Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
13.7.13 13:28

@Kytkaa Klidně piš z telefonu, mě to rozhodně nevadí..já už to chci mít taky za sebou..chci si malou pochovat a už jezdit s kočárkem..koupila jsem si moc pěkný a už chci jezdit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.7.13 13:55

@Nadyen Ta včerejší sestra byla trošku protivnější…na minulé kontrole tam byla na záskoku jiná, a ta byla zase super. Vím, o které mluvíš doktorce, taková téměř éterická bytost:-) Kontrolovala mě ten druhý monitor, ale vyšetřovala mě ta z minulého týdne, a to mě bolelo tak nějak stejně. Zase jsem byla překvapená, jak si pamatuje mě i věci, o nichž jsme před týdnem mluvily…Kdy jdeš na další kontrolu? Já jdu ve čt, a to už budu den po termínu, přičemž mám slíben UTZ a asi se odhodlám i k tomu Hamiltonovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.7.13 14:54

@Solvejg Jo některým lidem uvízneš něčím v paměti mno, vím jak jsem to měla já, když jsem dělala na chirurgii, jsou hold lidi, který si něčím zapamatuješ…No mě to od této doktorky vůbec nebolelo, fakt, ani jsem nevěděla, že mě vyšetřuje, byla jsem mile překvapena ;-)
Jdu v pátek až, ale už na devátou tak jsem zvědavá jak se mi bude chtít ráno vstávat, páč jezdím z Vinohrad..nechce se mi autem, tam na tom placeným parkovišti je to děs kolikrát..
Však popřemýšlej, třeba by nebyl Hamilton na škodu..máš ještě čas chvilku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 15:24

@Nadyen my taky koupili dokonce 2×3 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 15:25

@Nadyen teda mne to vyšetření v bohunicich bolelo :( jsou surový oproti me gyndařce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.7.13 15:58

@Nadyen Já sice bydlím hned v Novém Lískovci, ale bez mučení přiznávám, že autem jezdím…jsem po dopoledním zabavování starší dcery tak mrtvá, že bych tam nedolezla:-) Ale neparkuji na tom placeným před nemocnicí, nýbrž před Kampusem. Ještě se mi nestalo, že by tam nebylo místo a je to kousek.
Ta doktorka mi Hamiltona nabízela už včera, ale já se rozhodla dát malé čas minimálně do toho termínu…nic mě nebolí, nemám žádné problémy, ani extrémní váhové odhady, tak ještě chvíli vdyržím…ale v ten čtvrtek už do toho asi půjdu.
Jo a jinak moč si taky nosím z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.7.13 19:31

@Kytkaa Byla jsi na výstavišti? já byla z toho obrovskýho výběru kočárků úplně mimo..nakonec jsem si vybrala krásnej v obchodě, který mi doporučila kamarádka..mám šedo-fialkový, akorát jsem myslela, že bude světlejší, je to letošní novinka.. Firkon Balance s písty na stranách, měníš si tvrdost houpání kočárku..
Mě to vyšetření taky prvně bolelo, od té doktorky před týdnem..ted tam včera byla jiná a ta byla citlivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.7.13 19:32

@Solvejg No já ti to věřím, že je to lepší..přemýšlím, že to taky nechám stát před kampusem a bude klid…Pokud má ještě malá čas, tak bych jí ho taky dala..však pokud není kam spěchat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 19:42

@Nadyen no ta necitlivka byla takova mlada stihla tak kolem 30 let :///
Ju ju byla jsem na vystavisti a tam jsme koupili prave tu trojkombinacku hnedeho :)) je velikej takze malou budu vozit jeste v zime v korbe :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 19:43

@Solvejg taky jezdim jeste autem :)) a taky to nechavam stat pred kampusem… i kdyz pravda ze uz v tom sede za volantem se mi nesedi nejlip :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
14.7.13 15:39

@Kytkaa Taky sem tam byla a mohla jsem tam oči nechat..ale nakonec mám takový jaký tam ani ještě nevystavovali :-D
Hlubokou korbu mám myslím 80 či 81 cm dlouhou, takže nám bude taky dobře přes zimu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
14.7.13 15:57

@Nadyen My máme taky Firkon, ale máme Verano long. Jezdím s ním cca týden a jsem zatím naprosto spokojená. Korba je prostorná. Za ty peníze si myslím, že je dcela kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
14.7.13 18:42

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
14.7.13 18:45
@iriass píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
:lol: čekám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
14.7.13 20:14

Holky nevite jestli maj bohunice klimatizaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková