Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Suzume-chan píše: Více
Teda to už je dĕs.
Smĕrnice na to, že mám nĕkoho rád a chci mu udĕlat radost???
Svĕt se díky takovým názorům v,, zadel,, obrací. Tĕch omezení, restrikcí, příkazù, zákazů a omezení je fakt dost nemyslíte. Když chci nĕkomu nĕco dát a podĕkovat, že se mnou spoluvychovává moje dítĕ ať už učitelka či vychovatelka, tak na to nepotřebuju panflety. Dĕkuji a klidnĕ záviďte a nikomu jic nedávejte ![]()
Náhodou ty velké sklenice jsou super na rodinnou párty. Existují dlouhá brčka. Až bude mít vnoučata. Udělá jim do mega sklenice domácí limonádu.
Nebo může sloužit, že bude dekorace. Dá se hezky vyplnit dekoračně. Trochu fantazie. Míň protivnosti.
@Kelsey1 píše: Více
Třicet litrů, to aby těch vnoučat tedy měla hodně, na tu limonádu ![]()
Ona musí být nutně sklenice plná? Opravdu chybí fantazie. Trošku životní nadhled.
@Qwinett píše: Více
Překrucuješ to. Opravdu neumíš vyjádřit vděk jinak, než že utratíš hodně peněz? Smutné.
@stinga píše: Více
S těmi dary se o přehání a peněženka rodičů není bezedná. Kytka, kafe, něco na zub a stačí.
A proč? To žijeme v diktatuře, že už ani darek dle svého uvážení nemůžeme koupit? A učitelka bude řešit jestli náhodou kytka nebo čokoláda nestála o korunu víc..
@Alušáček píše: Více
Ze stejného důvodu, proč jsou zákonem limitovány dary úředníkům. Tj. ochrana nestrannosti a důvěry ve veřejnou správu.
@Alušáček píše: Více
můžeš
jen z toho někdo udělá otázku morálky a korupce ![]()
Pardon, ale toto nemyslíte vážnĕ. Jen snad…přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Vám ať proboha radĕji nikdo nic nedává a nepřeje. ![]()
@Qwinett píše: Více
Učitelům přeju vyšší platy, nikoliv hrnečky, 20 kytic v jeden den a poukazy do lázní.
Od kdy mají ucitele postavení úředníků.
A nějak nerozumím, o co vám, bojovnicím, za vyšší spravedlnost jde? Učitel si snad diktuje, co chce za dar, je hodnota daru podmíněna přístupem v dalších letech? Poděkování/dar/nedar se dává na konci školního roku, známky uzavřeny.
Za mne podepokavani, pokud to tak cítím a chci.
A ještě jedna věc, ještě jsem nezažila doktora, co by odmítl poděkování. A pokud chcete řešit morálnost jednání, tak vám doporučuji apelovat na kontrolní orgány, když lékař operuje v nemocnici, ale na kontroly zde do své soukromé ordinace. To zase vadí mne, protože to platíme my všichni ze zdravotního pojištění. Dárek pro učitele si platím sama. ![]()
Učitelka by měla být trochu máma, trochu teta, trochu kantor a trochu kamarád. Pokud je úřenice, nema tam co dělat.
A to podotýkám nejsem pedagog a přeji!!! Zkuste to také přát nĕkomu…je to příjemný a osvobozující pocit ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
No já ti to určitě přeji, když z toho máš takovou radost. Mě by to tedy nenadchlo. Co s tím? Ale každý má jiný vkus.