Pozitivní test - pak přišla menstruace

2550
15.5.19 22:00

S největší pravděpodobností ano. Proto se má testovat až po zpoždění. Pokud chceš mít jistotu, dojdi si jako samoplátce na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
15.5.19 22:04

Myslím, že neuchytilo (zažila jsem přesně to samé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.5.19 22:25

@Pocahonta a byla jste pak na gynekologii?? A zadarilo se vám potom?… A ta gynekologie zajímá mě z hlediska jakože odešlo vše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alex98
15.5.19 22:30

Ano, párkrát se mi to stalo. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.19 22:39

Stalo se mi to minulý měsíc. Obrečela jsem to, snažili jsme se rok a mám jen jeden vejcovod kvůli chybě lékařů. ALE, tenhle měsíc se to povedlo znovu a už mam zpoždění 6 dní a testy jasne pozitivní. Ovulovala jsem 2 mesice po sobe ze stejného vaječníku. Doktorka mi říkala, ze je pohnojeno, at zkoušíme dal a opravdu…podarilo se (ťuk ťuk ťuk). Držím Vam palce, ať to vyjde další měsíc! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1429
16.5.19 07:42
@Anoli24 píše:
@Pocahonta a byla jste pak na gynekologii?? A zadarilo se vám potom?… A ta gynekologie zajímá mě z hlediska jakože odešlo vše?

Tak já už jsem měla dvě děti a se třetím se zrovna moc nepočítalo, takže pro mě to byl docela šok, když jsem uviděla pozitivní těhotenský test. Když jsem začala krvácet (bylo to 3. den po vynechání MS), tak jsem šla na gyndu, vyšetřil mě (na UZ nebylo nic vidět) a odebral vzorek krve kvůli přítomnosti Hcg, hned ten den jsem volala o výsledky a bylo to negativní. Ten večer jsem si ještě udělala TT a byl sněhobílý. Říkal, že jsem těhotná nebyla, že se mi jen zpozdila MS (sedělo to). Ale já vím, že jsem těhotná byla (ještě před tím, než jsem si dělala první TT, tak jsem měla příznaky stejné, jako když jsem čekala před tím děti a teď jsem s těhotenstvím nepočítala).
Pokud Vám teď vyšel negativní test, tak si myslím, že to všechno odešlo a kontrola na gyndě ani není nutná… Jsem teď poučená, pokud bych si ještě měla dělat TT, tak si ho udělám tak týden po vynechání MS, abych nebyla zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí