Pozor na prodejce Janettka23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15504
2.8.16 22:20
@jdukolem píše:
jako jo dá se to vyprat, dole u lemu zašít, no ale stejně mi přide drzost za toto chtít 300,– a víc..nicméně za blbost se platí no.. :nevim:

Někdy se může stát, že jsou to skvrny, které se nevyperou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
2.8.16 22:23
@lauraka píše:
Ja nechapu, ze tak remcate. Vite kolik stoji nova znackova bunda Next? Kdyz chcete mit hezkou bundu, tak si kupte novou ne a vyhnete se temto recem, co je a co neni hezke. Tezko muzete ocekavat za tri stovky znackovou bundu bez vad.

Nevím. Kolik?
Já osobně bych si nekoupila takovou bundu za 300 Kč. Radši bych koupila novou neznačkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.8.16 22:24
@Sára 1 píše:
Někdy se může stát, že jsou to skvrny, které se nevyperou.

A podle me to takovy skvrny prave budou, jsou takovy rozsudlany, jak se je nekdo snazil drhnout, je to videt i na ty latce, ze je na skvrne osoupana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.8.16 06:22

Desetistránková diskuze kvůli bundě za tři kila :lol: Popravdě, mně se bunda nelíbila ani na fotce u inzerátu, takže nebudu psát, že kdybych si ji koupila, tak by mi stejně přišla super. Pojem krásná je subjektivní hodnocení. Nikde za tím není schováno, že je v top stavu. Prodejce tak hodnotí to, jak se JEMU bunda líbí. Mám krásného kocoura, ale už mu chybí asi pět zubů. Je to ale v jeho věku normální. Stejně tak u nošené bundy je normální, že může mít vady. Snad ty fleky tedy půjdou vyprat. Ty jsou jediné, co by mi vadilo, že na to inzerující neupozornila. Ale že bych kvůli tomu založila diskuzi, jak kdybych přišla o deset tisíc… Rozhodně mě to utvrzuje v tom, že oblečení inzerovat prostě nebudu a nadále to budu rvát do charity. Ta ztráta mi za to nestojí (ztráta času to nafotit a hodit na inzerci, komunikovat s kupujícími, balit, posílat…a ještě ty nervy okolo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.8.16 07:10

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
3.8.16 07:32

Tak já tedy zakladatelku naprosto chápu :nevim:
Sama jsem na staršího syna hodně nakupovala na MMB a tohle se mi naštěstí nikdy nestalo. Oblečení bylo vždy moc pěkné, nevypratelné fleky a dírky jsem nikdy neobjevila, ať to bylo od mamin nebo velkých bazárků :)
300 za takový hadr by mě hodně naštvalo, za to kupuji zimní bundy Next v top stavu, nosil je starší a bude i mladší, pak půjdou na charitu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.8.16 08:14
@veronna píše:
Miruš, měla bys tady tu bundu nabídnout k prodeji, ještě se o ni strhne bitka, zájemců budeš mít dle příspěvků až až, vždyť je ta bunda tak skvělá!!!

Popřemýšlím o tom:-) ba ne tohle bych já nenabízela, ale vím jak si to myslela:-) Už se „lauraka“ naváží i do tebe, že si nováček a všechny tvé příspěvky jsou tady v té debatě..vykašli se tady na to nemá to smysl.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
3.8.16 11:57

@Kakika :potlesk: naprosty souhlas, deset stranek plkani kvuli trem stovkam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.8.16 09:16

Jen na závěr aby jste viděli že jsem měla pravdu o tom co mi paní poslala.
Po vyprání jsem bundu rozepla a objevila další dvě veliké díry u zipu, takže asi takhle:-)
Již nechci rozdmýchávat novou debatu, ale za 300,– je to opravdu hadr..přidávám fotky jedna díra je u zipu nahoře a jedna dole.
Tady jde vidět která maminka to opravdu pochopila co je to za hadr:-) Mějte se hezky maminky a tím bych to ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21914
4.8.16 09:40

@Mircienka poslala jsi fotky prodejkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.8.16 10:17

Že je něco Next bohužel a obzvlášť na bazaru vůbec nic neznamená, protože si nedělám iluze, že většina Next oblečení v bazarech je popelnicovej lis dovezenej z Anglie nakoupenej za pár korun, protříděnej a neprohlídnutej se prodá třeba za 300 v rámci jedný bundy, kterou prodávající evidentně před prodejem ani nerozepla, protože jinak si neumím vysvětlit, že měla tolik kladných komentářů a přitom prodala za 300 něco takovýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.8.16 10:42
@Terdul píše:
Spis vetsina maminka vyhodnotila bundu za 300 kc jako hadr uz dle obrazku v inzeratu, co jsi sem dala.
:lol: ale máš pravdu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.8.16 10:55

@Mircienka já jsem nečtla všechno možná to tak je… ale neměla to pani uvedeno - na donošení..
Na donošení chápu věc na zahradu.. Jeslti měla napsané na donošení za 300 kč, tak je zase otázka kto to koupí..
Mě tyto věcí nevadí.. ale.. na donošení beru na zahradu a tak věrtšinou bundu mají cenu 150 kč.. Počítám, že tam může něco být, a právě, že si to beru na zahradu, tak nějaá nit a nebo vnitřní flíček by mi nevadil
Ale poslední fotky nevím, jeslti bych koupila i na tu zahradu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.8.16 14:16
@Terdul píše:
Spis vetsina maminka vyhodnotila bundu za 300 kc jako hadr uz dle obrazku v inzeratu, co jsi sem dala.

Ano vím, ale někteří si tu myslí že vyvádím kvůli bundě za 300,– tak jsem chtěla ještě ukázat co jsem dodnes ani nevěděla.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.8.16 14:17
@Eemii píše:
@Mircienka poslala jsi fotky prodejkyni?

Ne, ta mi napsala jen zprávu ze tady konci a měj se. Pak už si to ani nečetla co jsem ji napsala. A zmizela už i z mimibazaru, tam jsem ji taky našla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák