Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
16.10.13 15:11
@Tarinka píše:
Jojo, ten…jsem si nepředstavovala, že jako první moji natrženou pipku uvidí takovej klučík :P :oops:

Já jsem měla Ivanovou na příjmu a pak nějakou další blondýnku celou dobu na šestinedělí. Študenta bych tam fakt mít nemusela :D:D:D

• Citovat
  • Upravit
6160
16.10.13 21:15

Jak to tam teď aktuálně vypadá s wifi připojením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
16.10.13 21:25

Já tam wifi neměla (březen 2012), na stránkách nemocnice píšou, že wifi zdarma pro pacienty je jen v pavilonu L (ta největší budova), na noťasu jsem tam byla připojená chvilku přes mobil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
16.10.13 21:25
@zvědavá borůvka píše:
Jak to tam teď aktuálně vypadá s wifi připojením?

Tak jako vždy, wifi je v hlavní budově a rozšiřovat se to v nejbližších letech nechystají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.10.13 21:22

@nurse.007 Epidurál v pohodě myslím, kontrakce to přehlušili. Jenom pro mě bylo těžký vydržet v klidu, když se blížila kontrakce a šlo se na vpich. To se člověk nesmí vůbec chýbat.
Ale po pravdě, jsem od něho čekala víc, ale bylo mi řečeno, že hlavně pomáhá ty porodní cesty rychleji otevřít, než úplně od bolesti. Cítila jsem teda všechno fest, ale kdo ví, jaký by to bylo bez něj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.10.13 21:25

@zvědavá borůvka A v porodnici teda internet bohužel ne. Mají sice nějaký zdířky ve zdi, ale internet jsme tam nenaladili.
Je jenom ve výškové budově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.10.13 17:51

Jak vypadají poslíčci? Nikdy jsem nic takového nezaregistrovala a docela by se mi hodil naturalistický popis, jaké jsou…
V noci mě bolelo v kříži, i teď se těžko narovnávám, občas píchne v podbřišku.
Co to je?
Myslíte, že se to už blíží? Termín mám ve čtvrtek a kontrolu v úterý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.10.13 18:50

@zvědavá borůvka Mě přišlo, že poslíčci byli jakoby takový stah v podbřišku, třeba jako malá křeč, která pak povolila…a nějak před porodem mě bolelo i v kříži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
20.10.13 19:21

@zvědavá borůvka me to brisko ztvrdlo a bolelo to dole jako při MS :zed: celý měsíc před porodem nekdy i víckrát denně:( se nedoplatíme za vodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.10.13 20:32

@Kwaczka

Taky si to představuji jako jakési svalové stahy/křeče.
Jakože, se sval někde kolem břicha zatne a pak uvolní.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.10.13 20:34
@Kytkaa píše:
@zvědavá borůvka me to brisko ztvrdlo a bolelo to dole jako při MS :zed: celý měsíc před porodem nekdy i víckrát denně:( se nedoplatíme za vodu :zed:

Jak vypadá bolest při MS? Já na to nikdy netrpěla :)
A není to třeba takové to píchnutí v podbřišku?
Taky jsem ráda naložená ve vaně v horké vodě, prostě tam jen tak sedím, čumím do blba a relaxuji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
20.10.13 21:55

@zvědavá borůvka no ja tim rozhanela ty boleesti… no a ta ms bolest no proste eco mezi bolesti a kreci jako kdyz mas prujem a hrozne se ti chce na zachod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.10.13 10:31

@zvědavá borůvka Je to opravdu jako slabá křeč, jak když tě chytne do nohy, cítíš, jak se zatne a pak to postupně odeznívá, ale ještě chvilku bolí. Mě to třeba dělalo jenom na jedné straně. Ale vždycky to odeznělo, nezesilovalo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
21.10.13 20:08

Zaskočilo mě, že mi nějaké to info nezapsali do těhotenské průkazky do které mi moje gynekoložka všechno zapisovala (váhu, moč, stav čípku atd).
Taky mi řekli, že můžu tu zkumavku na moč vyhodit, tak zítra jak jdu na kontrolu, tak si moč s sebou nedonesu, nemám v čem.
Tak doufám, že tam nebudu za pitomce.
A vůbec mě nevážili.
:think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
21.10.13 20:43

Zítra budu 39+5 a jdu na kontrolu do porodnice, zvažuji, že doktorku poprosím o Hamiltona.
Myslíte, že to bude bolet jako to vyšetření?
Nebo, pokud bych byla otevřená na prst, tak by to nemuselo tolik bolet? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková