Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kytkaa @Kytkaa to holky nebude taková hrůza, mně odhadli v Bohunicích váhu mimča den před porodem na 3650g a nakonec měla 3090g
a navíc rodit už můžete každým dnem ![]()
@Kytkaa @Nadyen přesně jak říká @Tarinka
já jsem měla před porodem odhad přes 4 kila a syn měl 3600 gramů. Ony ti odhady nejsou úplně směrodatné ![]()
@Kytkaa Já jsem minulý pondělí na kontrole byla uzavřená a už jsem se domlouvala na středu na vyvolání. A ve 23.00 mě praskla voda a začla jsem rodit. Možná pomohl sex
, který nám Dr. doporučila. Co se váhy týče, tak u prvního byl odhad 3900 a malá měla 3800 a teď u druhýho byl odhad 4000 a měl 4370 a 3.dítě už po porodu takvýho obříka asi nikdy nebude ![]()
@Dasha01 no prej to neradi delaji… ale ja bych klidne do ty vyvolavacky pristi tyden sla no :/
@Dasha01 jinak dneska se zkusim zeda prekonat a bude se sexovat…
vono s tim neohebnym telem fakt uz neni o co stat no ://
@Kytkaa Já bych teda do vyvolávačky už radši nešla. Píchli mě ji asi 15 minut před koncem porodu, aby mě zesílily kontrakce a ta malá chvilka mě stačila
. Nedokážu si představit, že by to bylo takový celý porod.
Nejlepší je porodit sama bez císaře a vyvolání. Pokud, ale nebudeš mít nějaký problémy, tak ti ani císař a ani vyvolání dělat nebudou. Já jsem měla jít na vyvolání kvůli poloze malýho. Ješte den před porodem se v břichu normálně otočil i hlavou nahoru, tak jsem měla přijít na vyvolání. Před ním by zjistili, jak právě leží a pokud by byl hlavou nahoře, tak bych šla na CS. Pokud by ležel hlavou dolů, tak jak normalně mimina leží, tak by se se mnou nikdo o vyvolání ani CS nebavil.
@Dasha01 to je blbost… moje gyndarka jasne rekla ze normalne s nejvetai pravd. neporodim jsem mala s uzkou panviiii mam hrozne malou panev… No tak proste bud driv nebo neprojde.. ![]()
@Kytkaa O tom jsem psala. Pokud máš problém, tak ti cs nebo vyvolání udělají. Ale pokud někdo nemá problém, tak si tam vybírat nic nemůže. Vyvolání je asi dost bolestivý, ale když jsem vyděla, jak se tam po chodbě plížily ženský po cs, tak bych šla možná radši na to vyvolání.
@Dasha01 no prave se desim protoze ta blba doktorka o nicem ani necekla no ![]()
Mne porod vyvolavali, prenasela jsem 10 dni a nepomohl ani sex
…Cetla jsem, ze je to bolestivejsi, ale o to rychlejsi, ale zkusenost s prirozenym porodem nemam
Na porodni sal jsem prisla o pul jedne a o pul treti byla mala na svete. Kazdy to snasi jinak, ale myslim, ze jsem velky posera, taky jsem se hruzou budila snad od 6 mesice
a nakonec to tak strasne nebylo, hodne mi pomahala sprcha-tepla voda na bricho
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.