Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, a ve kterém měsíci jste rodily, že měli plno? ![]()
Nevíte jak to tam budou mít teď v říjnu, resp. koncem října či přelom října a listopadu?
Nechci rodit jinde než v bohunicích
![]()
Nejvic plno je prelom srpen a zari a pak duben a kveten. Prinejhorsim jinam, Bohunice jsou propojene s Obilnakem i databazi, takze uvidi kontroly monitory z Bohunic
@zvědavá borůvka já rodila v březnu, teda už 2012 a bylo tak nějak poloprázdno, na pokoji jsem byla jednu noc dokonce sama ![]()
@zvědavá borůvka píše:
@Kytkaa @Poison IvyHolky, a ve kterém měsíci jste rodily, že měli plno?
Nevíte jak to tam budou mít teď v říjnu, resp. koncem října či přelom října a listopadu?
Nechci rodit jinde než v bohunicích![]()
Já jsem rodila na začátku listopadu a na boxech jsem byla celou noc sama, na pokoji pak taky, nadstandart jsem nežádala ![]()
Držím palce ![]()
Měla bych ještě dotaz k obyčejnému porodnímu boxu,
do té sprchy si budu brát žabky a na pokoj papuče.
Vadilo by moc kdybych během porodu chodila v těch žabkách? Jako, že bych za sebou zanechávala po chodbě a všude mokrou stopu?
Nebo si mám s sebou tahat i ty papuče speciálně na přejití z boxu na toalety/sprchy.
A v čem tam rodičky chodí přes tu chodbu?
Dostanou nějaký erární župan?
Nejspíš si nechám ten obyčejný porodní box, tak proto ty otázky…
![]()
@zvědavá borůvka já jsem rodila těsně po @Poison Ivy
a měly sice stop stav ale já řekla že nemám odvoz a vzhledem k tomu že jsem byla ve 42. týdnu mě neposlali na obilňák ale normálně příjmuli
pokud to bude fakt rychle na porod tak tě pryč nepošlou ![]()
Příspěvek upraven 10.10.13 v 21:23
Žádné erární župany tam nejsou, tvoje mokré ťápoty tam nikdo řešit nebude, pokud se jim tam na nich jiná rodička nepřizabije ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Měla bych ještě dotaz k obyčejnému porodnímu boxu,
do té sprchy si budu brát žabky a na pokoj papuče.
Vadilo by moc kdybych během porodu chodila v těch žabkách? Jako, že bych za sebou zanechávala po chodbě a všude mokrou stopu?
Nebo si mám s sebou tahat i ty papuče speciálně na přejití z boxu na toalety/sprchy.
A v čem tam rodičky chodí přes tu chodbu?
Dostanou nějaký erární župan?
Nejspíš si nechám ten obyčejný porodní box, tak proto ty otázky…![]()
hele, klidně za sebou nechávej stopy, věř že to bude to poslední co tě bude zajímat
já ani nevím v čem jsem chodila, možná bosky, protože v bolestech se sápat v žabkách do sprchy bych nezvládla
župan nedostaneš, ono kdyby ti praskla voda nebo jsi začala rodit a krvácet, tak se ten župan akorát zničí
@Aletheia píše:
@zvědavá borůvka já jsem rodila těsně po @Poison Ivya měly sice stop stav ale já řekla že nemám odvoz a vzhledem k tomu že jsem byla ve 42. týdnu mě neposlali na obilňák ale normálně příjmuli
pokud to bude fakt rychle na porod tak tě pryč nepošlou
Nepošlou, to oni ani v takových případech nesmí
. Ale když to akut nebude, tak lifrují na Obilňák zcela běžně
.
Já jsem dostala na porodní box všechno oblečení erár, žabky jsem neměla, ty erární nazouváky byly takové jakoby gumové, do sprchy jsem chodila bosá, bylo tam čisto a v tu chvíli mi to nevadilo. Za mnou zůstáválo morko po celé chodbě, ve sprše jsem až na kontroly strávila skoro 10 hodin a za celou dobu mi nikdo nic neřekl, vystřídalo se několik služeb a všechny bez problémů ![]()
@Poison Ivy píše:
@AletheiaŽádné erární župany tam nejsou, tvoje mokré ťápoty tam nikdo řešit nebude, pokud se jim tam na nich jiná rodička nepřizabije
chudák, to bych nechtěla mít na svědomí
Jinak, teoreticky, kdybych si s sebou nevzala nic, ani ručník ani župan, tak to mě tam nechají běhat nahatou z boxu do sprch/toalet? ![]()
Je řeč o obyčejném porodním boxu.
@zvědavá borůvka píše:chudák, to bych nechtěla mít na svědomí
Jinak, teoreticky, kdybych si s sebou nezvala nic, ani ručník ani župan, tak to mě tam nechají běhat nahatou z boxu do sprch/toalet?
Je řeč o obyčejném porodním boxu.
Néééé, já jsem na boxu měla všechno k dispozici, včetně ručníků a vložek a košilí. Jenom tam nemají ty župany, ale je tam vedro, ani jsem si na něj nevzpoměla ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.