Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo akorát já ještě v porodnici nebyla se zdravým děckem, takže nevím, jak to chodí na poporodním. Bohužél jsme o mimčo minule přišli, ale ne vinou doktorů. Naopak ty se nám to snažili zpříjemnit a ulehčit.
Termín porodu mám na 30.3. Chtěla jsem se zeptat, jak je to tam s příjmem. Je třeba volat dopředu, nebo se může rovnou přijet? Kam se hlásit? V centrální evidenci? Je tam teď plno? Jak je to s doktory, odchází nějací odtut? A jak vypadají porodní místnosti? Dá se tam jít na čumendu (prohlídku)? Kdy a kam? Dík.
Kote5 píše:
Termín porodu mám na 30.3. Chtěla jsem se zeptat, jak je to tam s příjmem. Je třeba volat dopředu, nebo se může rovnou přijet? Kam se hlásit? V centrální evidenci? Je tam teď plno? Jak je to s doktory, odchází nějací odtut? A jak vypadají porodní místnosti? Dá se tam jít na čumendu (prohlídku)? Kdy a kam? Dík.
No, zavolas si do porodky tak cca mesic pred porodem, mel by ti rict tvuj gynekolog. Pak zacnes chodit na prohlidky do porodnice a oni ti vse reknou.. Ja treba mela planovaneho cisare, takze jsem chodila na prohlidky do porodky a pak jsem mela nastoupit, takze jsem sla v to pondeli kdy jsem nastupovala do 3patra na ozvy(tam chodis celou dobu na prohlidky) posedela jsem si tam snad 4hodiny, strasne to trvalo, pak jsem jela nahoru do 8patra, tam o mne vedeli, ale i tak jsem cekala hodinu a pul na chodbe :/ i kdyz jsem mela planovaneho cisare na druhy den, tak uz jsem mela docela silne kontrakce a malem me skrablo na te chodbe
to byla fakt hruza. Doktori jsou tam skveli! Mne rodil pan doktor Vrana a nemuzu si vynachvalit! Super pristup jeho i ostatnich lekaru! Lekari se tam drzi, jen delaji po pul roce kolecko na Obilnaku a pak zase Bohunky..Da se tam jit na cumendu, podivej se na webovky Bohunic.. maji tam vse napsano, kdy muzes prijit atp.. nebo si najdi cislo a zavolej tam, vse ti ochotne vysvetli! S akutnim prijmem, vim, ze je lepsi zavolat, ze jedes, aby o tobe vedeli, popr. ti rekli at jedes na Obilnak, ze je plno.. je to tam hodne nacvakle… ale neboj se toho
Opravdu, zavolej si tam, objednej se na prohlidku tak ve 36tt a az tam prijdes, tak oni ti hned vse reknou ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.