Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaji77 jo už vím, no protože to potom asi nejsem moc nedostupná
když mi to stejně přijde blbost hrát nedostupnou. Ale asi se chytl- puvodne mi rikal, ze pujdeme ve stredu, ted mi napsal jestli se muzeme sejit v patek- ze bude jeste delat na byte neco, napsala jsem mu, ze jdu s kamaradkou (nejdu
),a ze to tedy nechame na jindy. A naraz uz mohl ve stredu, kdyz jsem mu psala at si dela na byte, ze mi to nevadi, tak mi napsal, ze chce byt se mnou…nechapu ze tahle taktika na ty chlapy zabira
proc to nemuze byt nekomplikovane
@padandy páč by to byla nuda, ne?
Ale tohle dělání Dáši se nesmí přehánět, nebo Tě nechá pro jinou dostupnější.
@padandy píše:
@PerlaMarina zkusím to, moc děkuji za radu, já právě chodila i s jinými kolegy na kafe a postupne jsem prestala, tak zase zacnu. Jinak s nim nechodim pokazde co on ma cas, napriklad chtel jit dneska na bowling, rekla jsem mu ze nejdu, ale zase jsem mu navrhla ze muzeme zitra.,..to jsem teda asi nemela delat, ze
Ne, to vůbec nevadí, klidně navrhni jiný termín, jen jsi mu prostě dala najevo, že máš i jiné aktivity než je on. A jestli tě má nebo nemá rád bys měla vycítit a poznat, když jste spolu a ne spekulovat, co znamená „nevím“ na otázku jak to bude do budoucna. Třeba fakt neví a já bych asi si také netroufala tak brzy vynášet soudy ohledně budoucnosti, zvláště pokud bych za sebou měla čerstvou špatnou zkušenost.
Ještě mě napadlo: Rozešel se s bývalou přítelkyní on nebo ona s ním?
@padandy píše:
@Jaji77 jo už vím, no protože to potom asi nejsem moc nedostupnákdyž mi to stejně přijde blbost hrát nedostupnou. Ale asi se chytl- puvodne mi rikal, ze pujdeme ve stredu, ted mi napsal jestli se muzeme sejit v patek- ze bude jeste delat na byte neco, napsala jsem mu, ze jdu s kamaradkou (nejdu
),a ze to tedy nechame na jindy. A naraz uz mohl ve stredu, kdyz jsem mu psala at si dela na byte, ze mi to nevadi, tak mi napsal, ze chce byt se mnou…nechapu ze tahle taktika na ty chlapy zabira
proc to nemuze byt nekomplikovane
no jo no
vzhledem k tomu, že spolu ještě ani nemáte sex, tak prostě neřeš, užívej si to a uvidíš ![]()
@Maria37 máš pravdu, kašlu na to
prostě to nějak bude. Dám mu nějaký čas, když by třeba za měsíc, dva se nikam nepohnul tak půjdu od toho, to je asi to nejrozumnější řešení ![]()
Neříkám nedostupnou, ani aby objížděla všechny chlapy v okolí. Chce to s mírou a dávat najevo, že ti na něm záleží. Ovšem pokud neví, jestli do budoucna bude nebo nebude vztah, tak se podle toho chovej a buď na něm nezávislá a měj svůj život a svoje akce i bez něj, to neznamená dělat Dášu. Ale já myslím, že to zakladatelka dobře pochopila. Pokud by ji nechal kvůli nějaké dostupnější, tak by se projevilo, že to s ní vážně nemyslel a bylo by také vystaráno.
Ahojky holky, potřebovala bych poradit před 4 měsíci jsme se rozešli s bývalým byli jsme spolu 3 roky po rozchodu jsem se zhroutila a začala brát antidepresiva protože mi přijde že si z bývalého něco špatného nesu protože jsem byla do nej opravdu zamilovaná a byl hodně majetnický a žárliví a tvrdohlaví což mi docela bylo nepříjemné na to jsem zjistila že mě rok podváděl hlavně když byla hádka a chtěl to ukončit dostala jsem záchvaty breku a prosila ho na kolenou. V únoru jsem poznala mého současného partnera který je ve všem úžasný a je na mě strašně hodný takhle se ke mě vůbec bývali nechoval ale na začátku to bylo krásný byla jsem šťastná že si mě konečně někdo váží a bere mě takovou jakou jsem ale postupem času jsem zjistila že nejsem zamilovaná miluju ho takového jaký je ale přijde mi že ještě nejsem vyrovnaná z toho bývalého tak mi přítel navrhl že by jsme si dali pauzu aby jsem si urovnala myšlenky v hlavě jelikož jsem hodně citově založena a neumím moc pracovat se svými pocity přijde mi že mě ty antidepresiva utlumuji tak mě to mrzí přítele nechci ztratit protože jsem si vždycky přála takového přítele prosim o radu ![]()