Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@JitkaBrno no ja uz mam 23,5kg nahore..v dobe poceti jsem mela necelych 53 :// jooo je to hruza
Ahoj holky taky se chstám roidt sve druhé dítko v brne v bohunicich snad doufam v puli či na konci října. První dcerku jsem rodila akutním císařem na obilnáku v 28 t. t. tedka chci jit ale do bohunic pokud pujde vse dobre a nebudu roidt zase predcasne. Chci se zeptat nevíte zda je i v bohunicich neonatologie? nebo to posílají na obilnák? díky za čerstvé info a blížícím se rodičkám přeji mnoho síly a hlavně zdravíčko
![]()
Příspěvek upraven 15.07.13 v 18:42
@Dasha01 Ahoj, sestra ho má taky, už jezdí rok a naprostá spokojenost, akorát je dlouhý no, taková závodnička ![]()
@petullle je tam intermedial..rodi tam miminka az od 32 tt. :/ mene posilaji myslim na obilnak no
@petullle Ty jo, ve 28. týdnu. No, hlavně, že vám to dobře dopadlo. Smím-li se zeptat co se stalo, že tak brzy? Jak jsi poznala, že už je čas rodit?
Příspěvek upraven 23.07.13 v 09:41
@JitkaBrno já jsem nyní taky v 26 t. t.
Anetka, první dcerka se narodila v 28 t. t. kvůli těžké preeklampsii a odlučování placenty, šlo to tak všechno strašně rychle, že pro ně bylo přednostní zachránit v této situaci matku než dítě, naštěstí jsme to zvládly obě dvě, Anetka začínala na váze 770g a 34cm, na obilnaku si poležela 70 dní než jsme si ji mohli dovest domů a konečně pořádně pomazlit
tak ted už jdeme právě s její sestřičkou do krizového období tak doufám že vydržíme co nejdéle ![]()
@petullle Budu vám holky držet všechny 4 palečky aby to dobře dopadlo. ![]()
@JitkaBrno děkuji třeba se potkáme u porodu
kdy máš termín? Já mám 27.10. ![]()
@petullle 2.11.
třeba se tam potkáme ![]()
Příspěvek upraven 23.07.13 v 09:43
Ahoj holky, tak konečně můžu připsat dnešní kontrolu na monitorech..byla jsem dnes trochu zklamaná, protože jsem byla objednaná na devátou, došla jsem asi deset minut před a přišla na řadu pět minut před desátou..to by mi tak nevadilo, spíš to, že asistentka vzala tři ženský přede mnou, i když přišly až po mně…možná mě to štve z toho důvodu, že jsem taky zdravotník a sama jsem nepřeskakovala pacienty dle objednání… no to ale jen, že si teda rejpnu
jinak před dvěma týdny byl odhad váhy 2 700 gramů a dnes 2 900 gramů a kousek, dle doktorky
takže já si přiberu 30 kilo a malá nemá devět dní před termínem ani tři kila..no je to divné ![]()
Ja jsem rocila v bohunicich cisarem ve 35 tt mala mela 2090 g a musim rict ze oddeleni detske JIP je uzasny:-) tam si nemuzu na co stezovat:-)
@Nadyen no mozna to bylo ze znamosti..pravda je ze ono to fakt funguje kdyz se nekdo od tam se o tobe zmini hned min cekani a milejsi personal :/ ja jdu na dalsi monitor ve stredu :/
@Luciet2 Ahojky, je dobře, že jsi byla spokojená, já si jinak taky nemůžu stěžovat jen dnes to bylo zdlouhavé..těším se až budu držet malou v náručí…at už to máme za sebou ![]()
@Kytkaa To víš, že to tak funguje, všude je to stejné..už se těšíš na další monitor? a jak to s tebou vypadá?
Holky já rodila v Bohuních loni, měla jsem teda nadstandardní pokoj a tam jsem klimu měla. Ale říkalo se, že jedno patro ji má a další ne, ale nevím co je na tom pravdy.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.