Porodnice Příbram 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
15.2.13 19:06
@AnySs píše:
Doktoři nevím, to by věděla sestřenka, ale ty sestry… :zed: Když tu práci dělat nechtějí, nebo je nebaví, že musí dělat nepříjemné prostředí tak by to dělat neměli :cert:

jo tak takovýhle sestry i doktorky jsou v Kolínské nemocnice, tak přijdeš a hned na nich vidíš, nejen vidíš i se tak chovaj, jak jsou otrávený, že je někdo přišel otravovat. že oni tam jsou jen, aby seděli a my si opovážíme po nich něco chtít, no hned bych je hnala :cert: :cert:. Tak jsem řekla, že rodit nebudu a ani jsem na ně neslyšela pochvalu, no tragedie.Jsem odtamtud přišla nas… :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 19:10

@Žirafátko jo tak o tomhle dr jsem četla, že si ho hodně chválej, takže jsem si i říkala narazit na něj by bylo dobrý :palec:
no co se týká šestinedělí, tak si myslim, že je to asi všude naprd, všude berou kojení jako jedinou možnost, jak mimčo nakrmit a pokud ti to nejde, hned si u nich špatná matka a nikoho nezajímá, že třeba mlíko nemáš a nebo, že se mimčo nechce přisát :cert:.
Předpokládaj, že každá mamina se narodila už s tím, jak vychovávat, krmit a přebalovat mimčo a že žádný rady nepotřebujou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.2.13 19:17

@xk.kx no prý tam fakt nemají rádi dudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 19:24

@Žirafátko a já si ho sebou pro jistotu beru :lol:.Nechápu proč ho nemají rádi a stejnak tomu nezabráněj. Stačí, když jen některá maminka vyjde ze dveří a hned ho mimču dá a oni s tim vůůůůůbec nic neudělaj :mrgreen:. A třeba v Hořovicích proti dudlíku vůbec nic nemaj, nechápu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.2.13 19:36

@xk.kx no asi právě kvůli kojení, beru ho taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 19:45

@Žirafátko ten se neztratí ;) :palec:. Ještě, že jdeš dřív aspoň mi podáš info :). A tašku do porodnice máš naplňenou jen tím co mají na netu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tindinka
16.2.13 01:10

Ahojky těhulky, byla jsem v Příbrami 2 x na sekci a šílené. Pokaždé jsem chytla mudr. Němce-arogantní doktor, který když nemáte 90-60-90 tak na Vás řve-kdo se má s vaším břichem šít a získáte z něho pocit, že jste hnusná, nesnažíte se(i když máte obr bolesti a jizva vám hnisá)a jste povl. Sestry některé hodné ale polovina nic moc, hlavně jedna starší, kterou po prvním postavení otravujete když chcete dovést na toaletu, zvláště v noci. Malé mi dali po 2 hodkách, co jsem už žádala po nekolikáté do ruky a zvláště poprvé mi ani pořádně nevysvětlili jak nejlépe kojit, to by měl být základ. Mudr. Rapsa a mladinká doktorka jsou úžasný, máte pocit, že je neotravujete a dodají vám odvahu, že jste šikovná a vše zvládnete. Někteří lékaři a sestry tam nemají co dělat s takovým chováním, vy jste štastná, že máte miminko zdravé v náručí a oni vám tu radost totálně zkazí :,(! Chceme ještě jedno miminko, vím, že budu rodit opět sekcí a proto jdu nebo spíše budu chtít jít do Benešova, do PB už nikdy! Ale doufám, že vy to budete mít o hodně lepší! Hodně štěstí :mavam: :palec: :potlesk:!!!

• Citovat
  • Upravit
2190
19.2.13 18:05

@Žirafátko ahoj děvčata, jak jste na tom, už jste v porodnici??? :)

tindinka : jeje a jak je to dlouho co si tam toto prožila??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.2.13 18:08

@xk.kx ani prd :| první termín mám zítra :cert:

tašku do porodnice mám tak nějak podle sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.13 18:16

@Žirafátko jak to 8o, já už čekala, že napíšeš, že tam jsi. A jak se cítíš?
jo to já sbalila to co píšou na netu, tak uvidime, ale zase neni problém, když ti bude něco chybět, aby ti to někdo přinesl :palec:.Hlavně dudlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.2.13 18:36

@xk.kx no u mě to problém je, já mám manžela doma jen v sobotu :lol: a to ještě 80km :lol:

cítím se bídně, mám poslíčky každý den pár hodin :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.13 18:41

@Žirafátko áha,tak určitě máš vše a nebudeš nic potřebovat :palec:.Třeba dnes v noci už se něco bude dít :). Co máš pro malou za oblečeníčko až pofrčíte domů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.2.13 18:48

@xk.kx úplně obyč (ale krásný samozřejmě) bodýčko a dupajdy a fusak, nic extra se nekoná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tindinka
19.2.13 23:04
@xk.kx píše:
@Žirafátko ahoj děvčata, jak jste na tom, už jste v porodnici??? :)tindinka : jeje a jak je to dlouho co si tam toto prožila??? 8o

Ahojky, já tam byla 2010 a 2011. Kamarádka tam rodila ted v prosinci také císařem a zrovna ho chytla také a doted má problém s jizvou. A má stejný názor na sestry jako já a zrovinka také chytla na 3 noci tu,,mrchu"co jí otravujete, takže asi se tam moc nezměnilo, ale určitě ty to budeš mít super ;-).Jak budeš rodit-normálně či SC? A kolikáté dětátko? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2190
20.2.13 09:57

@Žirafátko to máme stejný :-). tak už?? holka já jsem nedočkavá víc jak ty :lol:

tindinka :tak to je pěkný :-(.nu uvidime, na koho narazim já, každopádně, doufám, že na někoho milého, poněvadž když jsem nevyspalá a má někdo blbý kecy, tak jsem docela nepříjemná a nerada bych se tam s nima pohádala :cert:.Ale hlavně mě bude uklidňovat to, že prcek je na světě a ty „mrchy“ uvidim jen chvíli, takže mi můžou :jazyk: víš jak :lol:. čekám první a rodit bych měla přirozeně, zatím, ale kdo ví, že :think:
takže ty máš 2 prcky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková