Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
10.10.13 21:28
@Aletheia píše:
hele, klidně za sebou nechávej stopy, věř že to bude to poslední co tě bude zajímat :mrgreen: já ani nevím v čem jsem chodila, možná bosky, protože v bolestech se sápat v žabkách do sprchy bych nezvládla :lol: župan nedostaneš, ono kdyby ti praskla voda nebo jsi začala rodit a krvácet, tak se ten župan akorát zničí

Do sprchy si budu 100% brát žabky, nechci mít potíže s plísní na chodidlech.
Já jen aby mě pak nějaká uklízečka třeba nesprdla, že si mám s sebou do sprch brát i papuče na přezutí, že tam mají ode mě mokrou chodbu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
10.10.13 21:28
@zvědavá borůvka píše: :D chudák, to bych nechtěla mít na svědomí
Jinak, teoreticky, kdybych si s sebou nevzala nic, ani ručník ani župan, tak to mě tam nechají běhat nahatou z boxu do sprch/toalet? 8o
Je řeč o obyčejném porodním boxu.

máš tam x košilí, botů a milión porodnických vložek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 21:29

Bot jsem si ani nevšimla, já si chodila v modrém bosá :). Zase něco novéh :lol:

• Citovat
  • Upravit
7201
10.10.13 21:31
@zvědavá borůvka píše:
Já jen aby mě pak nějaká uklízečka třeba nesprdla, že si mám s sebou do sprch brát i papuče na přezutí, že tam mají ode mě mokrou chodbu :nevim:

hele, tam uklizečky každou chvíli vytírají na pokoji kaluže plodové vody, takže ta obyčejná jim vůbec nevadí ;)
u mě vytírala rybník asi ve dvě ráno, převlékala křeslo a donesla nové košile, boty a vložky, servis jak v hotelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.10.13 21:31
@Poison Ivy píše:
Nepošlou, to oni ani v takových případech nesmí :). Ale když to akut nebude, tak lifrují na Obilňák zcela běžně :).

Též nemám odvoz, nemáme auto (jen na cestu domů s miminkem nás někdo odveze).
Tak si neumím představit, že bych měla sedat někam do MHD v tom stavu a cestovat na Obilňák, leda by mě poslali sanitkou :lol:
Takže jsem ráda, že mě nepošlou pryč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
10.10.13 21:32
@zvědavá borůvka píše:
Tak si neumím představit, že bych měla sedat někam do MHD v tom stavu a cestovat na Obilňák, leda by mě poslali sanitkou :lol:
Takže jsem ráda, že mě nepošlou pryč :dance:

sanitky neposílají, takže pokud řekneš že nemáš odvoz tak tě jet MHD nenechají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@zvědavá borůvka píše:
Takže jsem ráda, že mě nepošlou pryč :dance:

Když jsem tam byla já, tak jednu brali sanitkou na Obilňák, MHDéčkem by tě nenechali :D

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
@Poison Ivy píše:
Když jsem tam byla já, tak jednu brali sanitkou na Obilňák, MHDéčkem by tě nenechali :D. Ale to byl akut
  • Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
10.10.13 21:33

Btw ono když by to byl total akut, tak tě porodí kdekoliv, klidně na ambulanci, už xkrát se rodilo i v autě nebo sanitce před porodnicí :).

• Citovat
  • Upravit
10680
10.10.13 21:33
@zvědavá borůvka píše:
Já jen aby mě pak nějaká uklízečka třeba nesprdla, že si mám s sebou do sprch brát i papuče na přezutí, že tam mají ode mě mokrou chodbu :nevim:
:) kdyby na tej chodbě byly kapičky jen od vody, tak by myslím uklízečka byla ještě šťastná :P mimichodem, abys měla představu, kamarádka rodila sice v Podolí, ale nějak neodhadla klystýr, snažila se ho v sobě udržet co nejdýl, no ale nějak to z ní vylítlo dřív než chtěla, prej jim tam brutálně ohodila zdi na záchodě a nikdo jí nic neřekl, zavolali úklidovou službu, prej to byly Ukrajinky, něco u toho brblaly a nerozuměla jim :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
10.10.13 21:34
@Poison Ivy píše:

já jsem nebyla akut :nevim: šla jsem na vyvolávání a nebyla jsem otevřená ani na ň :lol: tak jsem asi byla vyjímka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 21:35
@Tarinka píše: :) kdyby na tej chodbě byly kapičky jen od vody, tak by myslím uklízečka byla ještě šťastná :P mimichodem, abys měla představu, kamarádka rodila sice v Podolí, ale nějak neodhadla klystýr, snažila se ho v sobě udržet co nejdýl, no ale nějak to z ní vylítlo dřív než chtěla, prej jim tam brutálně ohodila zdi na záchodě a nikdo jí nic neřekl, zavolali úklidovou službu, prej to byly Ukrajinky, něco u toho brblaly a nerozuměla jim :P

Jaja, ťápoty jsou to poslední, tam se přemýšlí ve větším :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
10.10.13 21:36
@Aletheia píše:
já jsem nebyla akut :nevim: šla jsem na vyvolávání a nebyla jsem otevřená ani na ň :lol: tak jsem asi byla vyjímka :lol:

:lol: Ty jsi VIP :lol:

• Citovat
  • Upravit
6160
10.10.13 21:37

Budu si balit tři tašky,
jednu menší na porod, druhou po porodu na pokoj a třetí na cestu domů.
Co byste mi doporučily si zabalit na ten porod? Pokud možno jen to nejnutnější s tím, že bych ráda využila jejich erár. Nechci toho s sebou tahat moc.
Určitě tam budu mít balzám na rty, jídlo, pití, foťák, mobil, potřebné papíry a doklady.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.10.13 21:39
@Aletheia píše:
hele, tam uklizečky každou chvíli vytírají na pokoji kaluže plodové vody, takže ta obyčejná jim vůbec nevadí ;)
u mě vytírala rybník asi ve dvě ráno, převlékala křeslo a donesla nové košile, boty a vložky, servis jak v hotelu :mrgreen:

To je paráda :D :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková