Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Aletheia píše:
hele, klidně za sebou nechávej stopy, věř že to bude to poslední co tě bude zajímatjá ani nevím v čem jsem chodila, možná bosky, protože v bolestech se sápat v žabkách do sprchy bych nezvládla
župan nedostaneš, ono kdyby ti praskla voda nebo jsi začala rodit a krvácet, tak se ten župan akorát zničí
Do sprchy si budu 100% brát žabky, nechci mít potíže s plísní na chodidlech.
Já jen aby mě pak nějaká uklízečka třeba nesprdla, že si mám s sebou do sprch brát i papuče na přezutí, že tam mají ode mě mokrou chodbu ![]()
@zvědavá borůvka píše:chudák, to bych nechtěla mít na svědomí
Jinak, teoreticky, kdybych si s sebou nevzala nic, ani ručník ani župan, tak to mě tam nechají běhat nahatou z boxu do sprch/toalet?
Je řeč o obyčejném porodním boxu.
máš tam x košilí, botů a milión porodnických vložek ![]()
Bot jsem si ani nevšimla, já si chodila v modrém bosá
. Zase něco novéh ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Já jen aby mě pak nějaká uklízečka třeba nesprdla, že si mám s sebou do sprch brát i papuče na přezutí, že tam mají ode mě mokrou chodbu
hele, tam uklizečky každou chvíli vytírají na pokoji kaluže plodové vody, takže ta obyčejná jim vůbec nevadí ![]()
u mě vytírala rybník asi ve dvě ráno, převlékala křeslo a donesla nové košile, boty a vložky, servis jak v hotelu ![]()
@Poison Ivy píše:
Nepošlou, to oni ani v takových případech nesmí. Ale když to akut nebude, tak lifrují na Obilňák zcela běžně
.
Též nemám odvoz, nemáme auto (jen na cestu domů s miminkem nás někdo odveze).
Tak si neumím představit, že bych měla sedat někam do MHD v tom stavu a cestovat na Obilňák, leda by mě poslali sanitkou ![]()
Takže jsem ráda, že mě nepošlou pryč ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Tak si neumím představit, že bych měla sedat někam do MHD v tom stavu a cestovat na Obilňák, leda by mě poslali sanitkou
Takže jsem ráda, že mě nepošlou pryč
sanitky neposílají, takže pokud řekneš že nemáš odvoz tak tě jet MHD nenechají ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Tak si neumím představit, že bych měla sedat někam do MHD v tom stavu a cestovat na Obilňák, leda by mě poslali sanitkou
Takže jsem ráda, že mě nepošlou pryč
Když jsem tam byla já, tak jednu brali sanitkou na Obilňák, MHDéčkem by tě nenechali ![]()
@Poison Ivy píše:
Když jsem tam byla já, tak jednu brali sanitkou na Obilňák, MHDéčkem by tě nenechali. Ale to byl akut
Btw ono když by to byl total akut, tak tě porodí kdekoliv, klidně na ambulanci, už xkrát se rodilo i v autě nebo sanitce před porodnicí
.
@zvědavá borůvka píše:
Já jen aby mě pak nějaká uklízečka třeba nesprdla, že si mám s sebou do sprch brát i papuče na přezutí, že tam mají ode mě mokrou chodbu
@Poison Ivy píše:
já jsem nebyla akut
šla jsem na vyvolávání a nebyla jsem otevřená ani na ň
tak jsem asi byla vyjímka ![]()
@Tarinka píše:kdyby na tej chodbě byly kapičky jen od vody, tak by myslím uklízečka byla ještě šťastná
mimichodem, abys měla představu, kamarádka rodila sice v Podolí, ale nějak neodhadla klystýr, snažila se ho v sobě udržet co nejdýl, no ale nějak to z ní vylítlo dřív než chtěla, prej jim tam brutálně ohodila zdi na záchodě a nikdo jí nic neřekl, zavolali úklidovou službu, prej to byly Ukrajinky, něco u toho brblaly a nerozuměla jim
Jaja, ťápoty jsou to poslední, tam se přemýšlí ve větším
![]()
@Aletheia píše:
já jsem nebyla akutšla jsem na vyvolávání a nebyla jsem otevřená ani na ň
tak jsem asi byla vyjímka
Ty jsi VIP ![]()
Budu si balit tři tašky,
jednu menší na porod, druhou po porodu na pokoj a třetí na cestu domů.
Co byste mi doporučily si zabalit na ten porod? Pokud možno jen to nejnutnější s tím, že bych ráda využila jejich erár. Nechci toho s sebou tahat moc.
Určitě tam budu mít balzám na rty, jídlo, pití, foťák, mobil, potřebné papíry a doklady.
![]()
@Aletheia píše:
hele, tam uklizečky každou chvíli vytírají na pokoji kaluže plodové vody, takže ta obyčejná jim vůbec nevadí
u mě vytírala rybník asi ve dvě ráno, převlékala křeslo a donesla nové košile, boty a vložky, servis jak v hotelu
To je paráda
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.