Porodnice Kladno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10866
4.6.13 13:15

Děkuju všem :) určitě to ještě promyslim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
5.6.13 13:25

Já jsem rodila na Kladně před 20měsíci a můžu doporučit. A taky bych upřednostnila Kladno z důvodu novorozenecké JIP, pokud by hrozil např. předčasný porod a nedonošené mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
5.6.13 19:07

Děkuji, asi půjdu na kladno no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.6.13 10:32

Já jsem také rozhodnutá pro Kladno. Měla jsem cukání jít do Slaného, ale odrazuje mě to, že nemají tu JIPku. A za další - mám echo od tety, že tam odsud dost lékařů v poslední době odešlo, pak že tam byly nějaké problémy s vrchní. No a poslední nepřekonatelný problém je, že při mé smůle by mě rodila jedna nejmenovaná paní doktorka, kdysi dávno má gynekoložka, a to bych tedy OPRAVDU NECHTĚLA. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankakotajs
19.7.13 02:23

Ja jsem rodila na Kladně sice už před 10 lety ale ted mě to čeká v září znovu a určitě půjdu na Kladno, protože si myslím že čím blíž tím líp. A navíc stejně až to na tebe příjde tak ti bude jedno kde to bude hlavně at už je to malé venku. I kdyz je pravda že některé ty sestry na dětsém jsou nechutný a je vidět že by nejraději seděly pořád u kávy ale zase ty 4 dny se dají vydržet. A kdo ví třeba se tam potkáme a bude ještě nakonec sranda :lol:

• Citovat
  • Upravit
10866
19.7.13 10:40

Taky si myslím, že ty 4 dyl jdou vydržet :nevim: no doufám, že tam narazím na někoho s kým se dá povídat a kdyby to byl někdo kdo vědoma dítko má - třeba ty :) tak by to bylo ještě lepší :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.13 21:40

:-))) a ty máš termín kdy jestli se můžu zeptat??Já 12.září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
20.7.13 22:28

@Hankakotajs tak to se asi nepotkáme :think: já mám dle UZ 22. a ms 26.9 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
21.7.13 11:08

No to člověk nikdy neví :-) já jsem s tou první dcerou přenášela 14 dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
21.7.13 11:35

Holky na Kladně jsem rodila dvakrát a pokaždý spokojenost. Naposledy loni v září. Sály a porodní je nově opravený a je to fakt krásný. Já měla pokaždý císař a vždy bez problémů. Sestry na šestinedělí vždy v pohodě, vypozorovala jsem, že stačí se na ně usmát a všechno jde krásně. Však tak makaj celý den a když jim furt někdo nadává, nebo naříká jak je to hrozný, tak je to na depresi, takže s úsměvem a budou vás milovat ;)
Dětský doktoři perfektní, sestry až na dvě taky dobrý, ale ty dvě jsem vypustila, nechala je a opět s úsměvem je vyslechla a dělala si to po svým :mrgreen:
Osobně jsem volila pokaždý nadstandart, klasický šestinedělí je starý oddělení, dvě sprchy na celý oddělení. Sice čistý, ale přeci jenom je to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
21.7.13 11:51

Ahojky já tam byla ted v dubnu když jsem šla na odběr plodové vody a sestřičky byly moc milé. také bych chtěla jít raději na nadstandart po zkušenosteh s první dcerou, která usnula pouze o návštěvy lékařu a nebo když se jí podařilo usnout tak přišla nějaká sestra a dělala tam bordel.tak proto bych chtěla jít na nadstandart abych měla trochu více klidu když malá usne na odpočinek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
21.7.13 12:29

@Hankakotajs to je taky pravda :) no uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.7.13 04:02

@beckinka nechame se prekvapit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
28.7.13 10:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.8.13 22:51

@beckinka stejně mě tak napadlo že když se nám podaří ležet tam stejně že se ani nepoznáme :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková