Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já jsem rodila na Kladně před 20měsíci a můžu doporučit. A taky bych upřednostnila Kladno z důvodu novorozenecké JIP, pokud by hrozil např. předčasný porod a nedonošené mimi.
Já jsem také rozhodnutá pro Kladno. Měla jsem cukání jít do Slaného, ale odrazuje mě to, že nemají tu JIPku. A za další - mám echo od tety, že tam odsud dost lékařů v poslední době odešlo, pak že tam byly nějaké problémy s vrchní. No a poslední nepřekonatelný problém je, že při mé smůle by mě rodila jedna nejmenovaná paní doktorka, kdysi dávno má gynekoložka, a to bych tedy OPRAVDU NECHTĚLA. ![]()
Ja jsem rodila na Kladně sice už před 10 lety ale ted mě to čeká v září znovu a určitě půjdu na Kladno, protože si myslím že čím blíž tím líp. A navíc stejně až to na tebe příjde tak ti bude jedno kde to bude hlavně at už je to malé venku. I kdyz je pravda že některé ty sestry na dětsém jsou nechutný a je vidět že by nejraději seděly pořád u kávy ale zase ty 4 dny se dají vydržet. A kdo ví třeba se tam potkáme a bude ještě nakonec sranda ![]()
Taky si myslím, že ty 4 dyl jdou vydržet
no doufám, že tam narazím na někoho s kým se dá povídat a kdyby to byl někdo kdo vědoma dítko má - třeba ty
tak by to bylo ještě lepší
![]()
@Hankakotajs tak to se asi nepotkáme
já mám dle UZ 22. a ms 26.9 ![]()
No to člověk nikdy neví
já jsem s tou první dcerou přenášela 14 dní ![]()
Holky na Kladně jsem rodila dvakrát a pokaždý spokojenost. Naposledy loni v září. Sály a porodní je nově opravený a je to fakt krásný. Já měla pokaždý císař a vždy bez problémů. Sestry na šestinedělí vždy v pohodě, vypozorovala jsem, že stačí se na ně usmát a všechno jde krásně. Však tak makaj celý den a když jim furt někdo nadává, nebo naříká jak je to hrozný, tak je to na depresi, takže s úsměvem a budou vás milovat ![]()
Dětský doktoři perfektní, sestry až na dvě taky dobrý, ale ty dvě jsem vypustila, nechala je a opět s úsměvem je vyslechla a dělala si to po svým ![]()
Osobně jsem volila pokaždý nadstandart, klasický šestinedělí je starý oddělení, dvě sprchy na celý oddělení. Sice čistý, ale přeci jenom je to dost.
Ahojky já tam byla ted v dubnu když jsem šla na odběr plodové vody a sestřičky byly moc milé. také bych chtěla jít raději na nadstandart po zkušenosteh s první dcerou, která usnula pouze o návštěvy lékařu a nebo když se jí podařilo usnout tak přišla nějaká sestra a dělala tam bordel.tak proto bych chtěla jít na nadstandart abych měla trochu více klidu když malá usne na odpočinek. ![]()
@beckinka stejně mě tak napadlo že když se nám podaří ležet tam stejně že se ani nepoznáme ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.