Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
26.10.13 20:50

@zvědavá borůvka tak to jo hlavně ať si tě pěkně hlídají. Mě dneska ráno odešla asi hlenova zátka tak jsem myslela, že se třeba bude během dne už něco dít a zatím nic. Pořád bych byla radši kdyby šla sama než aby jí nutili. No a třeba se tam i potkáme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.10.13 21:57

@nurse.007

Třeba jo :)
Hlenová zátka mi ještě neodešla, aspoň jsem si ničeho podezřelého nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
27.10.13 09:54

Tak nakonec mi včera večer taky začala odcházet hlenová zátka, po kouskách.
A k tomu trošku do hněda, to bude z toho hmatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.10.13 10:57

@zvědavá borůvka tak třeba už budeš rodit :-). Já měla dneska ráno chvilinku bolesti a od té doby zase nic. Já se toho vyvolání tak bojím, že se ho dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
27.10.13 11:13

@nurse.007

Občas mě píchne v podbřišku, ale jinak se nic neděje.
Zítra mám kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.10.13 12:56

@zvědavá borůvka tak zítra dej vědět co jsi se dozvěděla. Já měla teď bolesti po pěti hodinách :-) tak třeba se do zítra někam posuneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
27.10.13 13:23

@nurse.007

Ježiš, jsi už druhá tady na diskuzi, která má konečně aspoň ty bolesti… :palec:
Budu ti držet palečky, myslím, že to budeš mít dnes nejdýl zítra už za sebou :dance:
U mě pořád nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.10.13 15:16

Holky me se to rozjelo teda den po odejití kusu hlenovy zatky druha část mi odesla az v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.10.13 16:22

@zvědavá borůvka no uvidíme zatím od jedné odpoledne zase zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.10.13 19:51

Holky, berete si sebou do porodnice i oblečení pro miminko? Popřípadě olejíček a věci na koupání, nebo tam mají svoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
27.10.13 20:16
@moby píše:
Holky, berete si sebou do porodnice i oblečení pro miminko? Popřípadě olejíček a věci na koupání, nebo tam mají svoje?

Zbytečné, budeš ráda, že nemusíš řešit čisté/špinavé oblečky. A koupat se bude dítě maximálně jednou na dvě minuty, takže opět zbytečnost.

Namísto olejíčku doporučuji kvalitní krém, olej ve finále spíš vysušuje.

• Citovat
  • Upravit
952
27.10.13 20:17

@moby mě bylo řečeno jen plenky a vlhčene ubrousky a přebalovaci podložky. I celkem nerada bych vozila ještě oblečení. Tak snad bude dostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.10.13 20:18

Tak jestli nám tam oblečení dají tak budu jen ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
27.10.13 20:44

Oblečení pro mimčo i pro sebe dostanete. Malýho jsem v porodnici vůbec nekoupala. Počkala jsem si až domů. Ani celkem nebylo kdy. Po porodu mě ho vykoupali. Další den jsem ho koupat ještě nechtěla a pak mu stříhali pupík a to se koupat nesmí a další den jsem šla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 00:15
@moby píše:
Holky, berete si sebou do porodnice i oblečení pro miminko? Popřípadě olejíček a věci na koupání, nebo tam mají svoje?

Oblečení brát nebudu, spoléhám na to erární, jen chlap mi pak donese z domu nachystané oblečení na cestu domů.
Věci na koupání taky s sebou mít nebudu, stejně se miminka nemůžou kvůli pahýlku koupat.
Ale beru si mandlový olej od Saloos na tělíčko a taky Bepanthen.
Počkám si na reakce ostatních a možná s sebou přibalím i ten koupací olejíček (mám od Saloos).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková