Požádat mamku o peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.11.20 22:10
@arada píše:
By mě zajímalo, jak přítel zdůvodnil to neplacení. Zakladatelko, nastěhuj se k mámě, byt pronajmi a hlavně splácej ty, ne tvůj vykutálený přítel.

Neplatil ten druhý uver, protože je lajdak a lhal mi že na to nejsou penize, přitom na to bylo, ale chtěl si žít lépe, taky jsem naštvaná kam to nechal zajít.

• Citovat
  • Upravit
72725
19.11.20 22:11
@Anonymní píše:
Nejdřív to bylo 5 tisic, nesplacelo se to tak to banka vypověděla a převzala nějaká vymáháci společnost a budou chtít 21.

Jasne a mamka tě má zachránit.. Twl.. Hanba by mě fackovala. 21 tis nemám ani na vysokou hypotéku.. Sama sis nadělala dluhy, tak se starej. Hodit dluh na rodiče je ostuda :think: a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
19.11.20 22:15
@Anonymní píše:
Neplatil ten druhý uver, protože je lajdak a lhal mi že na to nejsou penize, přitom na to bylo, ale chtěl si žít lépe, taky jsem naštvaná kam to nechal zajít.

Takže to s tvým bydlením vlastně nic společného nemá? Ty to píšeš čím dál zamotaněji. Jestli nesplácí nějakou svou půjčku, kterou ani nevíme, na co si vlastně vzal, tak to fakt neřeš za něj a už vůbec ne půjčováním od mámy, proboha!
A dobře si rozmysli, jestli s takovým člověkem chceš společnou budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
19.11.20 22:20
@Anonymní píše:
Neplatil ten druhý uver, protože je lajdak a lhal mi že na to nejsou penize, přitom na to bylo, ale chtěl si žít lépe, taky jsem naštvaná kam to nechal zajít.

a nemohla bys to nějak rozumně tady popsat od začátku, spousta holek ti tu chce poradit a radí, ale ty informace z tebe lezou jak z chlupaté deky
ale to, že přítel je nezodpovědný lempl, když vědomě nesplácí půjčku, to je už úplně jasné, s takovým člověkem chceš žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
19.11.20 22:21

By mě hanba fackovala prosit mámu o peníze za těchto podmínek. Ať si najde chlap ještě další práci a platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
19.11.20 22:26
@Anonymní píše:

Takže jsi o tom věděla, že se to neplatí. :nevim: on si chtěl žít lépe? No tak teď si budete žít hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.11.20 22:26
@Anonymní píše:

Hele nezlob se, ale to je strašně všechno zmatený, jak vidíš, lidi by rádi poradili, ale nikdo se v tuhle chvíli nevyzná v tom, kolik jakých půjček kdo na sebe má vedených, na co jsou, co je čí majetek a co je spláceno, co není spláceno, kdo kde komu co. Napiš to přehledně od počátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
19.11.20 22:37
@Anonymní píše:

Ok chceš mu pomoc, protože si vzal na tebe úvěr, na který mu dáváš peníze a ten splácí, ale svůj vlastní úvěr nesplácí. Beru partneři by si měli pomáhat.
Ale uvědomuješ si prosím tě jednu věc? :think:
Pomůžeš mu v tom, že dluh bude splacený (pravděpodobně tedy jen ten jeho, tvůj možná ne - nevím), tvá mamka bude chudší o 270 tisíc minimálně na nějakou dobu. Takže ty budeš dávat peníze jemu na splacení tvého úvěru, do toho budeš dávat peníze mamce za půjčku z které se zaplatil jeho úvěr.
Takže maminka bez peněz - nikdy nevíš co se může stát a ty peníze budou velmi chybět. Ty si vlastně vezmeš jeho půjčku na sebe (jen ji nebudeš platit lichvářům, ale mamince), takže taky budeš mít míň peněz než máš doposud
A on? On bude vysmátý jak lečo, poučení pro něj žádné. Že když si chce žít lépe, což samozřejmě může, tak si na to musí umět vydělat.
Odpověz si na otázku a podle toho se rozhodni. Doopravdy chceš žít s takovým člověkem?
Běž od něj, domluvte se, že mu budeš posílat peníze na zaplacení tvého úvěru, ale na něj kašli.
A nebo si do budoucna dokážeš představit, že panáček ty bude lhát, tajit peníze a ty s miminkem nebudete mít co jíst. A to je ještě mimčo může mít nějaké alergie a bude potřebovat speciální jídlo, drogerii atd…a to budeš potřebovat o to víc peněz.

• Citovat
  • Upravit
14431
19.11.20 22:38

Toto musí byť troll. Nič z napísaného nedáva zmysel :roll: nevie koľko sa má platiť atď. A ak bola pôvodná suma 270k, tak nová už toľko určite nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.11.20 22:48
@jjss píše:
Toto musí byť troll. Nič z napísaného nedáva zmysel :roll: nevie koľko sa má platiť atď. A ak bola pôvodná suma 270k, tak nová už toľko určite nebude.

taky po precteni prispevku, ktere si protireci, si myslim, ze je to troll a navic od ne moc inteligentniho cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
19.11.20 22:56
@Anonymní píše:
Půjčka je přítele, on to nesplacel, je na tohle prostě hroznej, vše bylo prednejsi, řeší vždy všechno až když je průser, bylo to na bydlení, takže určitě ne zbytečná půjčka.
:mrgreen: přítele ale platíš to ty nebo to chceš za něj zaplatit? Proč jste to teda neplatili? A hned další půjčka? myslíš že Tě máma dá skoro 300 000 na cizí dluhy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
19.11.20 23:20

Za mě IQ tykve a jako bonus sjetá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.20 23:32

Holka, tak to seš v začarovaným kruhu, teď si řekneš mámě a pak další měsíc?

• Citovat
  • Upravit
1692
19.11.20 23:49
@Kochanská píše:
@Kassy Levota to nebude, banka to prostě po neúspěšném vymáhání odprodala nějaké společnosti. Na to má samozřejmě právo. Stejně to bude i v případě nebankovky. Měli to řešit dřív, dělat mrtvé brouky se prostě nevyplácí.

Banka sice může tu pohledávku postoupit, ale tím se přece podmínky půjčky (úroky atd.) nemění. Takže pokud to není celé vymyšlené, je to spíš půjčka od nějaké nebankovní společnosti, která si k tomu přihodila smluvní pokuty, když „se to nesplácelo“. A s tím se poměrně často dá něco dělat, pokud se na to podívá právník. Což tedy nic nemění na tom, že jsou oba dva lemplové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
20.11.20 01:42

Hm…
Pokud je byt tvůj a je splacený(bez hypo) tak bych ho přepsala na mamku výměnou za peníze. Pokud si věříte tedy.
Vyplať drahého z investice do toho tvého bytu a zbav se ho.
Takový ti v životě k ničemu není.

Věř mi. Tvůj drahý si stejně bude sekat dluhy. Protože si chce žít lépe. Tak ať si žije, ale ať tě nestahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová