Potrat v devátém měsíci v ohorožení života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
28.1.19 12:51
@pazitka píše:
Už tu zaznělo mockrát, že je to jen ve zvláštních případech (ohrožen život matky, neschopnost plodu přežít mimo dělohu, vady neslučitelné se životem). Píšou tam i, že v minulosti ženy, které se rozhodly pro potrat z těchto důvodů po 24.tt., musely cestovat třeba do Colorada. Takže opravdu žádná senzace, žádné potrácení zdravých mimin v devátém měsíci..

No, ale jasne, to zni hezky, ale vazne neznam pripad, ze by pri ohrozeni zivota matky nestacilo v devatem mesici udelat cisar :think: ty pripady cest do jinych statu se tykaly tezkych vyvojovych vad, to jsem rikala, ze tu nikdo snad ani nezpochybnuje. A taky, rozhodnout se jen tak pro potrat treba v patym mesici? To je taky brutus… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
28.1.19 12:53
@pazitka píše:
jj.. ale zas v dobe, kdy se podepisuje informovany souhlas uplne vsude, pochybuju, ze by to provedli jen sami za sebe..

A zena v ohrozeni zivota je vzdy perfektne pri smyslech… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21058
28.1.19 12:55
@Wani píše:
No já si upřímně tedy vážně nemyslím, že je pro lidi v Česku zásadní vědět, že stát New York změnil potratový zákon.

Zatímco s račky a lži o americkém presidentovi zásadní jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
28.1.19 12:56
@Lenka_Hal píše:
No, ale jasne, to zni hezky, ale vazne neznam pripad, ze by pri ohrozeni zivota matky nestacilo v devatem mesici udelat cisar :think: ty pripady cest do jinych statu se tykaly tezkych vyvojovych vad, to jsem rikala, ze tu nikdo snad ani nezpochybnuje. A taky, rozhodnout se jen tak pro potrat treba v patym mesici? To je taky brutus… :think:

co třeba heparin, warfarin.. zkus s tím udělat císaře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
28.1.19 12:57

@kjhui to berou tehotne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
@Lenka_Hal píše:
A zena v ohrozeni zivota je vzdy perfektne pri smyslech… :think:

a jak bys to chtěla jinak právně ošetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
@KalamityJohn píše:
Zatímco s račky a lži o americkém presidentovi zásadní jsou?

A to prosím píšu kde? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.1.19 12:59
@KalamityJohn píše:
Zatímco s račky a lži o americkém presidentovi zásadní jsou?

Kdyby to byly lži, tak si můžeme pískat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
28.1.19 13:00

Jinak myslím, že ty dvě okolnosti jsou propojené- že potrat se provede bud na zádost matky, když zjistí vyvojovou vadu pozde, nebo pokud pri jejim ohrozeni zivota by mohlo jeji dite zemrit pri porodu- pokud ne, tak je snad jasne, ze se dite normalne narodi..
ja nejsem žádná propotratova bojovnice, ale vadí mi, když se hledá problém, kde není..
jak myslíte, že by to bylo v takové situaci v CR? taky by se dalo prednost zivotu matky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.1.19 13:01

tvl, takže tě vlastně žere politika a né nějaky rozšireny zakon? to bylo jako k čemu, jen zaujmout, protože jinak se s tebou nikdo neba? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
@pazitka píše:
a jak bys to chtěla jinak právně ošetřit?

To byla reakce na to, ze pochybujes, ze by to provedli jen sami za sebe…ale po pravde, me spis zajimaji ty situace, kdy by se tohle muselo resit. Jen se to snazim pochopit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21058
@la_amanita píše:
Kdyby to byly lži, tak si můžeme pískat!

haha, víš prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21058
28.1.19 13:02
@Wani píše:
A to prosím píšu kde? :lol:

Nikde, ale češi nic jinýho nepublikujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
28.1.19 13:04
@pazitka píše:
Jinak myslím, že ty dvě okolnosti jsou propojené- že potrat se provede bud na zádost matky, když zjistí vyvojovou vadu pozde, nebo pokud pri jejim ohrozeni zivota by mohlo jeji dite zemrit pri porodu- pokud ne, tak je snad jasne, ze se dite normalne narodi..
ja nejsem žádná propotratova bojovnice, ale vadí mi, když se hledá problém, kde není..
jak myslíte, že by to bylo v takové situaci v CR? taky by se dalo prednost zivotu matky..

Jako ze v pripade, ze by dite mohlo zemrit pri porodu, tak provedou potrat misto cisare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21058
28.1.19 13:04
@debra.morgan píše:
tvl, takže tě vlastně žere politika a né nějaky rozšireny zakon? to bylo jako k čemu, jen zaujmout, protože jinak se s tebou nikdo neba? :roll:

Nikoliv, vadí mi ten rozšířený zákon. Vadí mi i potraty. Zabít nenarozené dítě je vražda. Nebo si snad myslíš že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová