Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zuzu224 píše: Více
tak Emily psala o makronkách k maturitě, a schytala to za drahej chlast pro lékaře
ale protiřečíš si ty ![]()
@_.Emilyyy píše: Více
navíc teď je IN „hand made“, takže tsss…co kupovaný makronky, ale kdyby jsi něco sama upekla, to by teprve byl poprask ![]()
Tak o tom se právě podle mě vůbec nebavíme.
Už jsem to tu několikrát napsala (a nejen já), ale udělám to znova:
Silné emoce vzbudil týdenní zájezd z prvního příspěvku, dary ke každé příležitosti (tj. nikoliv na rozloučenou/na konci roku), tisícové dary od jednotlivců.
Ja stale cekam cim si teda protirecim? ![]()
Myslim, ze muj nazor na to je dost konstantni. ![]()
200 dam a kdo je da dalsi je mne uplne u zadecku. ![]()
@Suzume-chan
Ja se teda tady vyjadruji jen k daru na konci roku a k obcerstveni komisi. Nic vic. Jiz nekde na zacatku jsem napsala, ze k zadne jine prilezitosti nikoho ve skolstvi a ani jinde neobdarovavam. X stran uz se tu resi jen maturitni komise a darky ucam. ![]()
tak někdo reaguje jen na první příspěvek zakladatelky, někdo na živou a rozvíjející se diskuzi o 39 stranách
nicméně úvodní příspěvek se tu už desítky stran neřeší, posledních pár stran frčely makronky ![]()
@Lucy75 píše: Více
Rozjeli se tu bomby no
.
Ale ja osobně myslela, ze to pochopi jako narážku s nadhledem ![]()
Nic si nikam nestáčim, ty tady reprezentuješ sebe samu svými výroky, které vypovídají o tvých myšlenkách ne o těch mých🤦♀️
@Keyllah píše: Více
To je pravda ![]()
Ale kdyby věděly, jaké je i po těch kupovaných nebe v pusince
- tímhle výrokem se předem omlouvám ![]()
Zjistuju, na jak unikátním gymnaziu jsem maturovala, když škola zajišťovala občerstvení i nam
.
@Anna766 píše: Více
V životě jsem doktorovi nic nedala, ale poukaz ucitelce mi přijde normální. Jestli mam koupit kytku za 200 nebo se složit s ostatními rodiči na větší darek je mi uplne jedno. Kdyz to nekdo zorganizuje tak proč ne. Darky nedostávají jen učitele. Muj otec se živí řemeslem a věcně od lidi něco dostává, flašky, čokolády, domácí vajíčka, med atd..
@Suzume-chan píše: Více
Silné emoce vzbudil i chlebíček pro maturitní komisi ![]()
Nalosledy: ne makronky, ale tvůj arogantní výrok, který i při sebevětším nadhledu nevnímám jako vtipný ale jako snahu demonstrovat že jsi něco víc, protože máš prachy. Jde o podpásový humor formou pasivní agrese. Dotyčný si manipulativně nechává zadní vrátka – a když se jeden ohradí, vždy lze říct že to byla legrace, nadsázka, jsi přecitlivělá. Je to ubohé…
Není to poprvé, kdy jsi měla potřebu v nějaké diskuzi poukázat že máš prachy. Hodně to o tobě vypovidá. Divila by ses kolik diskutujicích je má taky a nezmiňují to, pokud to vyloženě kontext nežádá. Nemají to totiž za potřebí…
@Jazmine píše: Více
Ještě bych k tomu doplnila kontext, kdy tato uživatelka již na předchozích stranách demonstrovala, že nemá zájem o konstruktivní diskuzi, ale dává přednost bezdůvodně expresivnímu vyjadřování a osobním invektivám.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.