Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nadyen no se mnou
vyhanim co to jde malinik, prochazky i manzel pomaha.. a nic…jenom poslici :/
@Evča K. ja bych taky rada ten nadstandart… ale musi na mne vyjit…prece jenom maj tam narvano ://
Já jsem si o něj řeka hned na porodním boxu porodní asistence. Ale asi jsem měla štěstí, že to bylo ráno, a během dopoledne pouštěli maminky dom, tak mi to hned blokli
A můžu říct, že to bylo super, jestli budu ještě někdy rodit, tak to chci zas ![]()
Tak to ja bych se sama na pokoji asi zblaznila… Nikdy bych nechtela nadstandart:-)
Záleží asi na každým jak to má
Já spíš byla ráda, že tam za mnou mohl přijít kdo chtěl a kdy chtěl. A měla jsem tam klid, u porodu jsem přišla o dost krve, takže jsem první 3 dny nedošla dál jak na záchod (odpadávala jsem), a ke všemu mi udělali špatně epi tak jsem musela 24 hod. jen ležet.
@Evča K. No ja po cisari taky 3 dny nedolezla snad ani pomalu na zachod:-D
@Evča K. No hruza:-) ale co bych si stezovala tak na anesteziologa na sale:-(… Nechci na to ani myslet jinak bCh snad podala zalobu
Asi jsme narazily na stejnýho
díky ní jsem dopadla jak jsem dopadla, ale čert to vem, byla jsem ráda, že je to za mnou
Tak to ne, já měla babu. Vypadala tak na 30. Manžel mi pak říkal, že když přišla do pokoje, tak vytáhla posmrkanej papírovej kapesník, začla do něj smrkat a kašlat, schovala ho, ani si nedala roušku a šla mi dávat epi. Vrtala to do mně a asi po 20tým pokusu zavolala primáře at to jde zkusit, že jí to nejde a že mi napíchla míchu a vytáhla do stříkačky omylem mozkomíšní mok či co.
@Evča K. Jeezis… No to su rada ze sem odmitala epi… Ja sem chtela celkovou.. A on mi furt tvrdil ze mi da epidural a hotovo, a ja ze ne ze chci celkovou a on ze jako dovre musite mi tady ale rict ze odmitate to co vam nabizime ten epi a kdyz umrete v narkoze tak je to proste smula… A tohle mi tam vykladal jak umru kdyz nechcu epi… A ja se tam klepala na stole mLem brecela no hrozn
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.