Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
19.7.13 21:16

@Nadyen no se mnou ;)) vyhanim co to jde malinik, prochazky i manzel pomaha.. a nic…jenom poslici :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.7.13 21:17

@Evča K. ja bych taky rada ten nadstandart… ale musi na mne vyjit…prece jenom maj tam narvano ://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 21:19

Já jsem si o něj řeka hned na porodním boxu porodní asistence. Ale asi jsem měla štěstí, že to bylo ráno, a během dopoledne pouštěli maminky dom, tak mi to hned blokli :) A můžu říct, že to bylo super, jestli budu ještě někdy rodit, tak to chci zas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:21

Tak to ja bych se sama na pokoji asi zblaznila… Nikdy bych nechtela nadstandart:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 21:25

Záleží asi na každým jak to má :-) Já spíš byla ráda, že tam za mnou mohl přijít kdo chtěl a kdy chtěl. A měla jsem tam klid, u porodu jsem přišla o dost krve, takže jsem první 3 dny nedošla dál jak na záchod (odpadávala jsem), a ke všemu mi udělali špatně epi tak jsem musela 24 hod. jen ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.7.13 21:25

@Luciet2 kdo mluvi o sama manzel tam chce byt se mnouuuu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:27

@Kytkaa jo vlastne :-) prominte ja to beru jinak sem sama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:27

@Evča K. No ja po cisari taky 3 dny nedolezla snad ani pomalu na zachod:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 21:36

Tak po císaři je to jiná, to chápu, to se nedivím, auau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:39

@Evča K. No hruza:-) ale co bych si stezovala tak na anesteziologa na sale:-(… Nechci na to ani myslet jinak bCh snad podala zalobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 21:40

Asi jsme narazily na stejnýho :) díky ní jsem dopadla jak jsem dopadla, ale čert to vem, byla jsem ráda, že je to za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:43

@Evča K. Chlap brejlatej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 21:47

Tak to ne, já měla babu. Vypadala tak na 30. Manžel mi pak říkal, že když přišla do pokoje, tak vytáhla posmrkanej papírovej kapesník, začla do něj smrkat a kašlat, schovala ho, ani si nedala roušku a šla mi dávat epi. Vrtala to do mně a asi po 20tým pokusu zavolala primáře at to jde zkusit, že jí to nejde a že mi napíchla míchu a vytáhla do stříkačky omylem mozkomíšní mok či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:49

@Evča K. Jeezis… No to su rada ze sem odmitala epi… Ja sem chtela celkovou.. A on mi furt tvrdil ze mi da epidural a hotovo, a ja ze ne ze chci celkovou a on ze jako dovre musite mi tady ale rict ze odmitate to co vam nabizime ten epi a kdyz umrete v narkoze tak je to proste smula… A tohle mi tam vykladal jak umru kdyz nechcu epi… A ja se tam klepala na stole mLem brecela no hrozn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.7.13 21:51

Ty si asi rodila sama vid? pry si pak dovoluji no :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková