Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bytsamsebou píše: Více
Tuto možnost nevylučuju a věřím, že i takové jsou.
Nosí se ale dnes jednotlivé kytky, nebo vázané kytice?
ne, nemilují. Možná prvních pár let, ale pak už ne.
tak jo. já je nemiluju. už pár let den po vysvědčení odjíždím, ty kytky uschnou naprosto zbytečně.
@neumisa píše: Více
Ten den ti radost udělají
. Stejně jako školákům vysvědčení
.
@zuzu224 píše: Více
U nás je to ve školce, smíšená třída, takze kazdy rok nekdo konci. Organizuje to někdo z rodičů aktualnich předškoláku a kdo chce, tak se přidá. Neceka se povinne zapojení ani od těch predskolaku.
@Alušáček píše: Více
Bez jasného zájmu, ba spíš navzdory přání je to samozřejmě blbost.
@adresa píše: Více
Nás k tomu nikdo nenutil, byla to iniciativa a vůle nas, jejich žáků. Byla skvělá a my to chtěli ocenit. Vídáme se s ní na srazech dodnes.
Kdyby nám tehdy začal někdo říkat něco o principech a výši daru, tak ho s pubertální upřímnosti pošleme do.. To si neber osobně
.
ne, neudělají. po letech už mě kytky, hrníčky, svíčky a ručně malované obrázky nedojímají. A ano, jsem si vědoma, že teď budu znít jako nevděčná. Dítěti samozřejmě poděkuji a nedám najevo, že nadšená z toho nejsem.
Příspěvek upraven 10.06.26 v 19:25
@Suzume-chan píše: Více
něco použitelného - buď ať se to dá sníst nebo využít. Za ty roky s dětmi už docela slušně nakoukaly, že jejich učitelka je mlsná koza.
@neumisa píše: Více
Tak ještě, že to děcko s kytkou nepošleš do pr.dele
.
Spousta učitelek je zase za to vděčná každý rok.
a proč bych to dítě měla posílat do zádele? To, že mi ten dárek nesedí, přece neznamená, že se nebudu chovat slušně.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.