Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Poison Ivy píše:
Tam prostě chlap nemůže být, ostatním maminkám by to nebylo příjemné. Můžete být max na chodbě u stolečku. Btw bude ti to jedno, věř tomu. Já vždy radím, nemalujte si to nějak, protože to bude jinak a sesype se vám vše jako domeček z karet a toho zklamání potom.
To je pravda.
Jsem asi hroznej závisláček na svým chlapovi, jak siamský dvojčata ![]()
@zvědavá borůvka já si taky myslím, že bez manžela to prostě nezvládnu
.
My jsme taky s chlapem jako jedno tělo, jedna duše a nakonec mi to ani nepřišlo, většinu času s kontrakcemi jsem stejně chodila do sprchy a zpět, takže se to dalo, ale zase začalo to v jednu odpo, přijel ve čtyři, v sedm odjel a o půlnoci byl už zase se mnou, tak nevím ![]()
@nurse.007 píše:
@zvědavá borůvka já si taky myslím, že bez manžela to prostě nezvládnu.
Jj, on je prostě pro mě ten nejbližší člověk, taková moje „nejlepší kamarádka“ ![]()
Holky, jak je to tam s taškama, které si s sebou přivezete?
Jsou tam nějaké skříňky na zámek, nebo to máte pořád u sebe na předporodním i porodním?
Nějakou tašku jsem sebou měla, něco pak dovezl manžel, na zámek tam žádná skříň nebyla.
@zvědavá borůvka tašky na zámek tam nejsou, měla jsem dvě obr tašky, jednu k porodu a jednu na pokoj, jak jsou v tom ty balíky vložek a plen, tak jsem měla pocit, že mám velkou tašku jak kdybych tam měla hokejovou výstroj
ale maji to tak všichni, k porodu byla menší
celou dobu byla někde na zemi nebo na křesle, já vlastně ani nevím
jinak si nedělej starosti, že by se mohlo stát, že by tam manžel s tebou chvilku nebyl, to se budeš tak soustředit na mimčo, že ti to ani nepříde, mimčo bude celou dobu s tebou a ty s ním
na to se je třeba soustředit
No právě, ty plínky, vložky… pak to vypadá jak kdybych měla sbaleno na měsíc ![]()
@Poison Ivy píše:
Nějakou tašku jsem sebou měla, něco pak dovezl manžel, na zámek tam žádná skříň nebyla.
Dobré vědět, děkuji za info.
Podle toho se i přizpůsobím ![]()
Ahoj, mohu prosím poprosit o odkaz na stránku kde bych našla kdy mají ty prohlídky sálu v Bohunicích? Děkuji předem
@moby píše:
Ahoj, mohu prosím poprosit o odkaz na stránku kde bych našla kdy mají ty prohlídky sálu v Bohunicích? Děkuji předem
@moby píše:
Děkuji
není vůbec zač, maji ty stránky celkem nepřehledný ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Tam prostě chlap nemůže být, ostatním maminkám by to nebylo příjemné. Můžete být max na chodbě u stolečku. Btw bude ti to jedno, věř tomu. Já vždy radím, nemalujte si to nějak, protože to bude jinak a sesype se vám vše jako domeček z karet a toho zklamání potom
.