Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
23.10.13 18:25

Ahoj holky, co vše si vzít sebou do porodnice ( do kabele), asi to tu už bylo ale nechce se mě to hledat :) Popřípadě co bude potřeba i za dokumenty ( občanky atd..) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
23.10.13 18:26

@moby Vpravo nahoře nad tématem máš vyhledávání v tématu, nemusíš listovat vše, je už tu toho popsáno dost.

• Citovat
  • Upravit
219
23.10.13 18:45

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
23.10.13 21:05

Že prý na Obilňáku nechávají přenášet jen tři dny a mě v Bohunicích ta doktorka řekla, že nechají i dva týdny 8o
WTF? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.10.13 21:10
@zvědavá borůvka píše: Že prý na Obilňáku nechávají přenášet jen tři dny a mě v Bohunicích ta doktorka řekla, že nechají i dva týdny 8o
WTF? :-O

Prosim tě, kde pořád sbíráš takový hlody, oni se vždycky rozhodují individuálně, ale dýl než dva týdny přenášet nenechávaji určitě, prostě zhodnotí, že je dítě ještě vysoko, nic se neděje, tak ho ven nevyháněji zbytečně, když na to není ještě nachystaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
23.10.13 21:21

@Tarinka

Jsem si psala s kamoškou co rodila na Obilňáku,
taky jsem jí říkala, že to je přece individuální - podle hmotnosti dítěte, moči, tlaku, cukrovky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.10.13 22:07
@zvědavá borůvka píše:
@TarinkaJsem si psala s kamoškou co rodila na Obilňáku,
taky jsem jí říkala, že to je přece individuální - podle hmotnosti dítěte, moči, tlaku, cukrovky a tak…

Určitě jo, oni zhodnotí jak se miminku daří a podle toho jednají. Musíš pochopit, že to miminko je už osobnost, že pro něj není vůbec ale vůbec jednoduchý se narodit, taky mu to dá spoustu práce, tak na něj nespěchej a nijak to neurychluj… a neboj, brzy už to budeš mít za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
23.10.13 23:42

@Tarinka

Před pár dny jsem to řešila a od včerejška to už neřeším a netlačím na to.
Schody nevybíhám, dřepy nedělám, nesouložím, jen vínko si dám.
Došla jsem k závěru, že se přece nebudu trápit, nechám tomu volný průběh.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
24.10.13 12:52

Kde tam ve kterém patře je to oddělení šestinedělí a jaké že jsou ty návštěvní hodiny?
Kam mají pak za mnou dojít návštěvy.
:kytka:

Dnes mám termín a nic se nechystá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.10.13 13:59
@zvědavá borůvka píše:
Kde tam ve kterém patře je to oddělení šestinedělí a jaké že jsou ty návštěvní hodiny?
Kam mají pak za mnou dojít návštěvy. :kytka:Dnes mám termín a nic se nechystá :jazyk:

6. a 7. patro a návštěvy jsou od 14:00 do 18:00 :)

Počkej, ještě budeš vzpomínat a přát si na chvilku toho malýho řvouna strčit zpátky do břicha :lol: dopřej si klid a odpočívej, ono to mimino v břichu nebude chtít bejt navěky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
24.10.13 17:54

@Tarinka

děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
24.10.13 18:02

By mě čistě teoreticky, ze zvědavosti zajímalo co by se stalo, kdyby žena přenášela i déle jak dva týdny a pořád by se dítěti nechtělo ven.
Kdyby nešla na žádnou indukci, resp. tak jako to měli třeba kdysi v pravěku.
Jak by to mohlo dopadnout?

Nebojte, já nad tím vůbec neuvažuji, jen mě to zajímá.
Já budu ráda, když porodím co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.10.13 00:12

Tak po dnešní kontrole vím, že jsem otevřená na jeden prst, že porodní cesty nejsou připravené a i přesto jsem si nechala udělat Hamiltona.
Kupodivu mě to snad vůbec ani nebolelo, a ta doktorka se mi zdá víc a víc v pohodě.
Dnes jsem se cítila báječně a nic nenasvědčuje k porodu :nevim:
Další kontrola bude v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.10.13 07:45

@zvědavá borůvka tebe vezmou na kontrolu v pondělí? Mě sestra řekla, že je svátek ať přijdu v úterý. A podle slov doktorky už bych tam měla zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.10.13 13:52
@nurse.007 píše:
@zvědavá borůvka tebe vezmou na kontrolu v pondělí? Mě sestra řekla, že je svátek ať přijdu v úterý. A podle slov doktorky už bych tam měla zůstat.

Jj, byla jsem tam v poledne a už tam ani ta porodní asistentka nebyla (potom co jsem po monitoru šla čekat do čekárny), už jenom ta mladá doktorka a ta řekla, že mám dojít v pondělí s tím, že kvůli svátku tam bude málo personálu, tak ať počítám s tím, že tam budu dlouho čekat.
Já budu v pondělí 40+4 (otevřená jen na prst a porodní cesty nejsou připravené), tak možná kvůli tomu, ty to máš nejspíš lepší - blíž k porodu. :nevim:
Se máš, v úterý to budeš mít lepší, už si tě tam nechají a budeš tam mít plno doktorů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková