Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
8.12.13 18:25

@zvědavá borůvka Taky jsem byla šitá vevnitř a venku nastřižená. Žádná paráda, co :(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
8.12.13 20:21
@Kwaczka píše:
@zvědavá borůvka Taky jsem byla šitá vevnitř a venku nastřižená. Žádná paráda, co :(?

Ale teď po měsíci, už je to ok (snad).
Snad budu funkční i v „manželských povinnostech“ - zjistím až mi skončí očistky.
Snad tedy ty očistky nebudou trvat věčně? Opravdu přestanou i když pořád kojím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
8.12.13 20:42

@zvědavá borůvka jasně že přestanou a kojení na to nemá vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
9.12.13 07:19

@zvědavá borůvka to kojení to urychluje (vylučování očistku) protoze kojeni resp. to zmoulani bradavek ma za následek rychlejsi stahovaní,,zavinování,, dělohy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.13 17:49

@zvědavá borůvka Já jsem dostala první měsíčky dva měsíce po porodu, už teda nekojím. A používám tampóny a to mě trošku bolí to zavádění.
Ale jinak jsem manželsky použitelná už nějaký ten pátek :)A myslím, že ta pauza jenom prospěla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.14 15:33

Hezký den, nedá mi to a musím napsat. Rodila jsem v pondělí 28.4.2014 v Bohunicích a nemůžu si vynachválit přístup celého personálu včetně novorozeneckého oddělení!!! Všichni milí a ochotní. Všechno rádi vysvětlí a pomohou se vším. Takže kdybych rodila znovu, tak jedině tam!!! Veliké díky paní asistentce Romaně Gerychové díky které jsme se dočkali po několika nezdařenýc pokusech krásné dcery. Je to veliký odborník na svém místě a kdyby bylo takových více, tak má naše zdravotnictví opravdu velikánské štěstí!!! Ještě jednou — děkujeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.5.14 10:54

Bohunice porodnice hodnocení

Rodila jsem v Bohunicích v únoru 2014 a musím říci, že vše bylo naprosto perfektní. Veliké poděkování MUDr. Hrubanovi, MUDr. Vránovi, MUDr. Studentovi i porodní asistentce Leoně Ftáčníkové. Měla jsem dlouhý náročný porod zakončeny císařským řezem, ale i přes všechny potíže to byl velmi příjemný zážitek. Všichni doktoři i sestry se chovali velmi příjemně, byli ochotní i velmi empatičtí. Popordní péče byla taky vynikající, další poděkování MUDr. Vlašínové, MUDr. Knéslové, MUDr. Ťápalové. Všichni tito mladí ale zkušení lékaři jsou na pravém místě a je radost být v jejich péči. Za sebe i svou tříměsíční zdravou holčičku vřele doporučuji rodit v Bohunicích!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.5.14 22:11

2. porod v Bohunicích

Narozdíl od 1.porodu hodnotím docela kladně, až na to, že nás hned po porodu dali ne na šestinedělí, ale na rizikové, kde na pokoji nebylo žádné příslušenství pro miminka…přebalovala jsem na posteli…byli jsme na pokoji tři, resp. 6 v malém pokojíku…tak jsem se práskla přes kapsu a šla na nadstandard :nevim: který sice za ty prachy nestál, ale spoň nás tam nebylo 6 a dalo se projít do sprchy a na WC :lol: jináč musím vyseknout poklonu Dr. kamilu Frankovi, narozdíl od Dr. śtudenta empatický, usměvavý, vstřícný a hlavně příjemný profík, od kterého šití nebylo skoro vůbec cítit a hned 3. den po porodu jsem šla v poho na nákup..narozdíl od 1. kdy jsem nemohla měsíc chodit… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.5.14 18:11

Dr. Frank rodil i me a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
23.9.15 20:13

Zdravím maminky, máte některá čerstvou zkušenost s porodem v Bohunicích? Vím, že se tam něco rekonstruovalo, ale nevím co přesně. :-) Jak se třeba staví k tomu nechat dotepat puopečník apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
23.9.15 20:21

@trybitka jsou tam nové porodní boxy, já tam rodila v únoru a zrovna se to dodělávalo. Rodila jsem na nadstandardu a ani jsem za něj neplatila, prostě mě tam dali. Měla jsem svou PA, která má s porodnicí smlouvu, takže všechno bylo super. Na šesinedělí jsem byla na 6.patře na dvoulůžkáčích a to bylo taky luxusní. na 7.patře jsou třílůžkové pokoje.

• Citovat
  • Upravit
3198
23.9.15 20:39

@Lizzi A mají někde na netu třeba fotky z těch porodních boxu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
23.9.15 21:52

@trybitka na stránkách porodnice se tím nechlubí? :think:

• Citovat
  • Upravit
3198
24.9.15 10:13

@Lizzi já asi neumím hledat, protože když najedu na jejich stránky, tak mě to hodí na porodnici Obilní trh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.9.15 13:59

Císařský řez v Bohunicích?

Ahojte maminky. :mavam: Prosím radu. Jsem ve 34.tt a Krístiánek je pořád hlavičkou nahoře. Bude to prý cvalíček a já jsem drobek takže nejspíš přistoupíme k císaři - z porodu koncem pánevním mám strach kvůli přidušení..

Rodila jste některá v Bohunicích císařem? A jaký byl personál? Pořád se rozhoduji mezi Milosrdnými bratří - tam se prý k CS moc hezky nestavějí tak nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková