Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malá_holka píše:
cože?
Ano, PP tohle skutečně dělá. Dokonce někdo natočil tajně několik rozhovorů s jejich pracovníky kde mluví o tom, jak jsou schopni při potratu nepoškodit to, o co má zákazník zájem. To bylo za Obamy a tak samozřejmě z toho byl průšvih pro ty co to zvěřejnili.
@Lenka_Hal píše:
Prave, proto mi to prijde silene. Ale rika se jasne potrat. A navic kdykoliv se matka rozhodne behem 24 tydnu tehotenstvi. Myslim, ze tezke VV tu nikdo nezpochybnuje…
Zajímavý, že do zpráv v čechách se to evidentně nedostalo. ![]()
Já úplně nevím, jak to je. Ale nemyslím si, že by se jednalo o zdravé plody. Podle mě zadrbou péči, tudíž to dotáhnou až skoro do konce a ve chvíli, kdy to matku ohrozí na životě, tak to ukončí.. Některé vývojové vady totiž způsobují komplikace i matce.
ALe nechci kecat, nevím o tom.
Každopádně uvažuje se i o tom, že by se mohl usmrtit v určitých případech i novorozenec.
Musel by člověk vědět přesně, co a jak je tím myšleno.
U nás lze ukončit těhotenství ve velmi zřídkavých případech i po 24. týdnu. Nicméně tady je zdravotní péče na takové úrovni, že se to, když to řeknu hnusně, stihne dřív.
Jo, jsem proti potratům.
@Bídžej píše:
@Lenka_Hal děkuji, jdu číst
Tak si přečti i tohle:
Každopádně neumím si dost dobře představit ženu, která by se ve 40. týdnu rozhodla, že vlastně to dítě nechce a šla na maxiinterrupci.
@KalamityJohn píše:
Zajímavý, že do zpráv v čechách se to evidentně nedostalo.
A co je na tom zajímavýho? ![]()
@Wani píše:
A co je na tom zajímavýho?
Informační filtr. Češi přebírají zprávy z levicových sračkometů jako jsou WP a NYT. Co se tady skutečně děje je úplně někde jinde.
Už tu zaznělo mockrát, že je to jen ve zvláštních případech (ohrožen život matky, neschopnost plodu přežít mimo dělohu, vady neslučitelné se životem). Píšou tam i, že v minulosti ženy, které se rozhodly pro potrat z těchto důvodů po 24.tt., musely cestovat třeba do Colorada. Takže opravdu žádná senzace, žádné potrácení zdravých mimin v devátém měsíci..
@KalamityJohn jo, to je hnus ![]()
Nicméně ten první článek mi potvrdil, že to zas takové haló není. Měli to povolené i předtím, pouze rozšířili podmínky z ohrožení života na ohrožení života nebo zdraví. Jako že jsou Amíci prdli, to víme, ale tohle svinstvo dělali legálně už dřív, takže to rozhodně není žádná „wow co se to teď děje“ novinka ![]()
Doufám, že to zůstane za hranicemi USA a že jim to alespoň neprojde to ústavy ![]()
@KalamityJohn píše:
Informační filtr. Češi přebírají zprávy z levicových sračkometů jako jsou WP a NYT. Co se tady skutečně děje je úplně někde jinde.
No já si upřímně tedy vážně nemyslím, že je pro lidi v Česku zásadní vědět, že stát New York změnil potratový zákon.
@pazitka jediný, co mi na tom přijde blbý, že rozhodnutí je na lékaři
U nás máš vždy poslední slovo ty
@Bídžej píše:
@pazitka jediný, co mi na tom přijde blbý, že rozhodnutí je na lékařiU nás máš vždy poslední slovo ty
jj.. ale zas v dobe, kdy se podepisuje informovany souhlas uplne vsude, pochybuju, ze by to provedli jen sami za sebe..