Poslala jsem paní zboží peníze stále neposlala, co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
18.9.20 11:33

@pe-terka to je jasné. Jen nikdy nevím kolik jich mám koupit :D ale budu toho zase kupovat plno, nevím čeho kolik na zimu potřebujeme :D a hlavně aby mi z toho najednou nevyrostla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.9.20 12:05
@KristynaStej píše:
@pe-terka to je jasné. Jen nikdy nevím kolik jich mám koupit :D ale budu toho zase kupovat plno, nevím čeho kolik na zimu potřebujeme :D a hlavně aby mi z toho najednou nevyrostla :D

záleží, jak často je malá špinavá/zpocená a jak často pereš…Kup třeba čtvery jedné velikosti, at máš na střídačku…Dokoupit můžeš vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.9.20 15:19

@pe-terka malá má hlavně reflux, takže buď je furt poblinkana nebo poslintana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.9.20 15:33
@KristynaStej píše:
@pe-terka malá má hlavně reflux, takže buď je furt poblinkana nebo poslintana :lol:

to se dá řešit takovýma minibryndáčkama, vypadají trochu jak rozšířený límec a připínají se za krkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
28.9.20 10:11

Taky se mi bohužel stalo, poslala jsem paní boty za 500kč a ona že peníze poslala, já hned balíček poslala protože jsem měla jít na zákrok do nemocnice.
A už je to více jak týden a peníze stále nedorazily. Nekomunikuje. Mám její telefon, mail a jméno. Mám to řešit s policií, nebo to nemá cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová