Porodnice Kladno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
31.5.11 15:00

Ahoj je to takto:
Otec u porodu bez přednášky - 1200,–Kč
Otec u porodu s přednáškou - 600,–Kč
Otec u porodu s přednáškou, matka pojištěna u Metal Aliance neplatí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
31.5.11 15:35

mishka2: takže ta přednáška se vlastně platí až při porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
31.5.11 16:08
iiiv píše:
mishka2: takže ta přednáška se vlastně platí až při porodu?

Ne, to záleží na pojišťovně.Já mám MA a neplatila jsem nic ani při přednášce, ani po porodu. Jen mi PA napsala do průkazky „OTEC“ na přední stranu, asi aby věděli na sále, že to mají po porodu napsat do protokolu pro pojišťovnu. Ty maminky, které byly pojištěny u jiné zdr.poj. platily po skončení přednášky 600,– :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
31.5.11 16:34

dobře, mockrát děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
31.5.11 18:32

Není zač :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.7.11 23:02

co s sebou

ahoj, chtěla sem se zeptat co všechno s sebou brát do porodnice pro sebe a pro miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
7.7.11 07:53
iiiv píše:
ahoj, chtěla sem se zeptat co všechno s sebou brát do porodnice pro sebe a pro miminko?

Ahoj :potlesk:

Pro sebe: poporodní jednorázové kalhotky, sprchový gel, šampon, hřeben, zubní hygienu, 2 ručníky,prsní vložky,župnan(já ho nevyužila, je tam hrozné vedro),omyvatelné pantofle, něco na čtení, vodu neslazenou, neperlivou, žinku na otírání obličeje, lžičku(tu v porodnici nevedou a je super když pak dostaneš jogurt a k němu polévkovou lžíci :roll: ), toaletní papír, noční košile(dostaneš erár, ten jsem nosila normoš)spotřeva velká-krev, pot.. ale na návštěvy jsem nosila svoji, abych aspoň trochu vypadala jako člověk)

Pro mimi: Můžeš si donést vlastní oblečení, sestřičky uvítají, mají ho málo.Stačí body, dítě pak stejně dají do zavinovačky. Vlhčené ubrousky, pleny(dostaneš7ks na den - mě stačili)kosmetiku na mimi dostaneš.Věci na odchod z porodnice ať ti doveze manžel až v den odjezdu.

Na porodní sál je zbytečné brát si věci pro mimi, šminky,čtení :mrgreen: ale mě se to vše vešlo do docela malé tašky, tak jsem tam měla i řasenku :lol: Ne, že bych ji teda na sále potřebovala :mrgreen:

Nejsem si jistá jestli je to vše, každý má individuální potřeby a možná jsem něco zapomněla.

Jo a hlavně doklady tvé + oddací list, nebo prohlášení o otcovství z matriky. Na Kladně jsou trochu tupý v tom, že i když máš vše sepsané, stejně se tě na vše budou ptát :roll:

Přeji rychlý porod jako jsem měla já (komplet 1h) a zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.7.11 07:58

Myslim, ze maji seznam na strankach nemocnice. Ale urcite budes pro sebe potrebovat mydlo, rucnik, doporucuji nejaky tmavsi starsi, rucnik mi pak manzel vozil cisty denne, vlastne potrebujes jeden na ruce a druhy na telo, sprchujes se xkrat denne. Nocni kosili jsem pouzivala erar jejich. Prezuvky. Vlozky jsou taky erar na chodbe. Ja uz v porodce potrebovala prsni vlozky, cca 3. den po porodu. Ale jestli bydlite pobliz tak se vlastne vse da dovezt za pochodu. Jo jeste musis mit svuj toaletak.

Pro miminko taky vsechno pujcuji, ve svem si ho povezes az domu. Tusim, ze bylo 6 plen na den, tak jsem pak potrebovala jeste svoje dalsi, malej byl prutokac.

A zjistuju, ze uz si vic nevybavim, snad mne nekdo doplni :-D . Preji rychly a pohodovy porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.7.11 08:01

Mishka svata pravda, u prijmu jsem nechapala proc jsem jim davala obcanku, tehotenskou prukazku atd.., kdyz jsem jim uplne lautr vsechno musela nadiktovat :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
7.7.11 08:05
clovek píše:
Mishka svata pravda, u prijmu jsem nechapala proc jsem jim davala obcanku, tehotenskou prukazku atd.., kdyz jsem jim uplne lautr vsechno musela nadiktovat :roll: :mrgreen:

Tak já přijela, šla hned tlačit a ony se mě ptají jak bylo velké první dítě 8-o což měli napsané na přední straně těhu průkazky. No já jsem se nebavila, neodpovídala (měla jsem práci ne :mrgreen: ) a chlap ten měl co dělat aby nezapomněl dýchat, takže to vzdali :lol: Ale jsou vytrvalí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.7.11 09:41

No já osobně před týdnem dala kladenské porodnici košem.kamarádka tam před pár měsíci rodila prej vše bylo fajn,ale když jsem se informovala o gyn.oddělení tak ho má prý nový primář údajně předělávat.a prý tam není moc dobrý personál.takže já volím slaný.přeji mnoho štěstí jak v rozhodování tak v porodu. L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.7.11 19:10

Já bych volila Slaný, nemůžu si vynachválit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.7.11 19:11

Přesně tak, Slaný je super. Byla jsem nadmíru spokojená. Ale samozřejmě to bude asi i pohodovým porodem atd… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katulllinda
4.11.11 17:09

ahoj holky nevíte jak je to s epidurálem v kladenské nemocnici musí mi ho napsat muj gynekolog nebo ho maj v nemocnici a dávaj ho vůbec děkuji
:-D

• Citovat
  • Upravit
10017
4.11.11 17:11

Ja myslim, ze na Kladne epiduralu moc nefandej, moc bych na nej nespolehala. Vlastne neznam nikoho komu by ho tam pichli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková