Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bikerka -Tak mě taky rodila PA Vacková s MUDr. Sedlákovou a byly super, obě dvě. Už je to dva roky a pořád na ně ráda vzpomínám. Teď mám rodit podruhé za 3 týdny a říkám si, kéž bych na ně zase narazila, nebo aspoň na PA Vackovou.
@karculka aha, no nechci se jich zastávat, ale u té mojí jsem měla vysloveně dojem, že když mě přijímala, tak měla prostě blbou náladu - taky jsou to jen lidi a třeba ji někdo vytočil těsně přede mnou, protože u porodu byla vážně strašně fajn. Ale je fakt, že by měli celkově chápat, že pro nás je to jednou případně dvakrát, velice citlivá a významná chvíle, tak by se měli snažit nám to zpříjemnit a ne komplikovat ![]()
To jo i doktoři jsou lidi
to chápu ale nebylo me to příjemné,, ale už to máme za sebou, mám krásného chlapečka a to je nejdůležitejší ![]()
@karculka To víš, že je to pro nás blbý, člověk je ve stresu, bojí se a čeká podporu nebo aspoň neutrální postoj ![]()
Dobrý den, v Bohunicích jsem rodila svoji první dceru v roce 2010 a byla jsem zde spokojená natolik, že když jsem podruhé otěhotněla měla jsem jasno kam se vrátím…Touto cestou bych chtěla poděkovat celému zdravotnímu personálu, tj. všem lékařum, sestřičkám na šestinedělí, dětským sestřičkám a všem co se o nás starali. Největší dík však patří porodní asistence IVETĚ STANKOVIČOVÉ, díky jejím radám jak postupovat při porodu jsem 28.12.2012 porodila krásnou druhou holčičku.
Ještě jednou moc děkuji za vaše rady a lidský přístup ![]()
Tak se přidávám k pochvalaám, rodila jsem naše dvojčata 10.1.2013 a měla jsem neskutečné štěstí, že měla opět směnu porodní asistentka Bc. Tereza Blažková, všechno bylo prostě skvělý, Tereza je úžasná, příjemná, nápomocná, milá, vysloveně z ní vyzařuje klid a jistota. I oba lékaři, kteří byli u porodu byli neskutečně skvělí, dokonce jsme se na porodním sále nasmáli a to i během porodu, to se asi povede málokomu ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch co chodí na monitory do Bohunic, jestli se tam dlouho čeká? U prvního syna jsem čekávaa i 4 hodiny, tak jen abych věděla na jak dlouho si domluvit hlídání. A nevíte holky jakou mají na monitorech ordinační dobu? Od kdy ráno začínají a kdy končí?
Ahojky, já slyšela na bohunice chválu a hlavně jsou tam pokoje po dvou, což je paráda, takže půjdu rodit tam..moje sestra rodila na obilnáku a byla neštastná - pokoje po čtyřech a vubec se nevyspíte…nevím jak je to s miloušema, chtěla jsem původně tam ale bohužel by mě tam nejspíš nevzali, prodělala jsem žloutenku B a nejlepší pro mě budou bohunice protože je dole infekční klinika..kamarádka tam rodila před měsícem a velká spokojenost ![]()
Nadyen pokoje jsou po třech, jen na oddělení po císaři jsou po dvou, ale i tak jsou Bohunice super, oproti Obilňáku jsou jako 5* hotel ![]()
@ejinecka @Nadyen já rodila přirozeně v Bohunicích v prosinci 2012 a byla jsem na pokoji po dvou. Byla jsem tam spokojená ![]()
@Domek2 Ahoj, to je skvělé, já chtěla k Milosrdným, ale ted už se do Bohunic těším, slyším na ně celkem dost chvály…samozrějmně záleží na personálu, okolnostech a rosičce
tak snad to budu mít vše ok
Nevíte, kdy mají v Bohunicích nejbližší sanitární den? Mám TP příští týden a nerada bych se do něj strefila… Oni pak posílají na Obliňák a tam nechci.
Rodila jsem v Bohunicích 19.4.2013, porodní asistentka i doktorka byly super a nemůžu si na ně vůbec stěžovat. Pokoje hezké a po dvou, samostatná sprcha i záchod hned u pokoje. Sestřičky z dětské byly milé a ochotné poradit, sestřičky pro maminky v normě. Když člověk něco chtěl, tak si musel říci, ale celkový dojem - velká spokojenost. Další porod bych určitě volila zase tam. ![]()
Měla jsem pokojík, jak tomu u nás říkáme: VIP ( nadstandart ), moc pěkný a hezky se o nás sestřičky staraly. Jediná nevýhoda byla, že byl v 7.mém patře a já musela pro příkrmy lítat každé dvě hodiny do 6.tky. ![]()
Do Bohunic se musíš vždycky objednat, ale monitor berou v rozmezí cca půl hodinky. Pak se čeká na prohlídku na doktora ( vem si svačinu a pití ), protože čekací doba je dlouhá jak za komunistů na banány.
Sama sem zažila i 5 hodin.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.