Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmarketa04
12.5.13 00:16

Ahoj maminky, protože jsem prvorodička a nemám moc velké zkušenosti s výběrem porodnice tak jsem se jen chtěla zeptat, která porodnice v Brně je nejlepší nebo spíše která vyhovovala nejlépe vám. :)
Předem děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
novo123
12.5.13 14:25

@mmarketa04 tak tady všichni chválí bohunice, takže moc objektivní asi nebudeme. za mě taky bohunice - rodila jsem tam dvakrát, celkem tři děti :palec: fakt spokojená, jinam bych nešla :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
219
12.5.13 14:55

Ahoj, nevíte jak je to v Brně Bohunicích, když by chtěl partner být se mnou od začátku porodních bolestí u mě? Je to v Bohunicích možné, nebo v jiných porodnicích v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
12.5.13 15:10

@moby Ahoj je moznost priplatit si tam porodni pokoj, kde s tebou muze byt od zacatku az do konce. Pokud teda nebudou vsechny plny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.5.13 17:10

Já myslela, že to jde i i tak :( bez nadstandart pokojů. Nevíte jestli to v jiných nemocnicích je také tak stejně? Popřípadě jestli nemají nějaké webovky, kde to jde zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmarketa04
12.5.13 17:11

@novo123 děkuju moc za odpověď :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
novo123
12.5.13 18:05

@mmarketa04 jestli tě zajímá něco konkrétního, klidně se ptej, byla jsem tam září 2011 (syn) a leden 2013 (dvojčata) :palec:

• Citovat
  • Upravit
novo123
12.5.13 18:08

@moby tak ti nechci kecat, já jsem byla na nadstandardu v obou případech, ale teď jsme šli vyvolávat a ještě než jsem řekla, že chci nadstandard, tak mi řekli, že má jít manžel se mnou (nemyslím si, že by ho pak vyhodili), švagrová tam rodila taky, taky dvakrát, na normálním boxu a brácha s ní byl celou dobu :nevim: Osobně vím jen o jedné porodnici, kde jsou ženský na hekárně spolu a chlapa zavolají až na tlačení a díky tomu, to chlap mnody ani nestihne, ale ta není v Brně :palec:

• Citovat
  • Upravit
219
12.5.13 18:17

Tak to jsem si ulevila :) mám to ještě za dlouhou dobu ale raději lépe vidět předem. Já u prvního dítěte tam byla sama u porodu i před porodem v boxe. Je to, už 12 let. A raději, už bych tam byla s partnerem. Je pravda, že když jsem byla sama tak bych řekla, že jsem byla statečná a neměla jsem si komu stěžovat :), ale když jsem měla už ty velké bolesti vyschlé v krku a potřebovala vodu tak kdyby mi ji někdo podal to bych byla ráda. A hlavně ta opora :srdce: A nevíte prosím jestli každá porodnice má nějaké prohlídky, nebo jak bych to napsala " den otevřených dveří " :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
12.5.13 18:21

@moby Můžeš si zaplatit mini kurz či prohlídku, je každý týden (možná i dvakrát) a provedou tě v něm porodním oddělení, poví něco o tom, kdy vyrazit, jak vše bude probíhat atd.

• Citovat
  • Upravit
mmarketa04
12.5.13 18:53

@novo123 sestřičky jsou příjemné nebo ne? :D

• Citovat
  • Upravit
219
12.5.13 19:51

Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.5.13 19:51

@mmarketa04 porodní asistentky úžasné (možná maj i zlý baby, ale já je nepotkala - to jsem jich viděla dost, střídají se na příjmu, kam se chodí na monitory, aspoň některé jsem tam potkala), na dětským jsem potkala jednu, která mi při prvním porodu přišla nepříjemná a u druhýho jsem ji měla nejradši - předpokládám, že asi prostě neměla tehdy svůj den - na ženským taky naprosto bez problémů - před prvním porodem si mě tam nechali na tři dny pro jistotu a to jsem byla normálně na gyndě a sestřičky taky skvělý :lol: já jsem byla fakt moc spokojená, ode mě stěžování neuslyšíš :palec: jediný, co pořád mele kamarád, že mu v Brně vadilo, že tam jde porod po peněz, to je fakt, ale zase to beru tak, že rodím dvakrát za život, tak prostě zaplatím za otce u porodu apod. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3244
12.5.13 19:56

@moby ve všech třech porodnicích v Brně s tebou může být partner od začátku až do konce, takže žádnej strach. Nadstandard je nadstandardní jenom ve vybavení (WC, sprcha…), ale podmínky jsou stejný i na normálních pokojích/boxech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.5.13 19:56

@moby mají tam takový tři sezení - jedno je všeobecně o porodu a prohlídka sálů, druhý víc do detailů, můžeš se zeptat konkrétněji (tam jsem byla já a dvě maminky, takže jsme měli porodní asistentku sami pro sebe) a pak samostatně kojení (tam jsem byla úplně sama a měla jsem sestřičku sama pro sebe - to bylo super taky, protože si mě pak pamatovala a měla jsem to štěstí, že to byla zrovna ona, kdo mi pak po koupání přivezl malýho na pokoj a dával mi základní instrukce). Celkově si myslím, že je tohle lepší než ty dlouhý kurzy, který probíhají každej týden - je to maximálně efektivní, malý počet účastníků, prachy taky celkem ok (pár stovek), info a tel je přímo na stránkách FN Brno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková