Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
28.10.13 19:49

@zvědavá borůvka je fakt, že mi ta doktorka říkala, ať dělám vše pro to, aby se cesty nachystaly samy co nejvíc a zbytečně netrvá vyvolání dlouho tak uvidíme zítra ráno co řekne. Jsem strašně zvědavá a strašně nervózní. Dneska mě dvakrát brali křížové bolesti a teď už zas nic. Já jsem o nadstandardu vážně uvažovala, ale je mi líto za to dat tolik peněz a na druhou stranu se tam třeba můžu potkat s tebou nebo někým jiným a psychicky se podporovat a předávat si info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
28.10.13 19:57

Tak vyvolávání - jedna holčina tam byla už od čtvrtka a porodila až v neděli, bylo mi jí fakt líto, celou dobu jsme se jí tam střídaly na hekárně a jí už to lezlo na nervy.

Chlap tam být nemůže, ale uvidíš, že si na něj ani nevzdechneš, až bude nějaká akce, to už je něco jiného :).

• Citovat
  • Upravit
6160
28.10.13 20:07
@nurse.007 píše:
@zvědavá borůvka je fakt, že mi ta doktorka říkala, ať dělám vše pro to, aby se cesty nachystaly samy co nejvíc a zbytečně netrvá vyvolání dlouho tak uvidíme zítra ráno co řekne. Jsem strašně zvědavá a strašně nervózní. Dneska mě dvakrát brali křížové bolesti a teď už zas nic. Já jsem o nadstandardu vážně uvažovala, ale je mi líto za to dat tolik peněz a na druhou stranu se tam třeba můžu potkat s tebou nebo někým jiným a psychicky se podporovat a předávat si info.

Taky jsem chtěla nadstandard, ale je mi líto těch peněz.
Zas tak bohatí nejsme.
Třeba to bude fajn když se budem moci nějak podpořit, pokecat nebo tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.10.13 20:14

@zvědavá borůvka přesně tak taky nemáme na rozhazování a celkem se i těším jestli na sebe budeme mít štěstí :-) no ale jak se poznáme? Já nosím brýle a jsem taková trochu větší :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 20:15
@Poison Ivy píše:
Tak vyvolávání - jedna holčina tam byla už od čtvrtka a porodila až v neděli, bylo mi jí fakt líto, celou dobu jsme se jí tam střídaly na hekárně a jí už to lezlo na nervy.Chlap tam být nemůže, ale uvidíš, že si na něj ani nevzdechneš, až bude nějaká akce, to už je něco jiného :).

Chudák holčina.
A to neměla ani odteklou vodu?
A co kdyby jí tu vodu praskli? To by se už nějak mohlo rozjet nebo ne?
Snad by ji bez vody nenechali tak dlouho čekat a šli by aspoň na císaře.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 20:18
@nurse.007 píše:
@zvědavá borůvka přesně tak taky nemáme na rozhazování a celkem se i těším jestli na sebe budeme mít štěstí :-) no ale jak se poznáme? Já nosím brýle a jsem taková trochu větší :-D.

Pošlu ti foto do vzkazníku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
28.10.13 20:20
@zvědavá borůvka píše:
Chudák holčina.
A to neměla ani odteklou vodu?
A co kdyby jí tu vodu praskli? To by se už nějak mohlo rozjet nebo ne?
Snad by ji bez vody nenechali tak dlouho čekat a šli by aspoň na císaře. :nevim:

Nene, neměla, takže si s ní dali na čas. Mně odtékala pozvolna, takže i když vyvolávali neúspěšně, měla jsem druhý den po všem (císař), protože už čekat nemohli. Holčina nakonec stejně rodila císařem.

• Citovat
  • Upravit
29577
28.10.13 20:25

@zvědavá borůvka :lol: bude. My si tam hlídaly miminka, když jsem se potřebovaly sprchovat a navíc- být sama celej den na pokoji taky ní úplně fajn. Takhle jsem sipokecaly, předaly zkušenosti, poradily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
28.10.13 20:30

Snad to nepopletu, ale čaj z???maliníku??? pomáhá popohnat poro. Nejsem si jistá, zda je to maliník. Ale vím, že jsem si ho ve Světlušce koupila, nepila, ale do 24hod co jsem si ho koupila jsem porodila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 20:34
@Megic píše:
Snad to nepopletu, ale čaj z???maliníku??? pomáhá popohnat poro. Nejsem si jistá, zda je to maliník. Ale vím, že jsem si ho ve Světlušce koupila, nepila, ale do 24hod co jsem si ho koupila jsem porodila :mrgreen:.

Já ho chlastám už měsíc a k tomu si dávám i lněné semínko a je mi to prdu.
Ale to lněné semínko, konkrétně len zlatý mi děsně chutná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
29.10.13 02:21

@zvědavá borůvka ja pisu ja tam byla na hekarne dva dny no den a pul no prijeli jsme v pondeli a mala se nerodila v utery 21:25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.13 14:45

@zvědavá borůvka dneska mě poslala domů s tím, že jsem otevřená na prst a hezky se to chystá, ale že zítra už mají plno tak nastupuju ve čtvrtek. Prý monitor, prohlídka a pak že mi dají tabletku do hrdla. Prý pro vyvolání to takhle nachystáne stačí. Tak jsem byla smutná, že jedu zas domů :-) takový paradox. Nikdy jsem nechtěla být dobrovolně v nemocnici víc než teď. I tak pokud to půjde úplně hladce tak by bylo super být do neděle doma i s malou. Dneska tam byla na záskok jiná sestřička a ta byla tak milá. Celých dvacet minut si tam s náma u monitoru povídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.10.13 14:51

@nurse.007

Supr holčina viď, včera mi taky dělala monitor, kecaly jsme a tak.
Tu bych u porodu chtěla mít :palec:
A vyšetřovala mě jiná doktorka, nějaká brunetka.
Já doufám, že mě zítra nepošlou domů.
Doktorka říkala konkrétně, že POKUD budu pořád jenom na prst otevřená a cesty nebudou připravené stejně jako včera, tak si mě tam nechají…
Radši jsem se ani neptala na to, co kdybych se otevřela na dva prsty nebo měla najednou připravené porodní cesty, protože jsem měla obavy, že mě pošlou domů.
Se jim tam připoutám k topení, ať mě už domů neposílají :lol:
Už to chci mít za sebou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.13 17:53

@zvědavá borůvka taky se mi dneska vůbec nechtělo jet domů. Ve čtvrtek jim tam zůstanu i kdyby měli trakaře padat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.10.13 20:41

Bože, jak já jsem nervózní a bojím se :(
Už zítra 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková