Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
9.10.13 21:04
@Dasha01 píše:
Nadstandartní porodní sál stál 1000,– + 500,– za tatínka u porodu. Měla jsem tam vlastní sprchu a WC. Nevím, jak bych v těch bolestech chodila na chodbu.

Super :palec:
A co ta vana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.10.13 21:05

Vana je jen na jednom nadstandardním pokoji, na dalších dvou či na standardech ne.

• Citovat
  • Upravit
6160
9.10.13 22:28
@Poison Ivy píše:
Vana je jen na jednom nadstandardním pokoji, na dalších dvou či na standardech ne.

Takže je to vesměs o štěstí, jestli ten s vanou bude zrovna volný, pokud to chápu dobře. :think:
(mám na mysli nadstandard)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.10.13 22:57
@zvědavá borůvka píše:
Takže je to vesměs o štěstí, jestli ten s vanou bude zrovna volný, pokud to chápu dobře. :think:
(mám na mysli nadstandard)

Přesně tak :). V létě ve velcích pařácích je prý nepoužitelný (slova jedné PA), protože jak tam není okno a ta teplá vana tam, prý je to masakr. V zimě to může být naopak příjemné :).

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
9.10.13 22:58

Btw ale ne každý se o ten pokoj popere, já o něj zájem například neměla :).

• Citovat
  • Upravit
6160
9.10.13 23:04

@Poison Ivy

Budu o tom přemýšlet.
Každopádně díky moc za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.10.13 23:08

@zvědavá borůvka Jestli jsi tam nebyla na prohlídce, tak určitě běž, dozvíš se co a jak, pokud budou volné sály, můžete si je prohlédnout a budeš vědět, do čeho jdeš a kam jdeš :)

• Citovat
  • Upravit
10680
9.10.13 23:44

@zvědavá borůvka jestli si přeješ rodit spíš s epiduralem, tak s tím tě myslím do vany už nepustí…ale nevím to na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.10.13 00:03
@Tarinka píše:
@zvědavá borůvka jestli si přeješ rodit spíš s epiduralem, tak s tím tě myslím do vany už nepustí…ale nevím to na 100%

To je pravda, chtěla bych epidural. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
10.10.13 06:28

Ja měla nadstandart modrej :)) ale byla jsem tam jen hodinku :( ty dva dny sem si probrečela a prořvala na hekárne:( porodni boxi byly plny:/ rodilo se i v ordinaci. no a z porodniho boxiku no ne po hodine ale tak po 2,5 hodiny n sál :poblion: ale manzel to tam všechno vyfotil a fakt pekny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
10.10.13 08:38

@zvědavá borůvka Mě přišla sprcha lepší. U prvního porodu u Miloušů jsem měla na sále vanu, ale v těch bolestech jsem stejně nebyla schopná se do ní dostat. Navíc chodí snad každou 1/2 hodinu kontrolovat mimču srdíčko a u toho asi ve vaně nemůžeš být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 09:31

@Kytkaa Ten jsem měla také a před tím také hekárnu po čtyřech asi den. Bylo plno, po mně přijali ještě jednu paní a stop stav. Než jsem přišla vůbec na řadu, byly porodní sály a pokoje prázdné, byla jsem tam asi sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
3515
10.10.13 11:58

@Poison Ivy jee to jsme na tom podobne kdy si tam byla?:)) ja byla na ty hekarne (na rizikovym oddeleni) pak rekli at manzel zustane udelame vysetreni a pokud bude ok posleme vas na porodni box :)) a tam pusto prazdno jen jedna rodila :nevim: ovšem na nedělkách plno:o/ i na JIP pooperacni jsem byla poslední další by se tam nevešla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.10.13 12:45
@Kytkaa píše:
@Poison Ivy jee to jsme na tom podobne kdy si tam byla?:)) ja byla na ty hekarne (na rizikovym oddeleni) pak rekli at manzel zustane udelame vysetreni a pokud bude ok posleme vas na porodni box :)) a tam pusto prazdno jen jedna rodila :nevim: ovšem na nedělkách plno:o/ i na JIP pooperacni jsem byla poslední další by se tam nevešla :cert:

Před rokem :). A bylo to hodně podobné tomu, co popisuješ, nahoře to praskalo ve švech, neměli maminky a děti kam dávat, takže stopka a lifrovali na Obilňák :).

• Citovat
  • Upravit
700
10.10.13 13:50

@Kytkaa Tak to tak asi bude, že se hold platí i za mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková