Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No ted poprve urcite ne a rikala mi predtim sestra ze ultrazvuk delaji jen.kdyz to chce doktor ale ze taky uz ho nemusi delat vubec
Ale myslim ze doktori tam.jsou v poho a kdyz se ho na to zeptas tak ti ho. treba udela ![]()
to ją zase ne chtela bych ji. naposledy videt na tom monitoru,–)
Ty budes v porodnici pripojena na netu? Aby jsme si kdyz tak mohli dat info? ![]()
@Hankakotajs ahoj
tak jak je? furt celá? už to máš mít za chviličku vid?
Ahojky ja uz to mam za sebou.mala mela spatne ozvy tak mi porod v utery v
9 hod vyvolali å v 10:50 byla na svete. jmenuje se Eliska vazi 3530g å 50cm dneska by nas meli pustit domu tak uvidime
vecer podam info ![]()
@Hankakotajs no tak to moc gratuluju
a to bylo teda krásně rychlé
ještě jednou gratuluju a at vám dělá jen samou radost ![]()
@beckinka dekuju moc.to jo bylo to rychle zitra bude male tyden a uz mam i stehy zahojene a he mi fajn
navic jsem se konecne rozkojila tak ted malinka uz krasne spinka ze se v noci vzbudi na papani jen jednou ![]()
@Hankakotajs ahoj, pozdě, ale přece se jdu pochlubit, že už to máme taky za sebou
Viktorka se narodila 24.9 a měla 3560g A 50cm ![]()
porod teda hroznej
jela jsem tam 23 s tim, že mi praskla voda, před půlnocí mi začli bolesti po 8 minutách, ale víc se nedělo, tak mi 24 dali v 10 vyvolvačku, ve 12 další a 1 mě napíchli oxytocin a malá se narodila až ve 23:40
hrůůza, ale stálo to za to
malá je úžasná ![]()
@beckinka Ahojky tak to mooooc velka gratulace,–)omlouvam se taky uz sem nejak nestiham dochazet.Ten porod si teda musela mit strasny chudacku
Ja teda rodila jen ty dve hodky ale kdyz to ve sprse ve me zacalo praskat å valila se mi po nohou krev proudem a rvala aby nekdo pribehl myslela jsem ze bud to tam porodim na zem nebo umru. Å kdyz jsem videla ty sestry z doktorkou jak byly vykulene mela jsem strach jeste vetsi. Natrhla jsem si totiz cipek a behem 5 min nez jsem dosla dø te sprchy se z 4cm otevrela na 10 cm tak ze ze sprchy uz jsem sla s hlavickou na pul venku.no hruza ale zase na druhou stranu pri pohledu na malou jsem rekla ze to za to stalo ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.