Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ali-Ali cvičit.Makat. Jina se toho bouhužel nezbavíš. Na netu jsou videa třeba s Hankou Knynychovou, Jill Michaels, Rutina, stačí hledat, najít a něco s tím dělat ![]()
@berry4
ale to ja ne ze bych nevedela, jak se ma cvicit bricho. ja to akorat nenavidim, tudiz se k tomu nedokopu. ja klidne procvicim za 2 hod v posilovne kde co, ale bricho ignoruju ![]()
zatim pokud jsem cvicila a sportovala obecne, tak ono i to bricho se nejak samo stahlo bez toho, aniz bych ho cvicila. ovsem ted uz asi to nebude ten pripad ![]()
@Ali-Ali píše:
@claire91
no, to neni spatny napada, jako mala jsme na tom blbla a bavilo me to, byla to jeste takova ta tezka kovova. delaji se dneska jine nebo to je porad stejne?
Teď už plastové, ale ty staré jsou nejlepší. Tyhle mají zase úchyty na ruce, takže posiluješ i paže a displej, můžeš si to počítat. Cvičím obden 15 min. zezačátku jsem, ale měla co dělat s 5min, nezdá se to, ale je to docela makačka. Jo a cvičím s pokrčenýma nohama, je to prý i na nohy a zadek. Bože, co bych za to dala, mít břicho jako nohy a zadek
,ty mám bez práce.
@claire91
mam to podobne - na nohach jsem svaly vzdycky mela z ruznych sportu, takze jakmile parkrat zacvicim, tak nohy jsou v pohode, svaly se „vrati“ ![]()
na brise se nema co vracet
ale do te rotany jdu, to neni velka investice a jako dite me to bavilo, tak treba me to zas chytne.
@Ali-Ali píše:
@claire91
mam to podobne - na nohach jsem svaly vzdycky mela z ruznych sportu, takze jakmile parkrat zacvicim, tak nohy jsou v pohode, svaly se „vrati“
na brise se nema co vracetale do te rotany jdu, to neni velka investice a jako dite me to bavilo, tak treba me to zas chytne.
Já bych ten špek kolikrát vzteky nejradši uřízla
Jojo, zkus, já u toho koukám i na telku ![]()
Holky, co je prosim ta rotana a kolik to stoji? a kdo na ni cvicite, pomohla opravdu na bricho, ma cenu porizovat? jsem 3mesice po druhem porodu a bricho take mam
,diky za info, Andrea ![]()
http://www.insportline.cz/…ine-magnetic Rotační disk. Stojí asi od 200kč výš. Posiluje se břicho, boky, záda. Mě pomohla, ale kombinuju jí ještě s pár cviky na břicho.
@Brouk Pytlik tak jak ten flowin? nebo je ještě na nějaké závěry brzo? ![]()
chtěla bych začít chodit od příštího týdne, tak jsem zvědavá…u nás mají Flowin Slim, jsou prý do něj zakombinované aerobní prvky, to jsem zvědavá, nejsem totiž moc tanečně nadaná
tak jestli budeš mít chuť, tak napiš své dojmy… ![]()