Bohunice - co vše si připravit do tašky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
6.1.11 00:46

Jo akorát já ještě v porodnici nebyla se zdravým děckem, takže nevím, jak to chodí na poporodním. Bohužél jsme o mimčo minule přišli, ale ne vinou doktorů. Naopak ty se nám to snažili zpříjemnit a ulehčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
6.1.11 00:48

Termín porodu mám na 30.3. Chtěla jsem se zeptat, jak je to tam s příjmem. Je třeba volat dopředu, nebo se může rovnou přijet? Kam se hlásit? V centrální evidenci? Je tam teď plno? Jak je to s doktory, odchází nějací odtut? A jak vypadají porodní místnosti? Dá se tam jít na čumendu (prohlídku)? Kdy a kam? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.1.11 00:25
Kote5 píše:
Termín porodu mám na 30.3. Chtěla jsem se zeptat, jak je to tam s příjmem. Je třeba volat dopředu, nebo se může rovnou přijet? Kam se hlásit? V centrální evidenci? Je tam teď plno? Jak je to s doktory, odchází nějací odtut? A jak vypadají porodní místnosti? Dá se tam jít na čumendu (prohlídku)? Kdy a kam? Dík.

No, zavolas si do porodky tak cca mesic pred porodem, mel by ti rict tvuj gynekolog. Pak zacnes chodit na prohlidky do porodnice a oni ti vse reknou.. Ja treba mela planovaneho cisare, takze jsem chodila na prohlidky do porodky a pak jsem mela nastoupit, takze jsem sla v to pondeli kdy jsem nastupovala do 3patra na ozvy(tam chodis celou dobu na prohlidky) posedela jsem si tam snad 4hodiny, strasne to trvalo, pak jsem jela nahoru do 8patra, tam o mne vedeli, ale i tak jsem cekala hodinu a pul na chodbe :/ i kdyz jsem mela planovaneho cisare na druhy den, tak uz jsem mela docela silne kontrakce a malem me skrablo na te chodbe :pocitac: to byla fakt hruza. Doktori jsou tam skveli! Mne rodil pan doktor Vrana a nemuzu si vynachvalit! Super pristup jeho i ostatnich lekaru! Lekari se tam drzi, jen delaji po pul roce kolecko na Obilnaku a pak zase Bohunky..Da se tam jit na cumendu, podivej se na webovky Bohunic.. maji tam vse napsano, kdy muzes prijit atp.. nebo si najdi cislo a zavolej tam, vse ti ochotne vysvetli! S akutnim prijmem, vim, ze je lepsi zavolat, ze jedes, aby o tobe vedeli, popr. ti rekli at jedes na Obilnak, ze je plno.. je to tam hodne nacvakle… ale neboj se toho :) Opravdu, zavolej si tam, objednej se na prohlidku tak ve 36tt a az tam prijdes, tak oni ti hned vse reknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková