Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju za info.
A když to takhle děláte, co potřebujete za poukazky? Ten malý podací lístek + 118 na dobírků, nebo něco jiného? Děkuji
@Rícharda píše:
Děkuju za info.A když to takhle děláte, co potřebujete za poukazky? Ten malý podací lístek + 118 na dobírků, nebo něco jiného? Děkuji
vím že maj ty výpočty takový zjamavý ale minule sem si to počítala a vyšlo mne to, jinak u toho vašeho sem se stím poprala a vyšla mi častka stejná jako u mně tudíž 106kč, ano stačí vám jen podací lístek a složenka 118 za tu je tam počítanejch tech 22kc bo kolik a nebo jde složenka 116 to vam pak přijdou ty peníze na ucet a je to o tech 25kc levnejsi, tak nevím kde vám přisli na takovu částku
http://kzas.ceskaposta.cz/…baAdd.action#…
Děkuju za info, ale ptal sem se jestli se dá poslat dobírka nějak doporučeně, že to přijemci přijde a on ji zaplatí a mě přijdou peníze. Vy jste psala, že se to posílá balíkem do ruky ta dobírka, tak se ptám, jestli se dobírka dá poslat kupujícímu s tím, že ji zaplatí a jestli se to dá nějak jinak třeba jen doporučenou zásilkou, než jak sem to udělal dnes, vyplnil sem podací lístek a 118 a to je vše a cena byla těch 120 Kč, tak se ptám jestli se to nedá nějak obejít, aby cena za služby dobírky nebyla až moc vysoká. Vím, že se dá posílat doporučeně, pak balíkem do ruky, nebo i jinak… ale toto dělám, když kupující pošle platbu na můj bank. účet, ale většina chce zboží na dobírku, kord teď před Vánoci. Děkuji moc