Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
1.11.13 23:45
@nurse.007 píše:
@zvědavá borůvka při vyvolání na prst. Po tablete pak na šest cm. Ptej se. Taky bych se ptala :-)

Supr, taky jsem jen na prst a co ty porodní cesty, mělas je nachystané? Že je prý pořád nemám nachystané, tak si říkám co by se stalo kdyby začali vyvolávat i přes nenachystané cesty?
Bolelo by to víc nebo v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
2.11.13 05:50

@zvědavá borůvka myslím, že mi říkali, že kdyby nebyly nachystáne tak mě třeba vyvoláním trápí o den dýl než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.11.13 11:57

@nurse.007 moc gratuluju k holčičce a jsi teda frajerka, takovej cvalík :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
2.11.13 18:16

@Tarinka děkuji no byla to fakt fuška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.11.13 13:22
@nurse.007 píše:
@Tarinka děkuji no byla to fakt fuška :-)

Snad už to bude mít Borůvka taky brzy za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
3.11.13 16:46

Že v úterý ráno v sedm hodin budou vyvolávat.
A že to možná potrvá až do středy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.11.13 20:11

@nurse.007 moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.11.13 12:43

Zítra v 7hod jdu na vyvolání porodu,
můžete mi holky popsat přesně co mě vlastně čeká?
Předpokládám, že mi udělají klasicky ten monitor tam na židličce, pak mě vyšetří lékařka a co potom?
Budu tam mít i chlapa a kabelu.

Byla bych ráda za detailní popis toho co se bude dít dál 8o
(jako např. jestli na ty porodní sály půjdu přes ordinaci, nebo přes ty skleněné dveře, jestli mě oholí a dají klystýr a kdy, kdy zavedou tabletu, jestli celou dobu u toho může být můj chlap - když mi teda řekli že ho mám vzít s sebou, v jaké místnosti budu, jestli to zavedení tablety bolí, jestli bolí když oni prasknou vodu, jak vlastně praskají tu vodu a tak… prostě všechny detaily)
(řekli, že kdyby ta první vyvolávací tableta nezabrala, tak že ve středu dostanu druhou 8o :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.11.13 20:47

@zvědavá borůvka mě teda porod nevyvolávali, ale šla jsem tam přes ordinaci, kde udělali monitor. Párkrát se mě sestra na něco zaptala a pak mě vedle vyšetřil doktor a sepsal se mnou papíry. Během toho sepisování jsem chodila po ordinaci, protože v té době mi chůze nevadila a i mi to poradil. Pak mě sestra odvedla na box a až tam ti přivedou chlapa. Popravdě, že bych zrovna toužila po tom mít chlapa u toho, jak ležím na koze a vyšetřuje mě doktor, to fakt nee. No a taky záleží jaký je tam frmol a tak. Ale základ určitě bude monitor a vstupní prohlídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
4.11.13 20:57

@zvědavá borůvka já vyvolávání taky nevím, šla jsem dovnitř se stejným postupem jak @Megic, akorát mě ještě ubytovali na ten předporodní pokoj, kde jsem byla celej den a noc do 02:00, pak mě dali na box a to už mohl přijet přítel, jak je to při vyvolávání, to nevím…takže akorát co ti můžu pospat, je píchnutí vody, dělá se to na koze, PA ti dá pod zadek misku a vezme takovou kovovou tyčku na konci s háčkem, no jsem si říkala, že to vypadá hrozně, ale když zavřeš oči, tak se to dá, určitě to nebolí, jen to zastudí, jak je to kovový :) jinak mě neholili a klystýr byl v pohodě :) až když jsem si todle odbyla, tak jsem volala přítele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.11.13 20:59

Mně vyvolávali pro odtok PV a nepostupující porod - příchod přes monitor a ordinaci, na „hekárnu“, vyvolávání za mne nepříjemné, zavádění tablet a tyčinek bolestivé. Zaváděli večer, zaváděli ráno. Holit tě nikdo nebude, klystýr nechají na tobě, zda chceš, či nechceš. Chlap byl až na porodním pokoji, na hekárnu nesmí.

• Citovat
  • Upravit
162
4.11.13 21:04

No, já mám za sebou třikrát, jdeš normálně ro druhýho patra na příjem, vyšetří Tě doktorka či doktor, sestra s Tebou sepíše přijímací zprávu, může to taky trvat ale pak Tě berou normálně přes tu jejich místnost a skleněnýma dveřma berou chlapa. Daj Tě na box a přijde za Tebou PA, která Ti vše vysvětlí, dá Ti oble´čení a za pár minut přijde s tabletou. Zavádění, no, nedá se říct, že to bolí, trochu jo, ale je to srašně nepříjemný, musej to dát co nejdál, pak půl hodiny ležíš a čeká se. Klidně pak dojde i na druhou ale to je hrozně individuální, neboj se a držím pěsti, jo a muž může odejít a zase se vrátit, pokud potřebuje něco koupit, přeparkovat a tak a pak se zase hlásí u těch skleněnejch dveří. Přeju hodně síly a dobrou náladu, ať vše dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.11.13 21:05
@Poison Ivy píše:
Mně vyvolávali pro odtok PV a nepostupující porod - příchod přes monitor a ordinaci, na „hekárnu“, vyvolávání za mne nepříjemné, zavádění tablet a tyčinek bolestivé. Zaváděli večer, zaváděli ráno. Holit tě nikdo nebude, klystýr nechají na tobě, zda chceš, či nechceš. Chlap byl až na porodním pokoji, na hekárnu nesmí.

Když na hekárnu nesmí, tak proč mi řekli, že si ho mám vzít s sebou?
To bude jako celou dobu čekat v té čekárně?
Budu se tam ráno muset poptat co a jak.
A jak vlastně vypadá hekárna? Je tam postel? Nebo stoleček, nebo co tam je?
Mám si tam vybalit nějaké osobní věci (papuče, časopis, pití,..) nebo jak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.11.13 21:07
@lidacek píše:
No, já mám za sebou třikrát, jdeš normálně ro druhýho patra na příjem, vyšetří Tě doktorka či doktor, sestra s Tebou sepíše přijímací zprávu, může to taky trvat ale pak Tě berou normálně přes tu jejich místnost a skleněnýma dveřma berou chlapa. Daj Tě na box a přijde za Tebou PA, která Ti vše vysvětlí, dá Ti oble´čení a za pár minut přijde s tabletou. Zavádění, no, nedá se říct, že to bolí, trochu jo, ale je to srašně nepříjemný, musej to dát co nejdál, pak půl hodiny ležíš a čeká se. Klidně pak dojde i na druhou ale to je hrozně individuální, neboj se a držím pěsti, jo a muž může odejít a zase se vrátit, pokud potřebuje něco koupit, přeparkovat a tak a pak se zase hlásí u těch skleněnejch dveří. Přeju hodně síly a dobrou náladu, ať vše dobře dopadne. :hug:

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.11.13 21:08

Jinak, klystýr i holení je na Tobě. A co se týče hekárny, nevím, co to je a to jsem tam byla třikrát. Šla jsem rovnou na porodní box a manžel taky, takže to neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková