Poukaz do lázní pro učitelku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41503
11.6.26 14:47
@zuzu224 píše: Více

tak Emily psala o makronkách k maturitě, a schytala to za drahej chlast pro lékaře :think: ale protiřečíš si ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
11.6.26 14:49
@_.Emilyyy píše: Více

navíc teď je IN „hand made“, takže tsss…co kupovaný makronky, ale kdyby jsi něco sama upekla, to by teprve byl poprask :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
11.6.26 14:49

Tak o tom se právě podle mě vůbec nebavíme.

Už jsem to tu několikrát napsala (a nejen já), ale udělám to znova:

Silné emoce vzbudil týdenní zájezd z prvního příspěvku, dary ke každé příležitosti (tj. nikoliv na rozloučenou/na konci roku), tisícové dary od jednotlivců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67815
11.6.26 14:51

Ja stale cekam cim si teda protirecim? :think:
Myslim, ze muj nazor na to je dost konstantni. :mrgreen:
200 dam a kdo je da dalsi je mne uplne u zadecku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67815
11.6.26 14:54

@Suzume-chan
Ja se teda tady vyjadruji jen k daru na konci roku a k obcerstveni komisi. Nic vic. Jiz nekde na zacatku jsem napsala, ze k zadne jine prilezitosti nikoho ve skolstvi a ani jinde neobdarovavam. X stran uz se tu resi jen maturitni komise a darky ucam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
11.6.26 14:56

tak někdo reaguje jen na první příspěvek zakladatelky, někdo na živou a rozvíjející se diskuzi o 39 stranách :think: nicméně úvodní příspěvek se tu už desítky stran neřeší, posledních pár stran frčely makronky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
11.6.26 14:56
@Lucy75 píše: Více

Rozjeli se tu bomby no :mrgreen:.

Ale ja osobně myslela, ze to pochopi jako narážku s nadhledem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3623
11.6.26 14:57

Nic si nikam nestáčim, ty tady reprezentuješ sebe samu svými výroky, které vypovídají o tvých myšlenkách ne o těch mých🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
11.6.26 14:59
@Keyllah píše: Více

To je pravda :oops:

Ale kdyby věděly, jaké je i po těch kupovaných nebe v pusince :oops: - tímhle výrokem se předem omlouvám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
11.6.26 15:03

Zjistuju, na jak unikátním gymnaziu jsem maturovala, když škola zajišťovala občerstvení i nam :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
11.6.26 15:07
@Jazmine píše: Více

Co udělaly nevinne makronky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.6.26 15:07
@Anna766 píše: Více

V životě jsem doktorovi nic nedala, ale poukaz ucitelce mi přijde normální. Jestli mam koupit kytku za 200 nebo se složit s ostatními rodiči na větší darek je mi uplne jedno. Kdyz to nekdo zorganizuje tak proč ne. Darky nedostávají jen učitele. Muj otec se živí řemeslem a věcně od lidi něco dostává, flašky, čokolády, domácí vajíčka, med atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
11.6.26 15:23
@Suzume-chan píše: Více

Silné emoce vzbudil i chlebíček pro maturitní komisi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3623
11.6.26 16:11

Nalosledy: ne makronky, ale tvůj arogantní výrok, který i při sebevětším nadhledu nevnímám jako vtipný ale jako snahu demonstrovat že jsi něco víc, protože máš prachy. Jde o podpásový humor formou pasivní agrese. Dotyčný si manipulativně nechává zadní vrátka – a když se jeden ohradí, vždy lze říct že to byla legrace, nadsázka, jsi přecitlivělá. Je to ubohé…
Není to poprvé, kdy jsi měla potřebu v nějaké diskuzi poukázat že máš prachy. Hodně to o tobě vypovidá. Divila by ses kolik diskutujicích je má taky a nezmiňují to, pokud to vyloženě kontext nežádá. Nemají to totiž za potřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
11.6.26 16:18
@Jazmine píše: Více

Ještě bych k tomu doplnila kontext, kdy tato uživatelka již na předchozích stranách demonstrovala, že nemá zájem o konstruktivní diskuzi, ale dává přednost bezdůvodně expresivnímu vyjadřování a osobním invektivám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin