Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
I to je možné, to už nevím. Ale nedivila bych se ničemu.
Je to hooodně i o lidech.
Slyšela jsem, že Bohunice jsou rekonstrukci… co je pravdy na tom, že každý porodní box má už své sociální zařízení a sprchu?
Díky
Taky by mě zajímaly informace o Bohunicích, chystám se tam v listopadu rodit ![]()
Ahoj, byla jsem se tam o vikendu podivat.
Mají 6 porodních sálů - 3 standard a 3 nadstandard. Uplne vsechny maji sve WC a sprchu.
Ja muzu Bohunice jen doporucit. Rodila jsem tam letos v breznu a jestli casem bude druhy mimco a mezitim se s manzelem neodstehujem, tak tam pujdu rodit urcite zas. Kazdopadne za sebe doporucuju si priplatit nadstandartni porodni box. Jsou tam pohodlnejsi lehatka a vic soukromi. Jinak sprchu ma kazdy box svou
Byla jsem tam i na zakroku pred porodem-na obratu plodu vnejsimi hmaty u Dr. Hrubana a musim rict, ze to je odbornik jak ma byt..a hrozne sikovnej
byla jsem i klidnejsi, ze kdyby doslo na cisare, budu v jeho rukach
nastesti me rodila vrchni porodni asistentka pani Lacinova. Velice sympaticka, empaticka pani..nechavala porod bezet, nezasahovala, na vsem se s ni dalo rozumne domluvit, davala fajn rady jak se natocit, kdy prohrat brisko apod. aby se vsechno dobre otevitalo, miminko rotovalo..no byla jsem s ni max. spokojena. Sestinedeli bylo tez fajn co se tyce zarizeni pokoju..pristup byl trosku na me hrrr..rychle vsechno vysvetlit a rychle pryc at vas mame z krku
ale pokud si clovek nacte neco predem (prvorodicky), tak je to ok. Jinak je to tam dost o tabulkach..kolik a kdy kojit.. treba jejich rady na kojeni po 3-4 hodinach mi sly jednim uchem tam, druhym ven a prikladala jsem malou jak si sama rekla..vyhoda oproti Milosrdnym (i kdyz tam jsem chtela rodit puvodne nez jsem byla na obratu) je i v tom, ze spolupracuji s detskou nemocnici a treba na kycle nas automaticky objednali tam. Jo a navstevy jsou primo na pokojich (to u Milousu taky nejde)
( vetsinou tam nelezi vic jak 2 rodicky). Sprchy byly pro dva pokoje zaroven, cisty..za me ok:-)
@šmoulililinka jetsli chces tak se pridej do nasi skupinky na fb je nas tam vic co maj termin v cervnu ![]()
Já budu v červenci..Moc doufám v nadstandart
no a na cisare pporodni nadstandart nepotrebuji ![]()
Holky a je třeba se tam nějak registrovat? Nebo tam prostě pak až přijet
Já bych měla zájem třeba i o ten nadstandartní pokoj, tak jestli třeba není nutné si ho nějak dle TP zarezervovat. Jestli plácám blbosti, omluvte mě, ale jsem prvorodička tak ve všem tak nějak tápu ![]()
Holky když se jde poprvé na monitory… oni dělají prohlídku, monitor i utz nebo ten už se nedělá?
@šmoulililinka udělají monitor a pak čekáš na dr a ten tě prohlídne a udělá utz.
Pokud tam jdeš poprvé musíš prvně na registaraci.)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.