Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
2.12.10 12:07

Rodila jsem v Bohunicích před třemi týdny, napřed mi porod indukovali, nakonec to skončilo akutním císařem. Na porodním se ke mě chovali moc hezky, jak PA, tak lékaři.Poté jsem byla přes noc na IMP, druhý den po porodu jsem už šla na normální pokoj. Ženské sestry byly super, milé, pomohly, poradily, na to, že tam měly hodně práce, byly opravdu bezvadné. Opačnou zkušenost mám s dětskými sestrami, to byl děs a hrůza, bavily se se mnou jen mezi dveřmi, nepříjemné, neporadily, nepomohly, jen kritizovaly…vyvolávaly ve mě opakovaně pocit, že jsem asi opravdu nemožná matka(dcera je moje první mimi),když jí nejsem schopná dát mlíko…věděly, že jsem po císaři a že laktace nastoupí později, přesto mě opakovaně dávaly příkrm (Nutrilon ve stříkačce) s kritickými komentáři, snažily se mě dotlačit k tomu, abych dávala UM v láhvi s dudlíkem, což jsem odmítla. S jejich „přispěním“ jsem se v porodnici nerozkojila vůbec, to až doma,v klidu,s pomocí laktační poradkyně, 10.den po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
2.12.10 13:52
Bociamy píše:
Co se týče samotného porodu a v mém případě dvoudenní hospitalizace před ním jsem byla maximálně spokojená. Personál ochotný, empatický.
Rodila mě porodní asistentka Ilona Rašovská a na závěr MUDr. Vrána skrz polohu KP. Oba byli výborní :potlesk: !!!!!! Na MUDr. Vránu jsem ze všech stran slyšela jen samou chválu, je vždy usměvavý a profesionální :palec: Na porod vzpomínám jen v dobrém a už teď se těším na další :-) .
Co se týče šestinedělí, tak to už je horší :cry: . Jak už tu někdo psal, tak každá sestra radila něco jinýho, chování sester(teda až na pár vyjímek) nic moc-na to, že je žena po porodu tak citlivá a hormony s ní třískají. Neměla jsem daleko k slzám a měla chuť utéct. Možná to bylo tím, že jsem byla prvorodička a podruhé už to pro mě nebude tak těžký.
Ale i přes to všechno bych šla opět tam. Podle mě na blbca může člověk narazit všude.
Všem rodičkám přeji co nejmíň bolestivý porod a krásná a zdravá miminka.

Az se s Tomasem Vranou uvidim, tak mu musim rict, jak se tu na nej peje sama chvala, urcite ho to potesi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martyna 1979
9.1.11 20:35

Byli jsme nadmiru spokojeni moc moc moc doporucuju vsem :-D

• Citovat
  • Upravit
145
12.7.11 15:42

Ja tam rodila, byla jsem moc spokojena, porodni asistentka uzasna, presne vedela, co ma delat, aby to jelo jak po masle, akorat doktor, u ktereho jsem byla naposledy v poradne, tak arogantni blbecek. Co mi nejvic vadilo bylo asi to, ze i pres to, ze vas objednaji do poradny na urcity cas, jsem tam sedela treba jeste i 4 hodiny po tom. A kdyz jsem se ozvala, tak ten arogant mi rekl, ze si mam jit rodit jinam, kdyz se mi to nelibi. Stezovala jsem si na nej az u reditele, za jeho chovani, ale jaksi jsem nepochodila, prece vsichni doktori co tam precuji jsou jen uzasni a ne naopak. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.10.11 18:04

Dobrý večer
Jsem v 32 týdnu.Mám šííííííílený,ale šílený strach z porodu.Po špatné zkušenosti s prvním porodem z nového Města.Ráda bych rodila epiduralem v bohunicích.Nevím jak se tam mám nahlásit.Poradí mi některá.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.10.11 11:54

AHOJ
Chci se zeptat.musím se objednávat na monitor do Bohunic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
12.10.11 19:55

No asi by bylo dobrý, kdy by ti tvůj doktor vypsal přímo tam žádanku a nebo na netu najít číslo, zavolat a vyptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
12.10.11 19:56

Jinak pokud tam chceš monitor,tak určitě objednat a sváču a čtení sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.10.11 16:59

ahoj.poradˇmi prosím tě jestli se na monitor a prohlídky musím do Bohunic objednat.jsem 60km od brna,ale ráda bych tam rodila a i chodila na prohlídky tak jak ty měsíc před porodem.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
13.10.11 17:03

Rodila jsem tam před rokem, o termín na monitory jsem si musela zavolat, ale počítej s celým dopolednem. Minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
13.10.11 17:16

Bohunice můžu jen chválit, rodila mě PA Smetanová a dr. Sládková, byly fantastické. Příjemné, milé, žádné nervy nebo blbá nálada, pak jsem ležela na 6. patře a také pěji jen samou chválu. Sestřičky se neustále chodily ptát jestli je vše v pořádku, jestli něco nepotřebuji, i sanitářka mi ochotně donesla čaj. Personál se vždy představil. Některé dětské sestry mi přišly nepříjemné. Také jsem si jako druhorodička připadala jako debil, když se mi miminko neumělo pár hod po porodu přisát a dětská z toho byla nervák. A taky mě pobavilo, že jsem dostala sprda za to, že nesu dítě v náručí a mohla bych s ním omdlít, aLe že jsme 15 minut čekaly s dětmi v náruči na novorozeneckém na krev z paty nebo ortopedy, to nikdo neřešil :mrgreen: Ale přesto moc chválím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
13.10.11 21:11

asi by bylo nejlepší, kdyby jsi tam měla vypsanou žádanku od svého Dr. a telefonicky se objednala, ale fakt počítej s celým dnem. Já mám monitory u svého Dr.byla jsem tam se nahlásit a dodat papíry jako riziková a domlouvala jsem se přímo s primářem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
14.12.11 17:19

Tak já byla v Bohunicích spokojená. Personál perfektní a vše mi ochotně vysvětlil, když jsem se ptala. Malá byla první 2 dny na novorozeneckém,ale přes den a na návštěvy mi jí vozili a pak jsem jí měla už u sebe, ale bylo mi nabídnuto, že kdybych potřebovala tak mám s malou v noci dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
5.1.12 18:11

Holky, zajima me vase zkusenost z Bohunic. Ja tam rodila pred dvemi lety, syn se narodil v terminu, porod bez komplikaci.
Zajima me, proc nektere miminka dostanou na pujceni (jako v Bohunicich) monitor dechu a jine ne. Samozrejme rozlisuji predcasne narozene apod. Ale i deti stejne velke jako syn, bez komplikaci u porodu monitory dostali..resp. vim z vypraveni, fotek z Bohunic apod. Jak to tam v tomto funguje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
16.1.12 09:01

Porodnice Bohunice

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s porodnicí v Bohunicích? jací jsou tam doktoři? Rozmýšlím jestli rodit do Ivančic nebo do Bohunic?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková