Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lejaa ale tak treba 30 days shred muze zacit i zacatecnik
a pul hodky denne neni nic hrozneho a. hlavne to fakt pomaha
kdyz jsem to zvladla ja, lenoch linej ktery necvicil vubec nikdy nic tak to zvladne kazdej
akorat zacatek je teda trochu krutej nez si clovek zvykne… ale pilates bude urcite jednodussi no ![]()
No, upřímně, pokud jsi začátečník, na jednu stranu může být JM nebo různé výzvy fajn start, ale daleko pravděpodobnější je, že si ublížíš nebo vydržíš ten měsíc a skončíš. Jestli jsi se nikdy nehýbal (což nevíme) a neznáš správnou techniku provedení cviků, nepouštěla bych se do toho doma - alespoň prvních pár ukázkových hodin si dej s někým, kdo ví, nebo si i domluv s někým individuální trénink, zvládají to dobře i fyzioterapeutky - po porodu bývá hodně povolené hluboké svalstvo a když budeš jen dělat sklapovačky bez ničeho dalšího, břicho se ti spíš vypoukne, nehledě na to, že ubližuješ celé bederní části zad, když ji adekvátně neprocvičuješ a neprotahuješ…
@pidin
no, 30days shred je sice hezká a možná efektivní věc, ale jak říkám, pro začátečníka právě úplně nevhodné. A jak psala Fireangel je pravděpodobnější, že si člověk spíš ublíží, než zhubne. Je to docela divoké cvičení a fakt je to každej den, což je nevhodný. Svaly musí mít i relax..
Mimo to, neřekla bych, že Pilates je jednodušší;) Jen se u toho tak zběsile nehopsá.
Pilates rozhodně není jednodušší, nadávám u toho jak špaček i já, a to jsem zvyklá na cvičení 5× týdně, z toho 3× bodystyling, kruhový trénink nebo p-class…jenže ta dynamika „poskakování“ cvikům hrozně pomáhá, pomalé vytahování se do výdrže je úplně jiný level… ![]()
Hele, vážně…já cvičím přes deset let… a i tak jsem si po porodu zběsile vycvičila krásné dysbalance a teď to dávám už rok dohromady…
Doporučuji skořicovou mast…stojí kolem 90kč a je k sehnání v lékárnách…trápí mě ten stejný problém..jsem 15m. po porodu a přijde mi že čím víc hubnu tím je to bříško horší..:) prostě jen kůže…ale já teda cvičím a makám. Musela jsem se naučit nosit výš kalhoty abych to zakryla…ale já si myslím že u mě to vzniklo z toho důvodu že jsem hodně přibrala v těhu a bříško mi popraskalo(strie) tím pádem kůže ztratila elasticitu…na tohle je nejlepší asi abdominoplastika, ale je to drahý a pokud plánuješ ještě dítě tak bych to nedoporučovala
…jinak tu mast si mažu na břicho před cvičením, posilováním břicha trošku pálí, ale potom příjemně hřeje. Obnovuvuje tkáň, a pomáhá proti celulitidě ![]()
Vím že bych měla ještě shodit ale už to nějak nechce jít při porodu jsem přibrala 23 kilo 10 jsem nechala v porodnici a 15 kilo jsem úspěšně zhubla jenže teď jakoby se zastavilo a nechce se to hnout… Takže mi radíte ještě zhubnout nějaký to kilo a pak až začít posilovat?? JINAK ZA I SE OMLOUVAM TAM JSEM TO MĚKKE MĚLA… A TAKY TEŽKO BYCH JSEM DÁVALA SVOJI FOTKU KDE MÁM PO PORODU VELKÝ BŘICHO TO BY MĚ NENAPADLO TEDA!!!
A jill jsem už cvičila pěkná makačka
Ty kila jsem shodila především díky zumbě ale už mi to prostě nestačí tak nevím přemýšlela jsem že začnu běhat ale pořád se k tomu nějak nemám. Vím jak mám jíst už nejím pečivo a sladký ale nejím 5× denně jím tak 3× max 4×. Už si prostě nevím rady… ![]()
@novomamina Ahojky, hodíš mi odkaz jakou mast prosím kupuješ přesně? Děkuji. ![]()
@Dolákovo zakladatelko, asi Tě moc nepotěším. Já jsem po 3 porodu, po 3 císařích a břicho je teda děs běs. A kila se mě teď po třetím porodu drží jak jen můžou. Synovi je 6 měsíců a bříško mám pořád vystouplé. Ale já mám diastázu, takže pokud nechci investovat do abdominiplastiky, tak takhle budu vypadat pořád ![]()
@Kopretinkaobecna @Kopretinkaobecna //www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1137&bih=565&q=skořicová+mast&oq=skořicová+mast&gs_l=img.3…683.6139.0.6554.14.7.0.7.7.0.182.902.1j6.7.0…0…1ac.1.58.img..4.10.1021.VLZVsS_MR5A#facrc=_&im