Potravinová krize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65294
4.2.23 10:55
@MermaidMotel píše:
@stinga Slečna řešila potravinovou krizi, že jí zbyl pouze balíček těstovin, tuňák a krabička čajů. Že už řešila potravinovou banku, ale mají dorazit někdy v druhé polovině týdne… :nevim: Tak se ptala, kam se může obrátit…

jenomže ona je prý v azyláku, zdá se mi divné, že by jí v tom nepomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.2.23 10:58

@admin
Jdou tedy vrátit smazané příspěvky anonymní?
Jestliže píše pravdu, tak nemusela příspěvky mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
4.2.23 11:00
@Kelsey píše:
@admin
Jestliže píše pravdu, tak nemusela příspěvky mazat.

asi ji došlo, že by tu někdo mohl azylak kontaktovat a zjistit situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.2.23 11:01
@Kelsey píše:
@admin
Jestliže píše pravdu, tak nemusela příspěvky mazat.

Tak, každý ma asi pravo si to smazat. At je troll anebo ne.Bylo by trochu podpas to obnovit, jen kvůli zvedavosti, kdyz zakl.to chce stopnout.

Příspěvek upraven 04.02.23 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
4.2.23 11:02

@Slunecni222 proč jsi smazala příspěvek? Dnes jedu do Prahy, potraviny na par dnů bych ti do azyloveho domu přivezla.

Příspěvek upraven 04.02.23 v 11:05

• Citovat
  • Upravit
65294
4.2.23 11:03
@Konnny píše:
Tak, každý ma asi pravo si to smazat. At je troll anebo ne.Bylo by trochu podpas to mazat, jen kvůli zvedavosti, kdyz zakl.to chce stopnout.

pokud žádám o pomoc a je to vymyšlené, je správné, když to tu zůstane, aby každý hned viděl, co je to za člověka při dalších jím založených diskusích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.2.23 11:06

Azylové domy odebírají potraviny a hygienu z banky. Když jsem byla s dětmi na azylu, tak jsme cca jednou týdně dostali pytel různého pečiva(chleby, rohlíky, koblihy) a jednou za měsíc jsme dostali banánovku a v tom byly těstovin, konzervy, paštiky, rýže, olej atd..A v červenci, když jsme teprve na azyl přišli, tak jsem šla za noční směnou(tu dělal jeden hodný pán) a řekla jsem mu, že jsem vše dala za azyl apod. a nic mi nezbyl a ještě nemám přiznané nic(žili jsme jen z rodičáku a ještě ani bydlení nebylo schválené, aby pokrylo azyl),vzal mě do skladu azylu a dal mi asi dvě tašky potravin a drogerie. Mám pocit, že podobně to funguje všude. Plus ještě každý den ten azyl odebíral z jedné restaurace co zbylo(většinou třeba 3 polévky) a i to se hodilo na večeři či schovat třeba na další den na oběd, kdo chtěl, tak si šel jen do kanceláře s hrncem a noční směna to rozdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.23 11:16

Já jsem mela nabidnuto od AD, ze mi to můžou pomoci vyřešit, odmitla jsem, protože jsem se styděla. A jak uz jsem tady četla, ze mam jít na víkendovou brigádu, nebo jet do Plzně, když nemám peníze na vlak, tak jsem to raději smazala.
Až v úterý můžu jít na plasmu, abych něco měla a potravinovou pomoc jsem si řešila sama, mimo AD, kdy to bude možné vyzvednout na daných místech. Tak asi tak. Na mě je to v této situaci zkrátka velký emoční nápor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.2.23 11:20
@Slunecni222 píše:
Já jsem mela nabidnuto od AD, ze mi to můžou pomoci vyřešit, odmitla jsem, protože jsem se styděla. A jak uz jsem tady četla, ze mam jít na víkendovou brigádu, nebo jet do Plzně, když nemám peníze na vlak, tak jsem to raději smazala.
Až v úterý můžu jít na plasmu, abych něco měla a potravinovou pomoc jsem si řešila sama, mimo AD, kdy to bude možné vyzvednout na daných místech. Tak asi tak. Na mě je to v této situaci zkrátka velký emoční nápor.

Uvědom si, že azyl o tobě dělá denně zápisy a spolupracuje s ospodem. Odmítat pomoc neni nejlepší řešení. Jen za ty 3 měsíce co jsem byla na azylu já, tak u dvou jiných matek došlo k odebrání. Jedna tedy pila atd.,ale druhá jen neřešila, že dítě nemá co jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.23 11:33

@Fiveone já chápu, nicméně nezadam pomoc po jednotlivcich, spíš jsem myslela, jestli neni nějaká organizace i o víkendu, nez si pomůžu sama, tak moc nerozumím tem urazkam, způsobuje mi to ještě větší stres, když jsem, kde jsem.
Prosím adminy o smazani diskuze. Jen mi to pritizilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.2.23 11:36
@Slunecni222 píše:
@Fiveone já chápu, nicméně nezadam pomoc po jednotlivcich, spíš jsem myslela, jestli neni nějaká organizace i o víkendu, nez si pomůžu sama, tak moc nerozumím tem urazkam, způsobuje mi to ještě větší stres, když jsem, kde jsem.
Prosím adminy o smazani diskuze. Jen mi to pritizilo.

Potravinová banka přes víkend určitě ne, ale zkus spolek filantropie(kontakt najdeš na netu určitě) a případně požádej na azylu o pomoc alespoň přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.23 11:42

@Fiveone to mi dělá problém, požádat. Stydím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
4.2.23 11:45

Ja bych zasla za vedouci azylaku a vysvetlila ji, proc jsi pomoc odmitla..A nestyd se - v problemech se muze ocitnout kazdy.

A taky nemej za zle mistni neduveru - kdybys vedela, kolik tady uz bylo podvodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.2.23 11:53
@Slunecni222 píše:
@Fiveone to mi dělá problém, požádat. Stydím se.

Pokud se stydíš, jdi za tím, kdo ti připadá nejchápavější, já si tehdy taky počkala na noční směnu, protože na denní byl člověk, který mě naopak přemlouval, abych dala část dětí do pěstounské péče a ulehčila si to tak.Ale musíš mít jistotu, že ten člověk tam bude, nemůžeš čekat na někoho, kdo nepřijde, většinou se ví, kdo bude mít směnu. K obědu udělej těstoviny s tuňákem a pokud je tam už teď někdo, kdo je ochotný pomoct, tak za ním jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová