Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie1906 píše:
Nevím jaké máš informace ty, ale já četla že jakmile se vajíčko uhnizdi tak do dvou dnů začne vylučovat Hcg, takže možné to je, kdyby ne určitě bych tak brzy netestovala ani já, samozřejmě každá žena produkuje jiné množství Hcg, některým se ukáže čárka hned jiným až později
Nvm, přijde mně to na test brzo a interval mezi ovulací a nidací, zase dlouho.
@P4ja pochybovat muzes, ale ja jsem si tim jista. Staci si o tom neco zjistit.
@P4ja Já jsem právě takové špinění nikdy neměla ( slabí hnědý výtok se sraženou krví). A najednou při prvním těhu jo a teď když se zase pokoušíme taky, po revizi jsem to třeba vůbec neměla a to metruace přišla 4 týdny po revizi
Hele holky, já zase někde četla že se vajíčko může zahnizďit i později, každá jsme přece jiná ![]()
@Lucie1906 zahnizdovani jsem poznala u všech 3 tehotenství…pokaždý víc než 24 nafoukle břicho a bolest bodava. plus jednou krvácení.
@axelina břicho mě bolí už delší dobu ale to byla jak říkáš ty, bodavá bolest ale to jsem si spíš myslela jestli to ještě není z té revize která proběhla v listopadu, a od té doby co jsem měla ten výtok tak mě bolí břicho jako bych měla dostat menstruaci, samozřejmě ne furt, spíš to má nějaké intervaly, přesně tak mě bolelo břicho i v prvním těhu, dřív mě prostě začalo bolet břicho až pár hodin před menstruaci a ta se taky pak rozjela,driv ne
@Lucie1906 tak počkej 3-4 dny udělej test a uvidíš. než spekulovat
@axelina Já vím že bych měla počkat, kolikrát si říkám že nebudu testovat a počkám, ale ono to nejde, o první mimčo jsme přišly a tak by pro mě bylo to nejkrásnější najít druhou čárku, i když z předchozí zkušenosti vím, že 2 čárky ještě z daleka není výhra ![]()
Tak já přidám svoji zkusenost. Sice přesně nevím kdy byla ovu, nechtěla jsem se moc pozorovat, takže jsem si nezapsala přesně. Ale vždy mám ovu bolestivou a poznám z jakého vaječníku to jde. Ale tento měsíc vim ze byl sex dost před pocitovanou ovu a ani jsem nedoufala, ze by se zadarilo. Asi si mrsky vazne pockaly dlouho
každopádně poslední MS 28.4. ovulace asi někdy kolem 14.5. a 25.5. ráno čistá kapka kreve v záchodě, takže jsem myslela, ze to je MS. Poté jen malé špinení na tamponu a odpoledne ten den už nic. Čekala jsem ze se to rozjede a další den stále nic. 28.5. první test a už viditelná čárka. Slabá, ale viditelná. Dnes 30.5. další test a čárka už krasne viditelná. Takže 25.5. nebyla MS ale nidacni krvácení
příkladam fotky obou testu. ![]()
Příspěvek upraven 30.05.20 v 22:34
Jinak jsem měla asi 14 dni zpátky silene citlivé bradavky. Poslední týden bolest jako při MS, a teď poslední dva dny svědění prsou a pnutí, silena žízeň a pálení rtu