Povislé břicho rok a měsíc po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6474
6.11.14 15:01

@Lejaa ale tak treba 30 days shred muze zacit i zacatecnik :) a pul hodky denne neni nic hrozneho a. hlavne to fakt pomaha ;) kdyz jsem to zvladla ja, lenoch linej ktery necvicil vubec nikdy nic tak to zvladne kazdej ;) akorat zacatek je teda trochu krutej nez si clovek zvykne… ale pilates bude urcite jednodussi no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
6.11.14 15:03

No, upřímně, pokud jsi začátečník, na jednu stranu může být JM nebo různé výzvy fajn start, ale daleko pravděpodobnější je, že si ublížíš nebo vydržíš ten měsíc a skončíš. Jestli jsi se nikdy nehýbal (což nevíme) a neznáš správnou techniku provedení cviků, nepouštěla bych se do toho doma - alespoň prvních pár ukázkových hodin si dej s někým, kdo ví, nebo si i domluv s někým individuální trénink, zvládají to dobře i fyzioterapeutky - po porodu bývá hodně povolené hluboké svalstvo a když budeš jen dělat sklapovačky bez ničeho dalšího, břicho se ti spíš vypoukne, nehledě na to, že ubližuješ celé bederní části zad, když ji adekvátně neprocvičuješ a neprotahuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.11.14 15:06

@pidin
no, 30days shred je sice hezká a možná efektivní věc, ale jak říkám, pro začátečníka právě úplně nevhodné. A jak psala Fireangel je pravděpodobnější, že si člověk spíš ublíží, než zhubne. Je to docela divoké cvičení a fakt je to každej den, což je nevhodný. Svaly musí mít i relax..
Mimo to, neřekla bych, že Pilates je jednodušší;) Jen se u toho tak zběsile nehopsá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
6.11.14 15:10

Pilates rozhodně není jednodušší, nadávám u toho jak špaček i já, a to jsem zvyklá na cvičení 5× týdně, z toho 3× bodystyling, kruhový trénink nebo p-class…jenže ta dynamika „poskakování“ cvikům hrozně pomáhá, pomalé vytahování se do výdrže je úplně jiný level… :)
Hele, vážně…já cvičím přes deset let… a i tak jsem si po porodu zběsile vycvičila krásné dysbalance a teď to dávám už rok dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
6.11.14 15:55

Doporučuji skořicovou mast…stojí kolem 90kč a je k sehnání v lékárnách…trápí mě ten stejný problém..jsem 15m. po porodu a přijde mi že čím víc hubnu tím je to bříško horší..:) prostě jen kůže…ale já teda cvičím a makám. Musela jsem se naučit nosit výš kalhoty abych to zakryla…ale já si myslím že u mě to vzniklo z toho důvodu že jsem hodně přibrala v těhu a bříško mi popraskalo(strie) tím pádem kůže ztratila elasticitu…na tohle je nejlepší asi abdominoplastika, ale je to drahý a pokud plánuješ ještě dítě tak bych to nedoporučovala :)…jinak tu mast si mažu na břicho před cvičením, posilováním břicha trošku pálí, ale potom příjemně hřeje. Obnovuvuje tkáň, a pomáhá proti celulitidě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.11.14 08:13

Vím že bych měla ještě shodit ale už to nějak nechce jít při porodu jsem přibrala 23 kilo 10 jsem nechala v porodnici a 15 kilo jsem úspěšně zhubla jenže teď jakoby se zastavilo a nechce se to hnout… Takže mi radíte ještě zhubnout nějaký to kilo a pak až začít posilovat?? JINAK ZA I SE OMLOUVAM TAM JSEM TO MĚKKE MĚLA… A TAKY TEŽKO BYCH JSEM DÁVALA SVOJI FOTKU KDE MÁM PO PORODU VELKÝ BŘICHO TO BY MĚ NENAPADLO TEDA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.11.14 08:19

A jill jsem už cvičila pěkná makačka :) Ty kila jsem shodila především díky zumbě ale už mi to prostě nestačí tak nevím přemýšlela jsem že začnu běhat ale pořád se k tomu nějak nemám. Vím jak mám jíst už nejím pečivo a sladký ale nejím 5× denně jím tak 3× max 4×. Už si prostě nevím rady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.14 08:19

@novomamina Ahojky, hodíš mi odkaz jakou mast prosím kupuješ přesně? Děkuji. :kytka:

@Dolákovo zakladatelko, asi Tě moc nepotěším. Já jsem po 3 porodu, po 3 císařích a břicho je teda děs běs. A kila se mě teď po třetím porodu drží jak jen můžou. Synovi je 6 měsíců a bříško mám pořád vystouplé. Ale já mám diastázu, takže pokud nechci investovat do abdominiplastiky, tak takhle budu vypadat pořád :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
7.11.14 15:21

@Kopretinkaobecna @Kopretinkaobecna //www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1137&bih=565&q=skořicová+mast&oq=skořicová+mast&gs_l=img.3…683.6139.0.6554.14.7.0.7.7.0.182.902.1j6.7.0…0…1ac.1.58.img..4.10.1021.VLZVsS_MR5A#facrc=_&im

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková