Pozor na obchod Malli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
24.5.11 17:20
LÍDA S píše:
dík za rady prostě se do toho musím pořádně obout a být neůstupná tak mi drž palečky jen co vyšetříme zase trochu času tak opět vyrazíme na Prahu.

není vůbec zač, neboj se toho, jsi zákazníce a nosíš jim peníze!už jsem narazila taky na takových pár, co to zkoušeli ale bohužel nečekali, že umím taky „šťěkat“ :twisted: jasně jsou na to zákony a musí se podle toho řídit, i kdyby u toho měli sto keců - což je podle mě vysoce neprofesionální!takže držím pěsti(štěstí) a dej pak vědět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.5.11 17:22
Gabrielaaa píše:
už mnohokrát se mi osvědčilo, že nejlepší a nejkvalitnější věci, nejsou mnohdy ty nejdražší…

svatá pravda! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.11 10:04

určitě se ozvu jak jsem pořídila ale,už se jen tak nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.11 10:05

no po téhle zkušenosti jsem téhož názoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.5.11 15:20

Malli - pro mě znamená jistotu

Když jsem si přečetla tolik negativního na prodejnu Malli, musím pak i já něco přidat do pléna :lol:. Bohužel to asi některým z vás nebude moc pochuti, ale já nemůžu jinak, než tento úžasný obchůdek s kočárky a věcičkami pro mimísky pochválit :-D .Pokaždé jsem se zde setkala nejen s velmi milým, vstřícným a ochotným jednáním, jak ze strany paní prodavačky, tak i pana WERTFEINA, ale měla jsem od nich vždy zboží opravdu kvalitní. Nemůžu si zde absolutně na nic stěžovat:palec:, a to vím, o čem mluvím. Koupila jsem zde dva kočárky, hl.korbu, autosedačku, zahradní domeček atd., měla jsem věci i v bazaru a pokaždé milé dámy, jen maximální spokojenost!!! I kočárek, který jsem zde měla na „preventivní prohlídce“ FUNGUJE dál a normálně :palec:. Jak vidíte, pořídila jsem si odsud věciček už spoustu a celkem za poměrně hodně peněz a přesto toho vůbec nelituju!! Pouze jednou sem měla drobný problém s netekoucím hrnečkem, ale ten byl okamžitě vyřízen vrácením peněz. Ovšem ozvala jsem se hned, s paragonem a s hrnečkem nijak nepoškzeným !!! A hlavně jsem se přišla domluvit rozumně......Nechci nikomu sahat do svědomí, ale přeberte si sami, s jakým přístupem někdy věci reklamujete…A pokud budu mít případně jakýkoliv problém s kočárkem vím, že tady bude 100% vyřízen. Já nemůžu jinak než Malli doporučit… Pro mě je prostě Malli jistota
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
25.5.11 17:20

nezlob se, ale pokud si člověk koupí kvalitní a drahou věc, tak potom čeká i vstřícné jednání u reklamace a ne to, co popsala zakladatelka.a to neplatí jen o drahých věcech, prostě je záruka 2roky a hotovo…vim, jak se dokazou obchodníci chovat a my jako zakaznici bychom si to nemeli nechat libit…navic k maminkam, ktere jsou bezbranne..každá asi doma nemá náhradní nový kočár!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
25.5.11 17:47

Radlo, to jsem si svého času taky myslela :) Bohužel jsem posměšné e-maily pana Wertfeina radši vzteky smazala, jinak bych je tu dala taky k dobru. Vlastně jen díky němu jsem se dostala k šátkování, neb u šátku mi alespoň nehrozí kvůli prasklé duši kupovat celé kolo za 1200, a tak dále :roll:

Je pravda, že nebyl problém kočár vrátit (požádala jsem o to hned ten den co jsem si ho dovezla domů). Je pravda, že pan Wertfein mluví slušně a chová se asertivně. S jeho manželkou je to už horší (při nákupu kočáru samý med, při vracení se tvářila jak kdybych jí provedla něco osobního, ani nepozdravila, a to jsme se potkaly před obchodem. Než aby mne vzala na vědomí tak se radši málem při odemykání opařila kafem :roll: ). Ovšem je také pravda, že mluvit slušně a chovat se asertivně znamená občas taky to, že dotyčný mluví stylem (jak se tak říká) - pošlu ho do prdele a ještě mi za to poděkuje.

Lído, kdy tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.5.11 18:15

ahojky já než jsem začala mít problém s kočárkem tak jsem si na malli taky nemohla stěžovat,dokonce jsem byla tek spokojená,že si tam koupila kočárek i moje sestra. Problémy nastali až když jim došlo, že stříšku nelze opravit ,že jí budou muset vyměnit za novou.A to už něco stojí.Ono co si budeme povídat je něco jiného reklamovat hrníček za 200 a něco jiného kočár za 20 000.možná, že kdyby si měla takovou smůlu jako já a porouchal se ti kočár, a že to tobě ani nikomu jinému nepřeji,by si třeba taky měla jiné zkušenosti.A věř mi nebo né já nejsem hádavý nebo problémový tvor ,vždy se snažím vyjít s každým po dobrém , asi proto jsem také takhle dopadla.Ale určitě ti přji at s nimi i nadále vycházíš v dobrém, každý prostě máme zkušenosti jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.5.11 18:22

Čauky Hanule, nyní nás momentálně všechny zklátila angína ,tak počítam až se z toho vykřešem ,tak se na ně vypravíme.Sama jsem zvědavá co bude pani říkat na to ,jak trhlina postoupila,protože když jsem jí říkala, že to bude postupovat ,tak mi arogantně odpověděla, že to si ona nemyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák