Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
23.5.16 20:24

@trybitka děkuji :) o té registraci vím a utz super :) těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
24.5.16 00:24

@Blackyyy jde o to co bude volne :) kdyz nadstandart radi ti ho daji bohuzel dopredu to nejde protoze nikdy nevis kdy presne budes rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
24.5.16 05:48

Holky nevite jak je to v bohunicich kdyz sem rodila prvni cisarem akutnim esi me nechaji prenaset bo musim rodit v terminu???mam to domotane ptz mam ofic termin 8 podle gynekolozky a podle utz v 12tt mam tp 3 proto se ptam ve ctvrtek zacinam 39 tt tak abych vedela na monitor chodim stale ke sve dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
31.5.16 10:27

:mavam: ahoj musím se registrovat? Jestli ano tak jak moc do předu? Nebo prostě přijedu a rodim? :D :lol: čekám svoje první tak nevím jak to chodí :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
31.5.16 12:40

@Edys prijdes a zaregistrujes se a rodis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
31.5.16 13:27

@janishka005 aha dekuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.6.16 22:57

Kdo se chystáte rodit v Bohunicích NEDOPORUCUJI V ZADNEM PRIPADE!!!utekla sem hrobníkovi z lopaty…a to jen díky mému tělu které mě varovalo…posrali mi první revizi co mi dělaly po porodu musela sem na druhou po 14 dnech a to už sem měla zánět! A malou kdybych si neplatila nadstandard a nesehnala si hlídání o malou tak sem tu byla bez ní…je jí 14 dní!!!jsou to kurvy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.16 21:44

@janishka005
A po prvním císaři tě nechali přenášet? A rodila jsi druhe dite normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
27.6.16 23:05

@Markétakytka ano nechaly přenášet ale jen 4dny a pak vyvolávaly a rodila sem prirozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.16 23:40

Tak možná byl problém s placentou - třeba byla přirostlá k první jizvě apod., proto pak musela být revize. Nevím, mne tak napadá. Já si jen vzpomínám, že mne strašně moc nutili po prvním císaři, abych podruhé rodila normálně, až nepřiměřeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.9.17 16:28

Tak já jsem tam rodila v dubnu. V životě už bych tam nešla. Pořád mi lezli do boxu a s něčím otravovali, a to jsem měla dulu. Proto to všechno ve finále vůbec nedopadlo. Nedodržují porodní plán a záleží jim jenom na pravidlech nemocnice. Na operačním se chovají jak ke kusu hovna a na šestinedělí a dětském jsou doslova zlé sestry i doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21220
29.12.18 21:22

No to je výborné, co tady čtu. Jsem na rizikovém a chtějí po mně, abych rodila v Bohunicích. Pro mě je to hodina cesty po dálnici :roll: Teď se mi do toho vůbec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
29.12.18 21:34

@PaníBovaryová klid… Já jsem tam rodila dvakrát a vždy super. Jo, narazila jsem na protivnou sestru, fakt nepříjemnou, ale to se ti stane kdekoliv. Na box mi nikdo nelezl, doktor přišel až po porodu jen na šití. Na dotazy v pohodě odpovidali. Prvního měly pár hodin sestry. u sebe, abych si odpočinula, žádný problém. Druhého jsem chtěla. k sobě hned a opět žádný problém. Jako ano, není tam všechno růžový, ale žádný utíkáni hrobnikovi z lopaty se u mě nekonalo, zlý sestry a chování jak… taky ne. Ono taky záleží, jak se žena chová k nim. Podle toho se oni chovají k nám. Když tam nastoupí internetem poucena lesana s porodnim plánem, už ve dveřích na všechny řve, co chce a co nechce, tak se těm doktorům nedivím, že se někdy nechovají hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.12.18 21:41

Ahoj je tu někdo kdo má aktuální zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 21:42

Za me Bohunice ok, a to mam velmi smutne zkusenosti. Prvni porod predcasny, dite mesic v inkubatoru. Vyborna pece o miminko. Druhy porod byl smutny, rodila jsem mrtve miminko ve 40tt. Prirozene. Personal celou dobu moc prijemny, pomahal, jak jen mohl. Jak pise pani prede mnou. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.

Za me Bohunice ano a bez obav. Je to velka porodnice, proste ma sva velka pozitiva i nejaka negativa. Ale v pripade prusvihu je tam super pece i zarizeni. A sestry si nevyberete nikde. Jsme jen lidi :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková