Postýlka pro miminko u prarodičů doma. Co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
22.7.25 18:52
@Anonymní píše: Více

V tom případě, bych jí řekla, že pokud k tomu má takový přístup tak prostě nebude s dítětem nikdy o samotě bez dozoru, protože k ní nemohu mít důvěru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
22.7.25 18:54
@Fee-bee píše: Více

a? Od kdy má prvorodička, která má v hlavě mozek, nutnost si něco nechat diktovat od bláznivé ženské, které v přechodovém věku se zřejmě bouří poslední zbytky mateřských hormonů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
22.7.25 18:54

Naši měli, manželovi rodiče ne, neměli na to místo. Ale hodila by se. Dítě spí několikrát denně a v takové postýlce může být do cca 2 let a to už na hlídání je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
22.7.25 18:59

Naši postýlku mají. Využívala se velmi často. Děti nespí jen v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
22.7.25 19:22

Prarodiče bydlí sto metrů od nás a postýlku mají. Hodí se často. Jinak si myslím, že řešíš blbosti, a hlavně je řešíš dost předčasně a možná zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
1884
22.7.25 19:24

V detske postýlce nespí jenom miminko, ale 2-3 roky. Takže za mě jo. Nebo nemáš v plánu dávat ani přes noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
22.7.25 19:32

Moji rodiče mají doma dětskou postýlku, kočárek i autosedačku. Víc dětí v rodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.7.25 20:41

Ano, měli jsme u obou rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
22.7.25 21:21
@Anonymní píše: Více

Ty jsi sem psala nedávno, že? A je vidět, že jsi to stále nevyřešila. Tvůj strach z mámy a vymezení se. Zde nejde opět o postýlku. To je zástupný problém.
Jinak naši bydlí 100 m vedle a postýlku měli. Hodila se.
Ale ty začni řešit a učit se, co dokážeš mámě říct, že nechceš. To je alfa a omega tvého problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
22.7.25 21:25

Ty už jsi tu diskuzi měla že?
Mně postýlka pro miminko divná nepřijde, pokud dítě v ni bude chtít být. V postýlce mohou být i větší roky - jeden, dva roky. Jsou děti, které mají u prarodičů cely pokoj, atd.. Jestli je to bezpečné u vás ale neumím posoudit.

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
22.7.25 22:10

Mí rodiče taky měli postýlku a využila se hodně. To mimčo ze začátku spí pořád a později využiješ i na odložení, když jdeš třeba na wc a zrovna nemá mrně kdo podržet. U nás teda byla vytížená hodně, je nás víc sourozenců a všichni máme 2-3 děti, takže se využila na maximum.

Mí rodiče k nim pořizovali i kočárek, hračky, teď když jsou děti velké, tak jim nakoupili kola, autosedačky :nevim:

Mě to teda naopak těší, že se starají, z manželovy strany to tak nemáme a mrzí mě to.

• Citovat
  • Upravit
29
22.7.25 22:17

Jestli býváte u mamky často, viděla bych to jako výhodu, nemusíte miminko hned půjčovat ale odložit na spánek, když budete na návštěvě není k zahození. Jinak postýlku u mojí mamky mám hned od narození malé (zdědila po neteři) u tchýně máme asi od půl roku cestovní, hlidavala přes den, když jsem chodila na rehabilitace a někdy to vyšlo i přes některý denní spánek. Teď skoro ve dvou slouží u obou babiček jako odkladiště a malá spí s nimi v posteli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4927
22.7.25 22:49

Bydlíme od rodiču 3km a ano, postýlka tam byla (poděděná) :nevim: jako hodila se třeba i na odpolední spánek, když jsme u našich byli přes oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.7.25 23:27

Diskuzi jsem nečetla; postýlku ať klidně mají, může se hodit i různě přes den; jen bych si s nimi dopředu vyříkala, že nevíš, kdy jim poprvé necháš dítko přes noc, že to může klidně třeba dva roky trvat, tak jen ať s tím prostě počítají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
23.7.25 07:02

Sdílíme dvojdomek, naší bydlí pod námi a dětskou postýlku mají. Mamka hlídala všechna 4 vnoučata i přes noc od miminek. Nebo ne přes celou noc, ale třeba do 11, to se pak hodí, že má dítě kde spát. Ale je to praktické i přes den, jak už tu někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová