Poukaz do lázní pro učitelku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149367
11.6.26 14:14
@zuzu224 píše: Více

Však ano. Ať jdou na brigádu a pomůžou rodičům třeba tím, že si vydělají. Ale pořad nechápu proč by měli vydělávat na pohoštění maturitní komisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4659
11.6.26 14:15
@Keyllah píše: Více

Jen hlupák musí ukazovat na venek, že je něco víc…
Znám spoustu lidí s velmi vysokými příjmy, vysokým životním standardem, majitelé firem, lidí na úrovni CEO a ti opravdu nemají potřebu ukazovat, že na něco mají…
Spoustě z nich by sis řekla, že snad dáš i korunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
11.6.26 14:16
@Anna766 píše: Více

Ne, je to smrtelné vážně myšleno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67820
11.6.26 14:17

To byla reakce na to, ze chudak matka samozivitelka jak se citi, kdyz nekdo ma na makronky komisi.
To zda dite vydela a pohosti nebo nepohosti bych nechala na nem. Jiz tu bylo asi milionkrat napsano, ze nikdo nikoho nenuti. Je jim vsem 18+, tak snad to zvladnou i bez maminek. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4659
11.6.26 14:19

Já jsem si na střední taky přivydělávala, ale rozhodně na na to, abych z toho platila občerstvení pro učitele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
@Menton píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:.
Ne, učitele ani nevedelo, kdo rano, co přinesl a od koho je co. Nebo jsme to měli podepsat? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503

jako že Emily nakráčela na SŠ, pleskla jim tam nějaké makronky, vysmála se jim do obličeje, že jsou z nejlepšího obchodu v Praze a kdo na to má a kam se hrabe nějaká samoživitelka, a odkráčela středem?
Vždyť si z vás tou formou sdělení dělá prd-l a vy jí na to skáčete…

Tak koupila makronky a poslala je po dceři do školy, stejně jako jiní rodiče spolužáků poslali zas něco jiného…jestli toto ti přijde jako ukazování něčeho navenek, tak fakt nevím :think: fakt makronky/trubičky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
11.6.26 14:21

Podle mě jakékoliv flexení penězma je naprosté společenské faux pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67820
11.6.26 14:22

A nutil te nekdo? Nenutil, takze ok…
Takze furt nechapu vas desny problem se vsim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
11.6.26 14:23

A opravdu máš po x přispěvcich v této diskuzi pocit, že nikdo není tlačen do něčeho co nechce a sám od sebe by o tom nepřemýšlel?
Já mám zcela opačný pocit a s každou stranou sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
11.6.26 14:23
@_.Emilyyy píše: Více

a ty jsi tam nenechala vizitku té nejlepší a jistě i nejdražší cukrárny ve střední Evropě?? aby věděli, jak si toho mají považovat? a samozřejmě se jménem dcery, aby věděli?? :mrgreen:
vidíš, jakou bouři jsi rozpoutala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
11.6.26 14:24

Pokud to studenti dělají z vlastní iniciativy, je to v pořádku.

Pokud je jim stran kantorů řečeno, že se to od nich očekává, není to v pořádku. A ano, i to se někde děje.

Příspěvek upraven 11.06.26 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
11.6.26 14:25
@_.Emilyyy píše: Více

Tak si zatleskej jak na to máš. Co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
11.6.26 14:30

no, když chceš přispět/koupit/donést, tak tě nikdo nenutí a jedeš dle svého a nenutíš ostatní k čemukoli, jedeš ve shodě s dítětem/studentem…když nechceš přispět/koupit/donést tak taky nejsi nucen, nicméně tady už ten problém vzniká…hádám, že půjde hlavně o to, jak tento dospělácký názor na to, proč ano, proč ne, vysvětlit dítěti a ten kdo nechce/nemůže - souhlasí/nesouhlasí musí toto vyřešit s tím dítětem/studentem, protože za mě, by to taky mělo být i o něm, jestli chce nebo nechce… pak je otázkou, na kolik je přispět na dárek pro paní učitelku/přispět na občerstvení u maturity samotným problémem pro to dítě/studenta…třeba v tom problém ani nevidí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67820
11.6.26 14:30

Ne nemam. Jen vy tu furt pisete, ze nikoho hostit nebudete a taky nehostite, takze za me v poradku. :mrgreen:
Ja se jen smeju jak z toho delat problem pomalu pro etickou komisi a vymyslite proc NE. Mne je uplne burt kdo co nosi ucitelce, rodice spokuzaku mych deti neznam az na par vyjimek a jsem za to rada. Deti nevedi ani co mely k obedu, natoz kdo co dal ucitelce. Pokud nekdo napise, ze chce organizovat spolecny darek a bude to v souladu s mym smyslenim, cili poukaz do OC ano, poukaz do wellness ne, tak klidne ty 200 pridam. Ja sama nic takovyho organizovat nebudu, jelikoz jsem na to lina. Pokud za par let prijde me maturujici ditko zda mu dam 200 na obcerstveni, tak mu je klidne dam, pokud prijde at upecu babovku, tak se mu vysmeju a neupecu, rozhodne se na tom neminim nijak vic aktivne podilet a uz vubec ne to za dospele dite nejak vic resit. Staci takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin