Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
5.7.13 11:49

@Poison Ivy Jasně, jak budeš mít čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
5.7.13 22:35

Co mě teď z hlavy napadá - přebalovací podložky navíc, dostala jsem jednu pro sebe a jednu pro dítě. Určitě si vezmi kuchyňské role, spotřebovala jsem celkem 3 nebo 4 kusy, je to super po sprše, zabráníš tím okamžitému ušpinění ručníku. Vaří tam čaje, které mi nechutnaly, takže mě manžel zásobil balenou vodou. K porodu pak hroznový cukr či medvídky či čokoládu, doporučovala to i porodní asistentka :). O víkendu je opravdu problém s košilemi, měla jsem svou nevyhovující nekojící, než mi manžel přivezl spešl. Bodýčko, čepička a ponožky navíc pro dítko se nikdy neztratí. Pokud si dítko ublinklo, nikdo neměl problém mi dát čisté oblečení (spadali jsme tedy pod JIP, jak je to na normálním dětském, to bohužel nemohu sloužit), radím co nejméně komplikované kousky na oblékání, coby prvorodička jsem si vzala sice překrásný overal NEXT, který bych ovšem musela rvát dost na sílu přes hlavu, na což jsem si opravdu netroufla :))). Kosmetiku jsem si vlastní nebrala, jen Bepanthen, dítě se tam vykoupe jen jednou jejich přípravky (nebyl to určitě Johnson) a pořádná premiéra je až doma.

Kdyby tě něco zajímalo, ptej se, ráda odpovím, případně pokud si na něco vzpomenu, doplním. Byla jsem tam ani ne rok zpět :). Možná je to továrna na děti, ale byla jsem velmi spokojená.

• Citovat
  • Upravit
700
6.7.13 11:18

@Poison Ivy Děkuji, já si zabalila jen jednu podložku, takže raději přibalím, to se vážně neztratí..košili mám jednu na tři knoflíčky, to snad stačí..a doufám, že zbytek dostanu, kdyby náhodou…no raději se poptám asistentek, kdyby náhodou…spíš nechci nic nechat náhodě, kdyby mi to přítel nemohl dovézt…přece jen, kdyby se zdržel v práci a nemohl ten den dojet…termín mi vychází na neděli, takže snad jejich košile budou…a pro mimčo si vezmu náhradní body atd…jj taky bude nejlepší něco jednoduchýho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.7.13 18:58

Mě se hodila ještě látková plína pod malou, protože byla ublinkávací typ ;). Malá byla na dětským a tam dostávala vše od nich i plíny, když už jsem jí měla u sebe, tak jsme měly už svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 19:03

@Megic Mám jednu sbalenou, tu větší jako ručník..tak klidně si přibalím ještě ze dvě malé, však to se už tolik s sebou nepronese :D spíš chci být praktická a mít vše po ruce, kdyby náhodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.7.13 19:08

@Nadyen já furt přemýšlím, co ti ještě poradit, ale nic mě nenapadá. Snad jen nějaký kvalitní toaleťák :lol:. Představa, že bych měla nějaký levnější drsnějšího rázu…to bych asi nedala :oops: :( :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 19:13

@Megic To je to tak moc protivný? obyč toaleták? no tak radši si ho přibalím, mám ráda ty jemnoučký :D už mi tady holky radily i papírový utěrky, po sprše, at si hned nezašpiním ručník..taky mě už nic moc nenapadá..dostávalas jejich košile? já mám jen jednu koupenou na knoflíčky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.7.13 20:37

@Nadyen nn to nejsi a mě to nevadí. Právěže obyč ne, ale nějaký jemný toaleťák. Košile jsem dostávala jejich. Náhradní oblečení bývalo pod přebalovákem, ale nevím, jestli to funguje ještě. Když tam nebylo, tak jsem si řekla a problém nebyl. Přála bych ti narazit na stejný personál jako jsem měla já ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 11:00

@Megic Děkuji, no hodně si holky chválili asistentku Blažkovou a je opravdu i milá, byla na monitorech..koukala jsem na fotky asistentek a jen jedna mi pohledem nebyla sympatická..tak uvidíme, jsem zvědavá, kdo bude sloužit…
Už se těším až budu moct s malou projet kočárek… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.7.13 11:03

@Nadyen jo Blažkovou jsem měla u porodu já, je to ztělesněnej anděl :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 11:30

@Tarinka Slyšela jsem samou chválu..je hodně příjemná..akorát jsem narazila na doktorku co mě prohlížela, vlasi tyk k ramenům, přišla mi trochu zvláštní..moc mi nesedla..pak tam byla ještě jedna, trochu mladší s vlasy v culíku, a ta byla moc příjemná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.7.13 11:44
@Nadyen píše:
@Tarinka Slyšela jsem samou chválu..je hodně příjemná..akorát jsem narazila na doktorku co mě prohlížela, vlasi tyk k ramenům, přišla mi trochu zvláštní..moc mi nesedla..pak tam byla ještě jedna, trochu mladší s vlasy v culíku, a ta byla moc příjemná..

No doktory si moc nepamatuju jména, ale když jsem tam byla před porodem v poradně, tak tam byla taková mladší blondýna, měla vlasy v culíku, jmenovala se myslím Ivanová ( nebo tak nějak :think: ) byla přijemná, potom na šestinedělí si jí ženský chválily, k porodu přišla Gerychová ( taková tmavší krátký vlasy, kolem čtyřicítky, možná 45), ta je taková celkem od rány, moc se s tim nepáře, ale ono je to někdy potřeba, ale jinak bude asi profík, je to i vedoucí všech porodníků, no pak se vyměnily směny a měla jsem dr. Študenta a PA Blažkovou, no a dobrý, já teda chlapa moc nechtěla, ale nakonec to bylo ok :) On vlastně ten doktor toho u porodu moc neděla, když nejsou žádný velký komplikace, to je asi důležitější ta asistentka :) jinak mě hrozně bolelo šití, i když jsem ho měla málo, tak jsem mu tam vejskala, pak my dal nějakej oblbovák a bylo to ok, no přežil to se mnou :lol:

Jinak jsem měla asi týden po porodu nějaký komplikace, udělal se mi otok v těch porodních cestách, hrozně mě to bolelo, nemohla jsem na velkou protože se mi ten otok tlačil směrem ke konečníku, jezdili jsme všude po doktorech, 3× jsme byli v Bohunicích, jednou na mojí gyndě, jednou na úrazovce a nikdo nemohl přijít na to, že tam mám ten otok, až ta Gerychová na to přišla, dala mi nějaký obyčejný prášky proti otokům, co se daji koupit v lékárně bez předpisu a za tři dny bylo po bolesti, takže na ni nedám dopustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
7.7.13 11:51

@Poison Ivy Ty jsi taky rodila v Bohunicích? :think: to ti ani nevím, jsme se tam skoro minuly :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 12:01

@Tarinka No jako jde o to jaký bude personál a jaká bude nálada, že jo..a pokud budu hysterická, tak se se mnou nikdo bavit nebude :lol: včera se mě známá ptala, kde budu rodit a říká - v bohunicích je to lepší jo? a já na to v duchu, krávo, já asi tak už někdy rodila, abych to mohla posoudit..jako to je sousedka, ale je strašně tupá - s prominutím..rodila děcko ve 3,2 letech od sedmého měsíce těhu nespala, jak se bála porodu, druhý si už radši nepořídila a zeptá se mě na toto…ona rodila na obilnáku..není dobrý a špatný personál přeci, není to ani porodnicí, prostě je to náhoda na koho a v jaké náladě narazím, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.7.13 15:11

Ahoj holky, v pátek jsem se vratila z porodnice v Bohunicích. Pokud se tam chystáte, tak si vemte všechno na mimčo a pro sebe kromě noční košile taky. Mě tam manžel musel dovézt i oblečení pro malýho. Z toho jejich se celý obsypal. Noční košile tam leží náhradní na chodbě a mají tam položený i podložky do postele. Toaletní papír tam mají opravdu ten nejlevněší a to nevím, jestli na normálním pokoji ho mají. Měla jsem nadstandart. Co se porodu týka, tak si na asistentky ani Dr. nemůžu stěžovat a to se tam vystřídaly 2 směny. Jinak personál na šestinedělí je většinou v pohodě, i když pár vyjímek se tam našlo. S tím se ale musí počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková