Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
11.7.13 12:55

@Kytkaa No já to psychicky nedávám, ale snažím se na to nemyslet a díky příteli to celkem jde..je podpora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
11.7.13 13:00

@Nadyen ves ze ja to taky nedavam ty kg… ;(( skace to kazdy den… no uz uz aby bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
11.7.13 13:02
@iriass píše:
@Becky00 To mně se doktorka trefila přesně, říkala, něco přes 4 kg a malej měl nakonec 4100 g

takovy velky mimi… ;))) ja se modlim abychom meli aspon do tech 3,2 ale to je jen moje tuzba… uz ve 30 tt rikala na utz odhad 3,5 - 3,9… a ted v pondeli mala mela 3 ;((( proc se musi rodit deti tak velike :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
11.7.13 13:49

@Kytkaa počkej až ho uvidíš, bude ti připadat tak hrozně malinkatý ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
11.7.13 14:01

@Becky00 no nevim nevim ja jsem taka mala ze npochopim kam se mi tam vlezla.. vzdycky jsem si delala srandu ze az budu tehotna tak ze mi ruka bude couhat z krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.7.13 14:59

@Kytkaa Já ti to věřím, já jsem už tak těžká, že se ráno budím s tím, že jsem už strašně přeleželá…a nemůžu vstát z postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.7.13 19:16

@Kytkaa Tak dnes jsem byla podruhé na ozvách, jsem na prst otevřená, ale že se nic moc nemění, že ještě dlouho neporodím..řekla jsem doktorce, že dám ruku do ohně za to, že budu přenášet :lol: ale ptala se mě jak se cítím, tak jsem odpověděla, že těžce, tak říkala, že ví že jsem 30 kilo přibrala a jestli bych nechtěla kolem termínu porod vyvolat, at se mi trochu uleví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
de1de
12.7.13 19:22

Holky ty kila půjdou dolů jak nic :)Taky jsem přibrala 30 kg a za půl roku jsem měla cca jen o 5 kilo víc než před otěhotněním…a to už mi teda zůsta. Mimčo dá zabrat :lol:

• Citovat
  • Upravit
93
12.7.13 20:29

@Nadyen Také jsi dnes čekala v Bohunicích v úplně prázdné čekárně? Já nestačila zírat…akorát jsem dnes musela dvakrát na monitor, páč poprvé madam spala:-) To je docela neobvyklé, že ti nabídla to vyvolání tak brzy. Standartně tam vyvolávají až deset dní po termínu (tak šla moje první dcera), ale pokud ti už není dobře, tak asi není nad čím váhat…Mě se dnes doktorka se zábleskem v očích a rukou kdesi v mém nitru ptala, zda už chci porodit, že mi může udělat Hamiltona:-) Zbabělě jsem odmítla, že až příště- to už budu den po termínu a nebudu si vyčítat, že na mimčo možná moc spěchám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
12.7.13 20:33

Holky, držím palce, ať vše dobře dopadne a porod má rychlý a hladký průběh.
Jinak kila šla dolů sama a i něco navíc než před otěhotněním. Hlavně jsem to ani nějak neřešila během kojení. Pak jsem přestala kojit a malá začala lézt, chodit a já za ní pořád běhám dodnes-přirozený pohyb :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
12.7.13 21:12

@Nadyen ja chci takyy co tto bylo za doktorkuuu… ja jdu na druy monitor az v utery :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 01:05

Je je… Jdu spat boli mne zada vatanu boli mne brisko :,((( boha podelani posly k cemu vubec jsou no uznejte jen se s nimi trapime a prdlacku z toho :/… achji na jednu atranu uz to chci mit za sebou na druhou se toho hrozne bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.7.13 10:52

@Solvejg Přesně tak, byla jsem tam dvě minuty a sestra mě brala, akorát mi první den brali čerstvou moč, páč se cévkuju, tak jsem se ptala zda chce zase, že se mi chce a že se teda cévkuju..tak na mě byla nepříjemná, že ji mám nosit z domu..ale pak už byla celkem v pohodě..a paní doktorka byla skvělá..má krátký vlasy vlnitý asi po trvalé..moc pěkná a milá, potkala jsi ji tam? byla hodně citlivá, ani nevím, že mě prohlížela… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.7.13 10:55

@Kytkaa No to už se těšíš ne? akorát mi nedělali ultrazvuk, tak asi až za týden mno…prý se nic u mě neděje, že to jetě potrvá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 12:27

@Nadyen no tesim ja uz to moc chi mit za sebou no… jsem zvedava v utery jestli mi reknou zdali se neco pohlo… Mimochodem stale pisi z telefonu tak se omlouvam za prepisky a chybky…potrebuju vetsi tel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková