Porodnice Lochotín - Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
28.11.11 14:16

A náhodou nemáš tel.číslo?a jak tam jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
28.11.11 14:23

Jéé tak to nemám, našla jsem si ho tenkrát na netu, koukni sem http://www.fnplzen.cz/…/gpk_tel.pdf a na příjmu jsou pořád, tak tam klidně zkus zavolat ještě teď nebo zítra ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.11.11 14:31

jsi zlatá :) ještě jednou děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
28.11.11 14:34

Nemáš vůbec za co :D Přeju rychlej a bezproblémovej porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
30.12.11 20:50

Ahoj holky :) TP mám v březnu. Od začátku těhot jsme rozhodnutí, že budu rodit na Lochotíně. Bylo mi jedno, jestli tam jsou nepříjemní lidé, důležité je, že tam mají super vybavení a kdyby náhodou něco - nikam nás jinam nepřevezou. Ale 2× jsem byla na ambulanci kvůli problémům - krvácení (asi 2 kapky, ale měli jsme strach :-) a podruhé minulý týden - bolesti. Vyšetřil mě dr. Smažinka. Můžu říct, že s horším doktorem jsem se v životě nesetkala! To, že na „příjmu“ sedí extranepříjemná stará kačena, to by jsem překousla. Ale ten doktor!! Našla jsem si i recenze na netu a má snad nejhorší hodnocení ( -7%) - proti mému gynekologovi, který je skvělý a má 100%. Chtěla jsem se zeptat, jestli s ním máte také zkušenost a jestli jsou tam doktoři na ambulanci a zvlášť porodníci, nebo se to střídá. Potkat ho u porodu bych vážně nechtěla ani ve snu :roll: všem přeji krásné a bezproblémové tehulkování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.12.11 21:04
EvičkaNov píše:
Ahoj holky :) TP mám v březnu. Od začátku těhot jsme rozhodnutí, že budu rodit na Lochotíně. Bylo mi jedno, jestli tam jsou nepříjemní lidé, důležité je, že tam mají super vybavení a kdyby náhodou něco - nikam nás jinam nepřevezou. Ale 2× jsem byla na ambulanci kvůli problémům - krvácení (asi 2 kapky, ale měli jsme strach :-) a podruhé minulý týden - bolesti. Vyšetřil mě dr. Smažinka. Můžu říct, že s horším doktorem jsem se v životě nesetkala! To, že na „příjmu“ sedí extranepříjemná stará kačena, to by jsem překousla. Ale ten doktor!! Našla jsem si i recenze na netu a má snad nejhorší hodnocení ( -7%) - proti mému gynekologovi, který je skvělý a má 100%. Chtěla jsem se zeptat, jestli s ním máte také zkušenost a jestli jsou tam doktoři na ambulanci a zvlášť porodníci, nebo se to střídá. Potkat ho u porodu bych vážně nechtěla ani ve snu :roll: všem přeji krásné a bezproblémové tehulkování :)

Evi,
bohužel ho můžeš potkat i u porodu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
30.12.11 21:10

Děkuju za odpověď Peggy, achjo :roll: Snad budeme mít štěstí na kohokoliv jiného… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.12.11 21:18
EvičkaNov píše:
Děkuju za odpověď Peggy, achjo :roll: Snad budeme mít štěstí na kohokoliv jiného… :roll:

Neboj se ničeho, je tam takovej šrumec, že doktoři většinou chodí až na to finále. Budu ti držet palce… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.1.12 12:34

Já měla Dr. Korečka (nebo tak nějak) a byl v poho, byl tam až na konec, já se snažila a on na mě koukal a žvejkal zuřivě žvejkačku, přišlo mi to strašně vtipný :mrgreen: . Jinak na ambulanci byli všichni doktoři nepříjemní, přijeli jsme ve 3 ráno, že rodim a dostala jsem pomalu vynadáno, že si vymýšlím a poslali mě domů, v 9 ráno se na mě přítel už nemohl koukat a odvezl mě tam zas a dozvěděla jsem se, že mám půlku za sebou … a pak že nepoznám, že rodím :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
2.1.12 12:49

Micelinka no právě, mě na tý ambulanci přijdou strašní! A nakonec porod jste zvládli v pořádku? (o Korečkovi jsem slyšela, že je dobrej ;-) )
Kamarádka tam přijela na tu „recepci“ a měla kontrakce po 5ti minutách a ta „recepční“-nebo kdo to je ta ..... , tak ta jí řekla, že takhle ale nevypadá ženská, co má po 5ti min kontrakce,tak ať si sedne! A když jí pozorovala a poznala, že nekecá, tak jí tam teda poslala, ani se neomluvila a kamarádka za 3 hodiny porodila…Ale zase zařízení prý luxus, super. Takže přežít recepci a popř. ambulanci a pak v porodnici už půjde všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.1.12 13:14

Porod jsem přežila :lol: , malá nešla ven, chtěla jsem nástřih, bylo mi jedno jak velký, Korečko to nedovolil, takže nakonec bez něj, a když byla venku, tak jsem byla ráda, že nestřihali :) . Mně na recepci nevěřili ani to dopoledne, a když doktor řekl, že jsem na 5 cm, tak uvěřili :) , mně vlastně bylo dobře až do té doby než mi píchli vodu, to jsem myslela, že pojdu :cert: , ale dneska si tu bolest ani nepamatuju, vlastně si nepamatuju ani poslední hodinu porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.1.12 13:17

Jinak zažízení super, ty porodní pokoje jsou úžasný, my jsme teda měli špatný ozvi, tak jsem celou dobu musela ležet a vlastně to tak bolelo, že bych jinou polohu nedala :lol: . PA i doktor byly strašně příjemní, já byla nepříjemná, pak jsem se i omlouvala, normálně jsem kliďas, při porodu jsem se nepoznávala :lol: , nechtěla jsem křičet, ale to se fakt nedalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
2.1.12 14:00

Jéé to je dobře, že jste nakonec porod zvládli a i bez nástřihu! :potlesk: :palec: Já doufám, že ho taky nebudu muset mít :) Na porod se těším (jsem asi divná :D ), nechci křičet ani být třeba sprostá, ale to takhle dopředu nevim :D Známá (je věřící!) nemluví vůbec sprostě a její manžel říkal, že jí u porodu nepoznával, co řvala za slova :D :D Prý jsou tam na to zvyklí :) Akorát nadstandarty jsou hodně o štěstí, prý jsou zabraný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.1.12 14:10

Já se na porod taky těšila :) . Já jsem křičet nechtěla, jen to prostě nešlo mlčet :lol: , sprostá jsem nebyla, jen jsem se ke konci s Dr. i PA prala :D , tak strašně to bolelo, že jsem se rozhodla, že rodit nebudu :mrgreen: - bylo to ve chvíli, když už koukala hlavička. Vytrhala jsem si i nějaký ty věci, co jsem měla v rukou, prostě se ve mně něco stalo a já byla šílená :lol: … proto jsem se pak omlouvala. Když byla malá venku, tak mě chválili, jak jsem byla šikovná, no, asi tam měli horší :lol: … nadstandard jsem chtěla, za 3 dny, co jsem tam byla se neuvolnil, byly jsme na pokoji 3, chtěly ho všechny a všechny jsme měly smůlu … hned na porodním pokoji řekni, že ho chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.1.12 14:14

Tak já sama za sebe Korečka nemusím, ale to bude tím, že on dělá ta ,,patologická,, těhotenství a já jsem pod něho spadla s dvojčaty automaticky, i když jsem byla v pohodě. Lehce jsme si vyměnili názory a potom už jsem ho nepotkala. :mrgreen:
Nadstandart bych si pořešila už klidně týden před porodem. Já jsem měla celkem štěstí, zařídila mi ho nějaká moooc hodná lékařka. Nechtěla jsem být s dvojčaty na normálním pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková