nadstandard jsem nechtěla, přišlo mi to na ty tři dny zbytečný..a pokud do dvou hodin odpoledne porodíš, tak třetí den jdeš domů, návštěvy mohly normálně na pokoj a bylo tam moc hezky a je tam klimatizace, což jsme v létě ocenily obě maminky na pokoji..
zaplatili jsme tři stovky za pobyt a jeli s mužem a malou domů..

Takže je to stokoruna za den, + event. 500 Kč za přítomnost partnera při porodu.
Nic víc? Za miminka se neplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková