Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zvědavá borůvka píše:
Bože, jak já jsem nervózní a bojím se
Už zítra
Nebuj, nic horšího než že budeš mít miminko se ti nemůže stát
![]()
@zvědavá borůvka mě loni vyvolávali porod, ale ve 22tt což bylo miminko 500g tak nevím jestli se to s tím dá srovnat. Pokud ano tak bolesti jsem zvládla bez epidurálu, i když to byl zahul a měla jsem to za sebou za čtyři hodiny. Tak pokud bych věděla, že to tak bude i teď tak se i těším. Zítra na tebe budu myslet ať to máš za sebou co nejdřív ať můžeš pak napsat co všechno s tebou dělali. No a já za tebou přijdu ve čtvrtek.
@zvědavá borůvka no ja byla otevrena volne na dva prsty a mela jsem kontrakce… a klepala se aby me neposlaly domu a vono nee..ale pravda ja mela rizikac :/
@zvědavá borůvka
děkuji, ale dnes je to o tobě a věř mi, že to zvládneš. Docela ti závidím, že to snad budeš mít dneska za sebou.
@zvědavá borůvka budu ti dneska držet palce, tak nám pak tady napiš, že jsi maminka a jak to probíhalo ![]()
@nurse.007 taky držím palce na zítra a určitě se potom ozvi ![]()
@Tarinka mám internet v mobilu tak snad to tam pojed a určitě jak to bude možné tak napíšu.
Holky, držím vám palce, ať jde vše jak má a máte to brzy za sebou a miminka u sebe
.
Změna. Mají zase plno tak mě přijali na zatěžový test a když nic tak ráno nástup. Zítra prý už na stoprocent. Už mě to moc nebaví.
Tak mě dnes poslali domů,
nejdřív slibovali vyvolání ve čtvrtek, udělali mi zátěžový-oxytocinový test, zavedli tabletu, několik hmatů a nic z toho nepomohlo.
Mám přijít v úterý. Na dobré psychice mi to vůbec nepřidalo ![]()
Zbytečně mě stresovali, dávali naděje, zbytečně mě tam tři dny drželi. ![]()
Termín jsem měla 24.10. ![]()
Jsem pořád jen na prst otevřená a porodní cesty nejsou připravené
![]()
@zvědavá borůvka píše:
Tak mě dnes poslali domů,
nejdřív slibovali vyvolání ve čtvrtek, udělali mi zátěžový-oxytocinový test, zavedli tabletu, několik hmatů a nic z toho nepomohlo.
Mám přijít v úterý. Na dobré psychice mi to vůbec nepřidalo
Zbytečně mě stresovali, dávali naděje, zbytečně mě tam tři dny drželi.
Termín jsem měla 24.10.
Jsem pořád jen na prst otevřená a porodní cesty nejsou připravené![]()
Jé tak to věřím, že je to na psychiku blbý
ale uvidíš, že když se samo tělo připravý, bude to potom u porodu lepší
odpočívej co jevíc to jde!
Ahoj holky tak to já už to mám za sebou. Máme Emičku 4700g a 54cm. Dala mi dost zabrat a ještě jsem měla i dvě kyretaže pod celkovou narkozou protože to tam někde pořád teklo a bolelo to víc než samotný ten porod.
@zvědavá borůvka tak to je mi líto já jsem byla objednána na čtvrtek a to mi řekli, že mají plno ať přijedu v pátek tak jsem jim řekla, že domů už nejedu. Zkoušeli teda taky zatěžový test a to nepomohlo až dneska jsme dobře reagovali na tabletku tak to šlo. Až na ty komplikace po porodu to bylo krásné seznámení.
Gratuluji ![]()
Btw. na kolik jsi byla otevřená a měla jsi připravené ty porodní cesty, jestli nevadí že se ptám? ![]()
@zvědavá borůvka při vyvolání na prst. Po tablete pak na šest cm. Ptej se. Taky bych se ptala ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.