Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
10.10.13 15:23

@Kytkaa @Poison Ivy

Holky, a ve kterém měsíci jste rodily, že měli plno? 8o
Nevíte jak to tam budou mít teď v říjnu, resp. koncem října či přelom října a listopadu?
Nechci rodit jinde než v bohunicích 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 16:46

Nejvic plno je prelom srpen a zari a pak duben a kveten. Prinejhorsim jinam, Bohunice jsou propojene s Obilnakem i databazi, takze uvidi kontroly monitory z Bohunic

• Citovat
  • Upravit
10680
10.10.13 20:56

@zvědavá borůvka já rodila v březnu, teda už 2012 a bylo tak nějak poloprázdno, na pokoji jsem byla jednu noc dokonce sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
10.10.13 21:05
@zvědavá borůvka píše:
@Kytkaa @Poison IvyHolky, a ve kterém měsíci jste rodily, že měli plno? 8o
Nevíte jak to tam budou mít teď v říjnu, resp. koncem října či přelom října a listopadu?
Nechci rodit jinde než v bohunicích 8o :?

Já jsem rodila na začátku listopadu a na boxech jsem byla celou noc sama, na pokoji pak taky, nadstandart jsem nežádala ;)
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.10.13 21:14

Děkuju holky :kytka:

A jak jste na tom vy?
Já mám termín 24.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.10.13 21:18

Já mám termín 30.11, tak doufám že nebude plno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.10.13 21:19

Měla bych ještě dotaz k obyčejnému porodnímu boxu,
do té sprchy si budu brát žabky a na pokoj papuče.
Vadilo by moc kdybych během porodu chodila v těch žabkách? Jako, že bych za sebou zanechávala po chodbě a všude mokrou stopu?
Nebo si mám s sebou tahat i ty papuče speciálně na přejití z boxu na toalety/sprchy.
A v čem tam rodičky chodí přes tu chodbu?
Dostanou nějaký erární župan?
Nejspíš si nechám ten obyčejný porodní box, tak proto ty otázky… 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
10.10.13 21:20

@zvědavá borůvka já jsem rodila těsně po @Poison Ivy :lol: a měly sice stop stav ale já řekla že nemám odvoz a vzhledem k tomu že jsem byla ve 42. týdnu mě neposlali na obilňák ale normálně příjmuli ;) pokud to bude fakt rychle na porod tak tě pryč nepošlou ;)

Příspěvek upraven 10.10.13 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 21:22

@Aletheia :*

Žádné erární župany tam nejsou, tvoje mokré ťápoty tam nikdo řešit nebude, pokud se jim tam na nich jiná rodička nepřizabije :D

• Citovat
  • Upravit
7201
10.10.13 21:22
@zvědavá borůvka píše:
Měla bych ještě dotaz k obyčejnému porodnímu boxu,
do té sprchy si budu brát žabky a na pokoj papuče.
Vadilo by moc kdybych během porodu chodila v těch žabkách? Jako, že bych za sebou zanechávala po chodbě a všude mokrou stopu?
Nebo si mám s sebou tahat i ty papuče speciálně na přejití z boxu na toalety/sprchy.
A v čem tam rodičky chodí přes tu chodbu?
Dostanou nějaký erární župan?
Nejspíš si nechám ten obyčejný porodní box, tak proto ty otázky… 8o :nevim:

hele, klidně za sebou nechávej stopy, věř že to bude to poslední co tě bude zajímat :mrgreen: já ani nevím v čem jsem chodila, možná bosky, protože v bolestech se sápat v žabkách do sprchy bych nezvládla :lol: župan nedostaneš, ono kdyby ti praskla voda nebo jsi začala rodit a krvácet, tak se ten župan akorát zničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 21:23
@Aletheia píše:
@zvědavá borůvka já jsem rodila těsně po @Poison Ivy :lol: a měly sice stop stav ale já řekla že nemám odvoz a vzhledem k tomu že jsem byla ve 42. týdnu mě neposlali na obilňák ale normálně příjmuli ;) pokud to bude fakt rychle na porod tak tě pryč nepošlou ;)

Nepošlou, to oni ani v takových případech nesmí :). Ale když to akut nebude, tak lifrují na Obilňák zcela běžně :).

• Citovat
  • Upravit
8940
10.10.13 21:23

Já jsem dostala na porodní box všechno oblečení erár, žabky jsem neměla, ty erární nazouváky byly takové jakoby gumové, do sprchy jsem chodila bosá, bylo tam čisto a v tu chvíli mi to nevadilo. Za mnou zůstáválo morko po celé chodbě, ve sprše jsem až na kontroly strávila skoro 10 hodin a za celou dobu mi nikdo nic neřekl, vystřídalo se několik služeb a všechny bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.10.13 21:25
@Poison Ivy píše:
@Aletheia :*Žádné erární župany tam nejsou, tvoje mokré ťápoty tam nikdo řešit nebude, pokud se jim tam na nich jiná rodička nepřizabije :D

:D chudák, to bych nechtěla mít na svědomí
Jinak, teoreticky, kdybych si s sebou nevzala nic, ani ručník ani župan, tak to mě tam nechají běhat nahatou z boxu do sprch/toalet? 8o
Je řeč o obyčejném porodním boxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 21:26

@zvědavá borůvka Mají tam košile :)

• Citovat
  • Upravit
8940
10.10.13 21:27
@zvědavá borůvka píše: :D chudák, to bych nechtěla mít na svědomí
Jinak, teoreticky, kdybych si s sebou nezvala nic, ani ručník ani župan, tak to mě tam nechají běhat nahatou z boxu do sprch/toalet? 8o
Je řeč o obyčejném porodním boxu.

Néééé, já jsem na boxu měla všechno k dispozici, včetně ručníků a vložek a košilí. Jenom tam nemají ty župany, ale je tam vedro, ani jsem si na něj nevzpoměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková