Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
11.10.13 07:43

Ja taky z Lisne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
11.10.13 08:09

@zvědavá borůvka ty máš krásný termín. To máme s manželem deset let výročí co jsme spolu a z toho čtvrté výročí po svatbě. Já mám termín 30.10. Jinak v Lišni mám bráchu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
11.10.13 10:22

@nurse.007

Takt o gratuluji k výročí :kytka:
My budeme mít výročí v únoru - dva roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
11.10.13 10:59
@Tarinka píše:
Ja taky z Lisne :)
:lol: tak to je dobrá náhoda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
11.10.13 13:25

@zvědavá borůvka děkuji :-) mě právě manžel říká, že musíme toho 24.10 rodit, aby si nemusel pamatovat hodně datumu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
11.10.13 16:02

přípravek na intimní hygienu

Na intimní hygienu normálně používám intimní gel Nivea double efect,
myslíte že si ho mám vzít s sebou na mytí intimních partií i do porodnice?
Myšleno tak, jestli je tento gel v pohodě, když budu možná nastřihnutá a šitá, resp. čím se umývat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
11.10.13 23:05
@zvědavá borůvka píše:
Na intimní hygienu normálně používám intimní gel Nivea double efect,
myslíte že si ho mám vzít s sebou na mytí intimních partií i do porodnice?
Myšleno tak, jestli je tento gel v pohodě, když budu možná nastřihnutá a šitá, resp. čím se umývat?

tu Niveu jsem nikdy nezkoušela, ale pokud to není nějak parfémovaný a navíc to máš odzkoušený, tak to bude ok, já měla Chilly a pak jsem měla ještě koupenej sprchovej gel s dubovou kůrou (ta dubovka je hodně doporučovaná i na poporodní poranění) a já měla děs z toho, že se mi třeba udělá hemeroid, no nakonec nebyla dubovka třeba, v porodnici mi řekli ať to na ten nástřih nepoužívám, že to hodně vysušuje, tak jsem používala to Chilly… tu dubovku jsem zkusila asi měsíc po porodu a pěkně jsem se osypala, takže pokud to chce někdo používat, ať odzkouší před porodem, aby si pak ještě třeba neuškodil :think: jinak jsem měla ještě mastičku Hemagel (mrkni na ni na netu), používá se na poranění právě na těhle blbejch místech, kde je spusta bakterií a špatně se to hojí, no a asi pět dní po porodu, jsem měla pocit že ta jizvička trochu táhne a svědí, tak jsem to chvilku mazala tím hemagelem a bylo to dobrý, na kontrole po šestinedělí se gynekoložka skoro rozplývala nad tím, jak krásnou tu jizvičku mám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
12.10.13 12:38

@Tarinka

Taky jsem se kdysi po gelu z dubové kúry osypala.
Tak na ten Hemagel jsem mrkla a např. 250g je za 5 154 Kč 8o 8o
Ty brďo.
5g stojí cca 139 Kč, ty jo. A na jak dlouho třeba těch 5g vydrží?
Je to docela pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.10.13 11:55

Tak a teď už mám s Bohunicemi osobní zkušenost!
4.10. se nám v 10:40 narodila dcera Elizabeth, 50cm, 3200g. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
13.10.13 13:59

@Kwaczka tak to moc moc gratuluji a přeji oběma hodně zdravicka.

Můžeš zkušenosti více rozvést? Snad jsou jen pozitivní :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
13.10.13 14:21
@Kwaczka píše:
Tak a teď už mám s Bohunicemi osobní zkušenost!
4.10. se nám v 10:40 narodila dcera Elizabeth, 50cm, 3200g. :srdce:

Gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.10.13 14:52
@zvědavá borůvka píše:
@TarinkaTaky jsem se kdysi po gelu z dubové kúry osypala.
Tak na ten Hemagel jsem mrkla a např. 250g je za 5 154 Kč 8o 8o
Ty brďo.
5g stojí cca 139 Kč, ty jo. A na jak dlouho třeba těch 5g vydrží?
Je to docela pálka.

Já asi měla 30g, stálo to asi kolem tý pětistovky :think: stačilo mi to jedno balení, ale myslím že si to kupovat nemusíš, stačí o tom vědět a popřípadě koupit třeba až půjdete z porodnice, třeba to vůbec nebude potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
13.10.13 16:02
@Tarinka píše:
Já asi měla 30g, stálo to asi kolem tý pětistovky :think: stačilo mi to jedno balení, ale myslím že si to kupovat nemusíš, stačí o tom vědět a popřípadě koupit třeba až půjdete z porodnice, třeba to vůbec nebude potřeba ;)

To je pravda, třeba to nebudu potřebovat a třeba taky ano.
Určitě jsem ráda, že o tom vím, přece jenom je lepší investovat nějakou tu kačku do lepšího a zdárnějšího hojení.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.10.13 18:05

@nurse.007 Možná když budete mít nějakou konkrétní otázku…?
Jinak takhle můžu říct, že na porod nemám hezký vzpomínky, ale za to nemůže samotný personál u porodu, ten dělal, co měl…ale spíš to poporodní období. Co se týče miminka a kojení jsem se nedozvěděla nic, nikdo se mi nevěnoval. Ale asi špatná služba, protože jiný maminky zaučení dostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
15.10.13 20:09

@Kwaczka přesně to myslím, jak to tam probíhá a jaký je personál na porodním i poporodním. Právě toho přístupu se bojím a jsem ráda, že to píšete, abych se radši pořád ptala. Budu se ptát i jich, protože o jedno miminko jsem přišla tak o druhé se chci postarat co nejlépe, ale zkušenosti moc nemám. No fakt začínám být nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková